Listopad 22, 200519 r Tak ja mam tady s nakupem jenom samy dobry zkusenosti, vlastne vsechno co mam na auticku je prakticky z tohohle fora
Prosinec 1, 200519 r docela mne baví, že tu furt někdo prudil, že někdo nedodržel dohodu a v Black listu nikdo...
Prosinec 3, 200519 r No Laky mi slibil asi pred mesicem, ze mi posle chrom krouzky, ktere tady prodaval a taky cekam a nic. Dokonce jsem mu psal nekolikrat SZ jestli na me nahodou nezapomel a ted uz ani neodepise, tak nevim.
Leden 25, 200619 r zdar chlapi,koukám že někteří z vás taky nemáte dobrý zkušenosti se zásilkama pošty,já čekám na balík s dílem co jsem si tu domluvil už 16 dní a nic,prý to bylo odesláno tvrdí
Únor 1, 200619 r pořád nic nedošlo a už nedojde ,,MARACIBA'' lže,od něj nic nebrat akorát jsem utratil prachy za SMS a hovory,samý už jsem poslal,vrátilo se to,zítra pošlu znova a jiný výmluvy no hnus
Únor 1, 200619 r pořád nic nedošlo a už nedojde ,,MARACIBA'' lže,od něj nic nebrat akorát jsem utratil prachy za SMS a hovory,samý už jsem poslal,vrátilo se to,zítra pošlu znova a jiný výmluvy no hnus Co to bylo?
Únor 24, 200619 r Teda já jsem tohle fórum oběvil až teďka, ale musím na 1000% souhlasit, že jsou na světě kurvi, který zneužívají toho, že člověk něco potřebuje a nechce se mu kvuli tomu jet přes pul republiky a tak si to necha poslat na dobirku. Mněl jsem tu na opravu Superba pro známyho dročkaře, tak mi šlo o to, udělat to rychle a za slušněj peníz. Potřeboval jsem pytel k řidiči, tak sem cinknul na inzerát v Annonci, chlapík byl ochota sama, že má celej volant, funglovka, znáček na pytli ještě přelepenej fólií, že prej za 3500 plus dobírka. Byl sem pro, dročkařuv volant nebil nic moc, tak proč ne? Za čtyři dny jdu na poštu, natěšenej jak stepní koza, přinesu to do garáže, vybalím a co myslíte, že tam bylo – vošahanej volant s vystřeleným pytlem. Mazec! KUR..RNA!!! Tak jsem chlapa volal, jasně, že nebral mobil. Jeho adresu (Most) tu psát nebudu, protože v tomdle státě je možný úplně všecko a nemám zájem, aby mně někdo žaloval pro pomluvu a podobný pí..oviny. Ale vod tý doby už NIKDY nekoupím nic na dobírku!!! I kdybych pro to mněl jet přes půl světa, dycky už dojedu, prohlídnu, zaplatím a je klid. Takže Vám můžu říct jen to, že todle byla docela hustá zkušenost a dávejte si bacha!!! Čus bus kakabus!
Únor 24, 200619 r To je jedna z výhod tohohle fora, že se tady mezi sebou alespoň trochu známe a taky víme, od koho je to v pohodě a koho nebrat(naštěstí tu takovejch je jak šafránu). No a tohle téma je tady proto, aby se vědělo kdo je nespolehlivej.
Únor 24, 200619 r Teda já jsem tohle fórum oběvil až teďka, ale musím na 1000% souhlasit, že jsou na světě kurvi, který zneužívají toho, že člověk něco potřebuje a nechce se mu kvuli tomu jet přes pul republiky a tak si to necha poslat na dobirku. Mněl jsem tu na opravu Superba pro známyho dročkaře, tak mi šlo o to, udělat to rychle a za slušněj peníz. Potřeboval jsem pytel k řidiči, tak sem cinknul na inzerát v Annonci, chlapík byl ochota sama, že má celej volant, funglovka, znáček na pytli ještě přelepenej fólií, že prej za 3500 plus dobírka. Byl sem pro, dročkařuv volant nebil nic moc, tak proč ne? Za čtyři dny jdu na poštu, natěšenej jak stepní koza, přinesu to do garáže, vybalím a co myslíte, že tam bylo – vošahanej volant s vystřeleným pytlem. Mazec! KUR..RNA!!! Tak jsem chlapa volal, jasně, že nebral mobil. Jeho adresu (Most) tu psát nebudu, protože v tomdle státě je možný úplně všecko a nemám zájem, aby mně někdo žaloval pro pomluvu a podobný pí..oviny. Ale vod tý doby už NIKDY nekoupím nic na dobírku!!! I kdybych pro to mněl jet přes půl světa, dycky už dojedu, prohlídnu, zaplatím a je klid. Takže Vám můžu říct jen to, že todle byla docela hustá zkušenost a dávejte si bacha!!!Čus bus kakabus! hoď sem jeho mobil!
