Duben 23, 200619 r takže Martine,soráč ale měl jsem pracovní ůraz a nebyl jsem vůbec v Praze,ležel jsem doma a na moravě net nemám.Takže soráč.. A mimochodem tu masku jsem chtěl koupit,ty jsï mi ji nabízel zadara a ohledně těch tvojích oken,vše jsem ti řekl,zjištoval jinak bys byl ůplně v pr...li, Tak jestli chceš tak se mi ozvi a proberem to spolu,dnes jsem přijel do Prahy
Duben 23, 200619 r Nejsem tu mezi váma sice moc dlouho,ale od vsech co mi cokoliv posilali je (zatím) vše v nejlepším pořádku!!!Rady a pomoc laikovi taky super,děkuju!!!Jedíné co mě mrzí je člověk pod jménem Mesr ten nasliboval hory doly,malem jsem prisel o masku,a pak se ani neozval...pokud vse vyjde tak jak ma doufam ze vas vsechny lepe poznam na fabia srazu,Martin. Mesr je uplně v pohodě. Dle domluvy vše splnil.. Kupoval od mě maxidot a o nějaký týden později jsem od něj kupoval zadní sedačky. Vše bez problému.
Duben 25, 200619 r M.Hašek-Kosmonosy.Objednal a dnes mi přišel balík zpět.Tak je na prodej jojstick a vypínače na 4 okna do dveří Fábie
Červenec 11, 200619 r Taky nepatřím mezi členy, kteří tu jsou dlouho, ale pár věcí už jsem kupoval na dobírku a vždy naprosto super...........Jen jsem psal 2x nebo 3x Spidimu ohledně te SPZ co nabízel a stále bohužel neodpověděl.
Červenec 11, 200619 r Taky nepatřím mezi členy, kteří tu jsou dlouho, ale pár věcí už jsem kupoval na dobírku a vždy naprosto super...........Jen jsem psal 2x nebo 3x Spidimu ohledně te SPZ co nabízel a stále bohužel neodpověděl. Asi někde mrdá v Hrvatsku
Červenec 21, 200619 r Já chválim MichalP. Vše proběhlo tak jak mělo a když se objevil problém, tak byl velmi vstřícný dalšímu jednání. Nakonec vše OK, dali jsme to dokupy. A samozřejmě chvála na Cosbyho. Vše jak bylo dohodnuto, dokonce mi i počkal a kolečka podržel, když mi to časově nevycházelo. Díky, díky. JasteR taky v pohodě, ozval se na mou poptávku, sehnal vše jak bylo dohodnuto, cena dobrá, cena lidová.... Nebylo by lepší to přejmenovat na White List?
Červenec 22, 200619 r Taky se musím tedy přidat, maximální spokojenost s Akou, velice ochotný a vstřícný. Sčuchnutí se v Praze, vyzkoušení tovaru, předání papírků, podání ruky a pocelování. poté následoval odjezd a slza.
Červenec 23, 200619 r Taky se musím tedy přidat, maximální spokojenost s Akou, velice ochotný a vstřícný.Sčuchnutí se v Praze, vyzkoušení tovaru, předání papírků, podání ruky a pocelování. poté následoval odjezd a slza. Tak na aka take sama chvala z me i kamaradovi strany... Jinak jeste dobra spoluprace s Miklem a Jeneburg velice, ale velice ferove jednani! Tot my white list
Červenec 27, 200619 r Ja bych chtel pochvalit Speedyho20V - absolutni spokojenost - bez problemu jsme se hned domluvili a vsechno prislo naprosto v poradku a rychle, presne tak, jak slibil.
Srpen 10, 200619 r Zatím musím pochválit všechny, kterým jsem něco posílal. Už toho bylo hodně a nic se nevrátilo. I mě dost překvapilo, že tu jsou lidí, kteří převedou peníze na účet a čekaj, až jim zboží přijde.....
