Říjen 26, 200519 r Já jsem na místě kam jsi to poslal nechal prachy, paní co to měla přebrat tak je stále doma (pracuje doma) nikam nejezdí ani nechodí. Dopoledne jsou v domě ca 3 osoby. Odpoledne je v tom domě cca 7 osob. Znám je leta a jsem skoro člen rodiny tak nevím proč by mi říkali že nic nepřišlo. Neví co k tomu víc říct. Nikdy jsem neměl v úmyslu nikoho podrazit a nejsem si vědom že bych někomu nějak úmyslně škodil nebo tak nějak. Pokud to jde tak každýmu pomůžu a vyhovím. Jestli jsi s tím měl výdaje a starosti tak mě to moc mrzí, ale já jsem to nijak neovlivnil.
Říjen 27, 200519 r Vaso musim se zastat culdy. Pokud jsi chodil kontrolovat "postovni schranku" jestli ti tam posta nenechala listecek, ze mas zasilku, tak si za to muzes i sam.. Posta je proste posta a dost casto se stava, ze ten listecek nedorucej, zasilka lezi na poste a po 14ti dnech ji vratej zpatky... Takze kdyz ti nic neprijde do schranky, nelen a jdi se zeptat primo na postu jestli tam nemas zasilku!
Říjen 27, 200519 r Autor tak tak me se to stalo taky, furt sem cekal na listecek a nakonec jsem zjistil ze balicek se sroubama proste lezi na poste a oni cekaji az si prijdu
Říjen 27, 200519 r pošty miluju: když tam občas musím zavítat, tak vystojím frontu a ještě pomalu dostanu vynadáno za to, že něco někam posílám... Jinak pro příjem čehokoliv doporučeného/balíku už automaticky chodím na poštu a ptám se - sice po každé podepíšu písemnou stížnost, že dodací lístek sem neviděl ani z rychlíku, ale to má na úspěšnou náprava asi 0% vliv - spíš mne pak ještě víc nas... jejich slogany "dneska podáte, zítra dodáme" Jednou větou = POŠTA MĚ PEKNĚ S... A PROTO NEVYNECHÁM JEDINOU PŘÍLEŽITOST POUŽÍT SOUKROMÉ PŘEPRAVCE.
Říjen 27, 200519 r Culdovi jsem psal že chodím do práce ať to pošle ke kámošovi kde je furt někdo doma, napsal jsem mu tam jeho adresu. Když nic nepřišlo tak jsem mu psal jak to vypadá a on mi odpověděl že na té adrese nikdo mého jména nebydlí. Slíbyl že pošle znova. když nic nepřišlo tak jsem se o to dál nezajímal a bral jsem to že se mu to nechtělo balit nebo tak něco. Já Culdu neznám takže nevím jak jsem si to měl přebrat. Nikdy se mi nestalo že by mi pošta nedala lísteček obvzvlášt DPD. Když to posílám na něčí adresu tak nečekám že tam bude bydlet někdo jinej.
Říjen 27, 200519 r Vasa: No vidis, a me se to stava dost casto. Vyserou se na to aby mi oznamili zasilku a dost casto mi az za tyden prijde druhe upozorneni a mnohdy ani to ne...
Říjen 27, 200519 r zabalit nárazník byla sranda ,Cosbymu jsem balil interier a to byla jiná ráce a taky ho dostal .Jinak hledám potvrzení abych tě ubezpečil že jsem to poslal .Nepsal jsem že tam s tvojim jménem nikdo neni ,ale že tam toho jména na které se to posílá nikdo neni .Zatim si stojim ,protože mi řidič DPD volal jestli je adresa správná .proto jsem chtěl tu adresu znovu . jinak poprvé jsem to posílal myslim poštou .Ale to je jedno denně posíláme ve firmě 4 balíky tak nevim proč bych neměl poslat jeden nárazník .( jedině, že by to zaměstnanec neposlal ,ale to bych poznal .)
Říjen 27, 200519 r Jinak DPD lístek nedává ,jestliže tam pod tim jménem nikoho nenajdou ,tak ani nemaj komu dát ten lístek ,
Říjen 27, 200519 r DPD nevezme zasilku bez telefonu, takze kdyz prijede na misto a nikdo tam neni, tak vzdy vola a doruci to v nahradnim terminu nebo na jine misto, ktere je v lokalite jejich depa. Jsou to sice taky lumpove, ale jejich spolehlivost je vyssi nez u posty.
Říjen 27, 200519 r zásilku vezmou i bez telefonu ,posílám to tak denně .Když znám adresu tak jim to stačí .Když tam nikoho nenajdou tak mi volaj a domluvíme další postup
Říjen 27, 200519 r Tak Culdu bych nedával...mám od něj kola a když jsem říkal,že si pro ně přijedu tak mi psal neblbni za dva dny pojedu do Prahy a tak Ti je dovezu...a ještě kam je chceš dovézt...takže bych problém hledal v poště a ne v Culdíkovi , jo a kola byly umytý no prostě stav 1A a s Cosbym taky spokojenost jen nevím co mi to posílal .. ... světla LaK a super zabaleno dokonce mi poslal i mini seriál jak to balil je to pečlivka Upraveno Říjen 27, 200519 r od Hensel
Říjen 28, 200519 r Zato já nepřebírám zásilky a jsem strašně nespolehlivej, tak mi nikdo nic neposílejte. Patřím na BLACK LIST.
Říjen 28, 200519 r to jsem ale nepsal ,ani nikde jsem to nezveřejnoval do té doby než jsi to napsal ty o mě .Prostě se stalo a nedá se s tim už nic udělat mě to mrzí že se na mě takle díváš jako na možného podvodníka. Já posílám dál , protože věřim že jsme tu slušný lidi a že to co se stalo neni chyba ani jednoho znás .
Říjen 29, 200519 r Zato já nepřebírám zásilky a jsem strašně nespolehlivej, tak mi nikdo nic neposílejte.Patřím na BLACK LIST. Vendys dzť na tebe je taky spoleh
Listopad 7, 200519 r kdyby amogh nebyl moderator tak patri na red list. mame mezi sebou 600km ale i tak jsme zvladli (bez posti, a ani jsme se nevideli) vymenit moje snizeny za jeho usetreny korunky.
Listopad 7, 200519 r kdyby amogh nebyl moderator tak patri na red list.mame mezi sebou 600km ale i tak jsme zvladli (bez posti, a ani jsme se nevideli) vymenit moje snizeny za jeho usetreny korunky. cože jste to měnili?
Listopad 10, 200519 r @tomasB: Co jsme menili?? ja mu dal muj sroubovaci podvozek a on mi za to dal jeho korunky (penize, monej, prachi)
Listopad 10, 200519 r @tomasB: Co jsme menili?? ja mu dal muj sroubovaci podvozek a on mi za to dal jeho korunky (penize, monej, prachi) nebyl jsem si jistej tím snížením
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.