Únor 24, 200619 r já mám zase špatné zkušenosti s českou poštou,speedy mi poslal pružiny,měsíc a půl nic nepřišlo,chodil jsem se denně ptát na poštu a nic,volali jsme si,reklamoval to a nic,po měsíci a půl mu to přišlo nazpět s tím,že jsem si to nevyzvedl
Únor 24, 200619 r já mám zase špatné zkušenosti s českou poštou,speedy mi poslal pružiny,měsíc a půl nic nepřišlo,chodil jsem se denně ptát na poštu a nic,volali jsme si,reklamoval to a nic,po měsíci a půl mu to přišlo nazpět s tím,že jsem si to nevyzvedl ano taky ceska posta. Me sel mobil asi 3 tydny!!!
Únor 24, 200619 r Teda já jsem tohle fórum oběvil až teďka, ale musím na 1000% souhlasit, že jsou na světě kurvi, který zneužívají toho, že člověk něco potřebuje a nechce se mu kvuli tomu jet přes pul republiky a tak si to necha poslat na dobirku. Mněl jsem tu na opravu Superba pro známyho dročkaře, tak mi šlo o to, udělat to rychle a za slušněj peníz. Potřeboval jsem pytel k řidiči, tak sem cinknul na inzerát v Annonci, chlapík byl ochota sama, že má celej volant, funglovka, znáček na pytli ještě přelepenej fólií, že prej za 3500 plus dobírka. Byl sem pro, dročkařuv volant nebil nic moc, tak proč ne? Za čtyři dny jdu na poštu, natěšenej jak stepní koza, přinesu to do garáže, vybalím a co myslíte, že tam bylo – vošahanej volant s vystřeleným pytlem. Mazec! KUR..RNA!!! Tak jsem chlapa volal, jasně, že nebral mobil. Jeho adresu (Most) tu psát nebudu, protože v tomdle státě je možný úplně všecko a nemám zájem, aby mně někdo žaloval pro pomluvu a podobný pí..oviny. Ale vod tý doby už NIKDY nekoupím nic na dobírku!!! I kdybych pro to mněl jet přes půl světa, dycky už dojedu, prohlídnu, zaplatím a je klid. Takže Vám můžu říct jen to, že todle byla docela hustá zkušenost a dávejte si bacha!!!Čus bus kakabus! hele a co se domluvit tady s par klukama z klubu a proste na tu adresu zajet a vyzadat prachy po dobrym, nebo po zlym??? Nebo tam poslat nekoho od Mostu??? Myslim, ze bys uspel;) Vetsinou lidi co jsou mooooc prijemny, tak kujou nakou pytlovinu:-)
Únor 24, 200619 r Teda já jsem tohle fórum oběvil až teďka, ale musím na 1000% souhlasit, že jsou na světě kurvi, který zneužívají toho, že člověk něco potřebuje a nechce se mu kvuli tomu jet přes pul republiky a tak si to necha poslat na dobirku. Mněl jsem tu na opravu Superba pro známyho dročkaře, tak mi šlo o to, udělat to rychle a za slušněj peníz. Potřeboval jsem pytel k řidiči, tak sem cinknul na inzerát v Annonci, chlapík byl ochota sama, že má celej volant, funglovka, znáček na pytli ještě přelepenej fólií, že prej za 3500 plus dobírka. Byl sem pro, dročkařuv volant nebil nic moc, tak proč ne? Za čtyři dny jdu na poštu, natěšenej jak stepní koza, přinesu to do garáže, vybalím a co myslíte, že tam bylo – vošahanej volant s vystřeleným pytlem. Mazec! KUR..RNA!!! Tak jsem chlapa volal, jasně, že nebral mobil. Jeho adresu (Most) tu psát nebudu, protože v tomdle státě je možný úplně všecko a nemám zájem, aby mně někdo žaloval pro pomluvu a podobný pí..oviny. Ale vod tý doby už NIKDY nekoupím nic na dobírku!!! I kdybych pro to mněl jet přes půl světa, dycky už dojedu, prohlídnu, zaplatím a je klid. Takže Vám můžu říct jen to, že todle byla docela hustá zkušenost a dávejte si bacha!!!Čus bus kakabus! hele a co se domluvit tady s par klukama z klubu a proste na tu adresu zajet a vyzadat prachy po dobrym, nebo po zlym??? Nebo tam poslat nekoho od Mostu??? Myslim, ze bys uspel;) Vetsinou lidi co jsou mooooc prijemny, tak kujou nakou pytlovinu:-) Proto jsem napsal ať sem dá mobil na něj. Mimo jiné taky prot, aby se nenalepil jěště někdo další...
Únor 24, 200619 r Teda já jsem tohle fórum oběvil až teďka, ale musím na 1000% souhlasit, že jsou na světě kurvi, který zneužívají toho, že člověk něco potřebuje a nechce se mu kvuli tomu jet přes pul republiky a tak si to necha poslat na dobirku. Mněl jsem tu na opravu Superba pro známyho dročkaře, tak mi šlo o to, udělat to rychle a za slušněj peníz. Potřeboval jsem pytel k řidiči, tak sem cinknul na inzerát v Annonci, chlapík byl ochota sama, že má celej volant, funglovka, znáček na pytli ještě přelepenej fólií, že prej za 3500 plus dobírka. Byl sem pro, dročkařuv volant nebil nic moc, tak proč ne? Za čtyři dny jdu na poštu, natěšenej jak stepní koza, přinesu to do garáže, vybalím a co myslíte, že tam bylo – vošahanej volant s vystřeleným pytlem. Mazec! KUR..RNA!!! Tak jsem chlapa volal, jasně, že nebral mobil. Jeho adresu (Most) tu psát nebudu, protože v tomdle státě je možný úplně všecko a nemám zájem, aby mně někdo žaloval pro pomluvu a podobný pí..oviny. Ale vod tý doby už NIKDY nekoupím nic na dobírku!!! I kdybych pro to mněl jet přes půl světa, dycky už dojedu, prohlídnu, zaplatím a je klid. Takže Vám můžu říct jen to, že todle byla docela hustá zkušenost a dávejte si bacha!!!Čus bus kakabus! hele a co se domluvit tady s par klukama z klubu a proste na tu adresu zajet a vyzadat prachy po dobrym, nebo po zlym??? Nebo tam poslat nekoho od Mostu??? Myslim, ze bys uspel;) Vetsinou lidi co jsou mooooc prijemny, tak kujou nakou pytlovinu:-) Proto jsem napsal ať sem dá mobil na něj. Mimo jiné taky prot, aby se nenalepil jěště někdo další... jasny, mobil sem a pekne tucnym pismem!!!:-)
Březen 6, 200619 r Sory, ale byl sem se svištěma na horách, tak sem nebyl na mailu. Ja uy ty prachy ozelel a radsi je objetuju, nez bych se pak s nekym soudil, ze sem mu vyhrozoval. Ale ten chlapek mi volal dvakrat ze skrytyho cisla a jednou z cisla 739 169319, tak si na nej dejte bacha, kdydy se nekde vobjevilo. Cus bus kakabus!
Březen 23, 200619 r Tady to se objevilo v bazaru Octavia Club tak pozor na petra: POZOR !!! Objednal sem si Xenony za 6000 kč na dobírku! OD : PETR 602872285 a dnes mi přišel balík plný DŘEVA!!!! A ty jestli to čteš,tak se modli ať tě nenajdu,HAJZLE!
Březen 23, 200619 r Tady to se objevilo v bazaru Octavia Club tak pozor na petra:POZOR !!! Objednal sem si Xenony za 6000 kč na dobírku! OD : PETR 602872285 a dnes mi přišel balík plný DŘEVA!!!! A ty jestli to čteš,tak se modli ať tě nenajdu,HAJZLE! Ty lidi jsou kurvy.......doprdele..........to snad ani nejni mozny
Březen 24, 200619 r No, já, když jsem předtím sháněl pravý xenon, tak jsem si dal inzerát a ozval se mi SMSkou pravděpodobně tento zm*d, že má xenony, ze svého auta, sice použité, ale jako nové za 6000,-. Tak jsem mu odepsal, že za tu cenu bych měl tedy zájem. No, tak pak mi poslal SMSku, že mi zavolá z budky, že nemá kredit. Jelikož jsem měl honičky, tak jsem mu zavolal já. Podle hlasu jasnej severomoravák, tak jsem se ho ptal, odkud je je a on že někde z toho severu, tuším Ostrava. Tak se ho na ty xenony ptám a on že jsou v pohodě a že není problém a že mi je pošle. Tak mu říkám, že takhle teda ne, že chci vidět, co kupuju, tak jsme se rozloučili. Nevím, jestli to byl teda nakonec on, to číslo jsem si bohužel neuložil, ale jeden nejmenovaaný člen z fora mi říkal, že to je na 99% on. Takže fakt bacha na toho šmejda. O lidí, které neznáte si fakt nic posílat nenechávejte. Může se to pěkně prodražit...
Duben 20, 200619 r Přidávám na red list výbornou zkušenost s Cosbym. Koupil jsem od něj Oktu, pohoda komunikace, velký TP za den u mě, prostě fair play. Díky Cosby.
Duben 20, 200619 r No osobě nemám špatnou skušenost s nikým od tud. Co se týče pošty tak taky no problemo, a přes annonci tak to jedině osobě,protože vým jaký šmejdi se tam čas od času oběvěj.
Duben 21, 200619 r Nejsem tu mezi váma sice moc dlouho,ale od vsech co mi cokoliv posilali je (zatím) vše v nejlepším pořádku!!!Rady a pomoc laikovi taky super,děkuju!!!...pokud vse vyjde tak jak ma doufam ze vas vsechny lepe poznam na fabia srazu,Martin. OMLOUVAM SE MESROVI....Martin Upraveno Duben 23, 200619 r od M4RT1N
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.