Srpen 10, 200619 r Zatím musím pochválit všechny, kterým jsem něco posílal. Už toho bylo hodně a nic se nevrátilo. I mě dost překvapilo, že tu jsou lidí, kteří převedou peníze na účet a čekaj, až jim zboží přijde..... Ano,mohu potvrdit a jsem rád,že tu panuje atmosféra důvěry.Při placení OC triček jsem poznal řadu takových lidí,jejich důvěry si vážím a považoval bych za těžkou prasárnu vloženou důvěru zklamat.
Srpen 12, 200619 r fancarhifi-odborná porada,bleskurychlá dodávka,co dodat -super mohu jen doporučit.
Srpen 12, 200619 r Takže přidávám dva: Jeden objednal a nepřevzal-Marek ATIE-PRAHA(třebas je na dovolené,ale to je potřeba taky zdělit) Další-Borek NAGY-Prostějov(možná to ani není jeho jméno)Něco objednal,ještě v 13.00 potvrdil a večer už měl ledvonovou koliku a teď se nehlásí.Třebas je to pravda Pokud se někdo z nich ozve a vysvětli,smažu to
Srpen 12, 200619 r Toho cloveka Borek Nagy potvrzuju. I u me si pred casem objednaval a pak nevyzvedl a delal mrtveho brouka. Respektive se vymlouval a vymlouval a pak delal mrtveho brouka. A to neslo o levnou zasilku. Jemu bych doporucil nic neposilat.
Srpen 12, 200619 r Takže jakýsi vykuk.Ve středu jsem pro něj něco bral v Praze,ještě ve 13.00 POTVRDIL ok A KDYŽ JSEM OKOLO 17.30 jel okolo jeho bydliště,nezvedal telefony a na druhý den poslal sms že leží ve špitále s ledvinovou kolikou
Srpen 12, 200619 r www.alukola.com -objednal jsem si na Supíka Gumy,17" Bridgestone,neměli,ale zajistili,poslali,takže zatím spokojenost a cena po dohodě taky OK.
Srpen 12, 200619 r Takže jakýsi vykuk.Ve středu jsem pro něj něco bral v Praze,ještě ve 13.00 POTVRDIL ok A KDYŽ JSEM OKOLO 17.30 jel okolo jeho bydliště,nezvedal telefony a na druhý den poslal sms že leží ve špitále s ledvinovou kolikou Tak to u me mel nejaky pracovni vymluvy, ale v podstate to stejne. Ja s nim ale komunikoval jen po mailu. Kdybych s nim mluvil osobne, tak by dostal plakata, protoze tohle se nedela ... Kazdopadne je to varovani pro ostatni - na tohodle cloveka velky pozor - spis se mu vyhnout.
Srpen 12, 200619 r whitelist: OloZX6R, Smahony ...a jeste bych tam dal Ceskou postu, ale to by zde asi neproslo Zatim vzdy dorucili vse a vcas a hezky zazvonili, a kdyz sem nebyl doma dali listek, takze zadny problem.
Srpen 12, 200619 r ...a jeste bych tam dal Ceskou postu, ale to by zde asi neproslo Zatim vzdy dorucili vse a vcas a hezky zazvonili, a kdyz sem nebyl doma dali listek, takze zadny problem. Tak pod to se nepodepíšu. V průběhu posledních 14 dní mi přišly 2 zásilky, byl jsem doma a pokaždé jsem našel v kastliku papír, že jsem byl nezastižen, hajzlové líní..
Srpen 12, 200619 r ...a jeste bych tam dal Ceskou postu, ale to by zde asi neproslo Zatim vzdy dorucili vse a vcas a hezky zazvonili, a kdyz sem nebyl doma dali listek, takze zadny problem. Tak pod to se nepodepíšu. V průběhu posledních 14 dní mi přišly 2 zásilky, byl jsem doma a pokaždé jsem našel v kastliku papír, že jsem byl nezastižen, hajzlové líní.. Toto je naprosto bezne, myslel jsem si ze je to normalni, ale podlozky mi prisly nedavno a rano v 9 doma zvoni buchta v modrem. Poprve co mi to dodali, ale stejne Ceska posta - BLACK LIST!!!
Srpen 13, 200619 r TAKŽE:BOREK NAGY MĚL OPRAVDU NĚCO S LEDVINOU.DNES U MĚ BYL A ZBOