Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

takže Martine,soráč ale měl jsem pracovní ůraz a nebyl jsem vůbec v Praze,ležel jsem doma a na moravě net nemám.Takže soráč..

A mimochodem tu masku jsem chtěl koupit,ty jsï mi ji nabízel zadara a ohledně těch tvojích oken,vše jsem ti řekl,zjištoval jinak bys byl ůplně v pr...li,

Tak jestli chceš tak se mi ozvi a proberem to spolu,dnes jsem přijel do Prahy

Nejsem tu mezi váma sice moc dlouho,ale od vsech co mi cokoliv posilali je (zatím) vše v nejlepším pořádku!!!Rady a pomoc laikovi taky super,děkuju!!!Jedíné co mě mrzí je člověk pod jménem Mesr ten nasliboval hory doly,malem jsem prisel o masku,a pak se ani neozval...pokud vse vyjde tak jak ma doufam ze vas vsechny lepe poznam na fabia srazu,Martin.

Mesr je uplně v pohodě.

Dle domluvy vše splnil..

Kupoval od mě maxidot a o nějaký týden později jsem od něj kupoval zadní sedačky.

Vše bez problému.

M.Hašek-Kosmonosy.Objednal a dnes mi přišel balík zpět.Tak je na prodej jojstick a vypínače na 4 okna do dveří Fábie

• 2 měsíce později...

Taky nepatřím mezi členy, kteří tu jsou dlouho, ale pár věcí už jsem kupoval na dobírku a vždy naprosto super...........Jen jsem psal 2x nebo 3x Spidimu ohledně te SPZ co nabízel a stále bohužel neodpověděl.

Taky nepatřím mezi členy, kteří tu jsou dlouho, ale pár věcí už jsem kupoval na dobírku a vždy naprosto super...........Jen jsem psal 2x nebo 3x Spidimu ohledně te SPZ co nabízel a stále bohužel neodpověděl.

Asi někde mrdá v Hrvatsku :smich:

TAK TO MU ZÁVIDIM

Jinak po dnešním dni chci pochválit Bylzde, taky co slíbil to splnil.

• 2 týdny později...

Já chválim MichalP. Vše proběhlo tak jak mělo a když se objevil problém, tak byl velmi vstřícný dalšímu jednání. Nakonec vše OK, dali jsme to dokupy. A samozřejmě chvála na Cosbyho. Vše jak bylo dohodnuto, dokonce mi i počkal a kolečka podržel, když mi to časově nevycházelo. Díky, díky. JasteR taky v pohodě, ozval se na mou poptávku, sehnal vše jak bylo dohodnuto, cena dobrá, cena lidová....

Nebylo by lepší to přejmenovat na White List? lol

Taky se musím tedy přidat, maximální spokojenost s Akou, velice ochotný a vstřícný.

Sčuchnutí se v Praze, vyzkoušení tovaru, předání papírků, podání ruky a pocelování. poté následoval odjezd a slza. :smich:

Taky se musím tedy přidat, maximální spokojenost s Akou, velice ochotný a vstřícný.

Sčuchnutí se v Praze, vyzkoušení tovaru, předání papírků, podání ruky a pocelování. poté následoval odjezd a slza. :smich:

Tak na aka take sama chvala z me i kamaradovi strany... Jinak jeste dobra spoluprace s Miklem a Jeneburg velice, ale velice ferove jednani! ;) Tot my white list

Ja bych chtel pochvalit Speedyho20V - absolutni spokojenost - bez problemu jsme se hned domluvili a vsechno prislo naprosto v poradku a rychle, presne tak, jak slibil.;)

...a já zase chválím gdanxe a capa... :t

• 2 týdny později...

