Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

takže Martine,soráč ale měl jsem pracovní ůraz a nebyl jsem vůbec v Praze,ležel jsem doma a na moravě net nemám.Takže soráč..

A mimochodem tu masku jsem chtěl koupit,ty jsï mi ji nabízel zadara a ohledně těch tvojích oken,vše jsem ti řekl,zjištoval jinak bys byl ůplně v pr...li,

Tak jestli chceš tak se mi ozvi a proberem to spolu,dnes jsem přijel do Prahy

Nejsem tu mezi váma sice moc dlouho,ale od vsech co mi cokoliv posilali je (zatím) vše v nejlepším pořádku!!!Rady a pomoc laikovi taky super,děkuju!!!Jedíné co mě mrzí je člověk pod jménem Mesr ten nasliboval hory doly,malem jsem prisel o masku,a pak se ani neozval...pokud vse vyjde tak jak ma doufam ze vas vsechny lepe poznam na fabia srazu,Martin.

Mesr je uplně v pohodě.

Dle domluvy vše splnil..

Kupoval od mě maxidot a o nějaký týden později jsem od něj kupoval zadní sedačky.

Vše bez problému.

M.Hašek-Kosmonosy.Objednal a dnes mi přišel balík zpět.Tak je na prodej jojstick a vypínače na 4 okna do dveří Fábie

• 2 měsíce později...

Taky nepatřím mezi členy, kteří tu jsou dlouho, ale pár věcí už jsem kupoval na dobírku a vždy naprosto super...........Jen jsem psal 2x nebo 3x Spidimu ohledně te SPZ co nabízel a stále bohužel neodpověděl.

Taky nepatřím mezi členy, kteří tu jsou dlouho, ale pár věcí už jsem kupoval na dobírku a vždy naprosto super...........Jen jsem psal 2x nebo 3x Spidimu ohledně te SPZ co nabízel a stále bohužel neodpověděl.

Asi někde mrdá v Hrvatsku :smich:

TAK TO MU ZÁVIDIM

Jinak po dnešním dni chci pochválit Bylzde, taky co slíbil to splnil.

• 2 týdny později...

Já chválim MichalP. Vše proběhlo tak jak mělo a když se objevil problém, tak byl velmi vstřícný dalšímu jednání. Nakonec vše OK, dali jsme to dokupy. A samozřejmě chvála na Cosbyho. Vše jak bylo dohodnuto, dokonce mi i počkal a kolečka podržel, když mi to časově nevycházelo. Díky, díky. JasteR taky v pohodě, ozval se na mou poptávku, sehnal vše jak bylo dohodnuto, cena dobrá, cena lidová....

Nebylo by lepší to přejmenovat na White List? lol

Taky se musím tedy přidat, maximální spokojenost s Akou, velice ochotný a vstřícný.

Sčuchnutí se v Praze, vyzkoušení tovaru, předání papírků, podání ruky a pocelování. poté následoval odjezd a slza. :smich:

Taky se musím tedy přidat, maximální spokojenost s Akou, velice ochotný a vstřícný.

Sčuchnutí se v Praze, vyzkoušení tovaru, předání papírků, podání ruky a pocelování. poté následoval odjezd a slza. :smich:

Tak na aka take sama chvala z me i kamaradovi strany... Jinak jeste dobra spoluprace s Miklem a Jeneburg velice, ale velice ferove jednani! ;) Tot my white list

Ja bych chtel pochvalit Speedyho20V - absolutni spokojenost - bez problemu jsme se hned domluvili a vsechno prislo naprosto v poradku a rychle, presne tak, jak slibil.;)

...a já zase chválím gdanxe a capa... :t

• 2 týdny později...

Zatím musím pochválit všechny, kterým jsem něco posílal. Už toho bylo hodně a nic se nevrátilo. I mě dost překvapilo, že tu jsou lidí, kteří převedou peníze na účet a čekaj, až jim zboží přijde..... -_-

Zatím musím pochválit všechny, kterým jsem něco posílal. Už toho bylo hodně a nic se nevrátilo. I mě dost překvapilo, že tu jsou lidí, kteří převedou peníze na účet a čekaj, až jim zboží přijde..... -_-

Ano,mohu potvrdit a jsem rád,že tu panuje atmosféra důvěry.Při placení OC triček jsem poznal řadu takových lidí,jejich důvěry si vážím a považoval bych za těžkou prasárnu vloženou důvěru zklamat. -_-

fancarhifi-odborná porada,bleskurychlá dodávka,co dodat -super mohu jen doporučit.

Prejmenuju to tady na Black&White list, ok?? ;)-_-:D

Takže přidávám dva:

Jeden objednal a nepřevzal-Marek ATIE-PRAHA(třebas je na dovolené,ale to je potřeba taky zdělit)

Další-Borek NAGY-Prostějov(možná to ani není jeho jméno)Něco objednal,ještě v 13.00 potvrdil a večer už měl ledvonovou koliku a teď se nehlásí.Třebas je to pravda

Pokud se někdo z nich ozve a vysvětli,smažu to

Toho cloveka Borek Nagy potvrzuju. I u me si pred casem objednaval a pak nevyzvedl a delal mrtveho brouka. Respektive se vymlouval a vymlouval a pak delal mrtveho brouka. A to neslo o levnou zasilku.

Jemu bych doporucil nic neposilat.

Takže jakýsi vykuk.Ve středu jsem pro něj něco bral v Praze,ještě ve 13.00 POTVRDIL ok A KDYŽ JSEM OKOLO 17.30 jel okolo jeho bydliště,nezvedal telefony a na druhý den poslal sms že leží ve špitále s ledvinovou kolikou

www.alukola.com -objednal jsem si na Supíka Gumy,17" Bridgestone,neměli,ale zajistili,poslali,takže zatím spokojenost a cena po dohodě taky OK.

Takže jakýsi vykuk.Ve středu jsem pro něj něco bral v Praze,ještě ve 13.00 POTVRDIL ok A KDYŽ JSEM OKOLO 17.30 jel okolo jeho bydliště,nezvedal telefony a na druhý den poslal sms že leží ve špitále s ledvinovou kolikou

Tak to u me mel nejaky pracovni vymluvy, ale v podstate to stejne. Ja s nim ale komunikoval jen po mailu. Kdybych s nim mluvil osobne, tak by dostal plakata, protoze tohle se nedela ... Kazdopadne je to varovani pro ostatni - na tohodle cloveka velky pozor - spis se mu vyhnout.

whitelist: OloZX6R, Smahony

...a jeste bych tam dal Ceskou postu, ale to by zde asi neproslo :D Zatim vzdy dorucili vse a vcas a hezky zazvonili, a kdyz sem nebyl doma dali listek, takze zadny problem.

...a jeste bych tam dal Ceskou postu, ale to by zde asi neproslo :D Zatim vzdy dorucili vse a vcas a hezky zazvonili, a kdyz sem nebyl doma dali listek, takze zadny problem.

Tak pod to se nepodepíšu. V průběhu posledních 14 dní mi přišly 2 zásilky, byl jsem doma a pokaždé jsem našel v kastliku papír, že jsem byl nezastižen, hajzlové líní.. :angry:

Tak pod to se nepodepíšu. V průběhu posledních 14 dní mi přišly 2 zásilky, byl jsem doma a pokaždé jsem našel v kastliku papír, že jsem byl nezastižen, hajzlové líní.. :angry:

Toto je naprosto bezne, myslel jsem si ze je to normalni, ale podlozky mi prisly nedavno a rano v 9 doma zvoni buchta v modrem. Poprve co mi to dodali, ale stejne Ceska posta - BLACK LIST!!! :(

TAKŽE:BOREK NAGY MĚL OPRAVDU NĚCO S LEDVINOU.DNES U MĚ BYL A ZBOŽÍ SI VYZVEDL A Z LEDVINY MU OPRAVDU ČOUHALY HADIČKY.TAKŽE ODE MĚ OK

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.