Zatím musím pochválit všechny, kterým jsem něco posílal. Už toho bylo hodně a nic se nevrátilo. I mě dost překvapilo, že tu jsou lidí, kteří převedou peníze na účet a čekaj, až jim zboží přijde..... -_-

Zatím musím pochválit všechny, kterým jsem něco posílal. Už toho bylo hodně a nic se nevrátilo. I mě dost překvapilo, že tu jsou lidí, kteří převedou peníze na účet a čekaj, až jim zboží přijde..... -_-

Ano,mohu potvrdit a jsem rád,že tu panuje atmosféra důvěry.Při placení OC triček jsem poznal řadu takových lidí,jejich důvěry si vážím a považoval bych za těžkou prasárnu vloženou důvěru zklamat. -_-

fancarhifi-odborná porada,bleskurychlá dodávka,co dodat -super mohu jen doporučit.

Prejmenuju to tady na Black&White list, ok?? ;)-_-:D

Takže přidávám dva:

Jeden objednal a nepřevzal-Marek ATIE-PRAHA(třebas je na dovolené,ale to je potřeba taky zdělit)

Další-Borek NAGY-Prostějov(možná to ani není jeho jméno)Něco objednal,ještě v 13.00 potvrdil a večer už měl ledvonovou koliku a teď se nehlásí.Třebas je to pravda

Pokud se někdo z nich ozve a vysvětli,smažu to

Toho cloveka Borek Nagy potvrzuju. I u me si pred casem objednaval a pak nevyzvedl a delal mrtveho brouka. Respektive se vymlouval a vymlouval a pak delal mrtveho brouka. A to neslo o levnou zasilku.

Jemu bych doporucil nic neposilat.

Takže jakýsi vykuk.Ve středu jsem pro něj něco bral v Praze,ještě ve 13.00 POTVRDIL ok A KDYŽ JSEM OKOLO 17.30 jel okolo jeho bydliště,nezvedal telefony a na druhý den poslal sms že leží ve špitále s ledvinovou kolikou

www.alukola.com -objednal jsem si na Supíka Gumy,17" Bridgestone,neměli,ale zajistili,poslali,takže zatím spokojenost a cena po dohodě taky OK.

Takže jakýsi vykuk.Ve středu jsem pro něj něco bral v Praze,ještě ve 13.00 POTVRDIL ok A KDYŽ JSEM OKOLO 17.30 jel okolo jeho bydliště,nezvedal telefony a na druhý den poslal sms že leží ve špitále s ledvinovou kolikou

Tak to u me mel nejaky pracovni vymluvy, ale v podstate to stejne. Ja s nim ale komunikoval jen po mailu. Kdybych s nim mluvil osobne, tak by dostal plakata, protoze tohle se nedela ... Kazdopadne je to varovani pro ostatni - na tohodle cloveka velky pozor - spis se mu vyhnout.

whitelist: OloZX6R, Smahony

...a jeste bych tam dal Ceskou postu, ale to by zde asi neproslo :D Zatim vzdy dorucili vse a vcas a hezky zazvonili, a kdyz sem nebyl doma dali listek, takze zadny problem.

...a jeste bych tam dal Ceskou postu, ale to by zde asi neproslo :D Zatim vzdy dorucili vse a vcas a hezky zazvonili, a kdyz sem nebyl doma dali listek, takze zadny problem.

Tak pod to se nepodepíšu. V průběhu posledních 14 dní mi přišly 2 zásilky, byl jsem doma a pokaždé jsem našel v kastliku papír, že jsem byl nezastižen, hajzlové líní.. :angry:

Tak pod to se nepodepíšu. V průběhu posledních 14 dní mi přišly 2 zásilky, byl jsem doma a pokaždé jsem našel v kastliku papír, že jsem byl nezastižen, hajzlové líní.. :angry:

Toto je naprosto bezne, myslel jsem si ze je to normalni, ale podlozky mi prisly nedavno a rano v 9 doma zvoni buchta v modrem. Poprve co mi to dodali, ale stejne Ceska posta - BLACK LIST!!! :(

TAKŽE:BOREK NAGY MĚL OPRAVDU NĚCO S LEDVINOU.DNES U MĚ BYL A ZBOŽÍ SI VYZVEDL A Z LEDVINY MU OPRAVDU ČOUHALY HADIČKY.TAKŽE ODE MĚ OK

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.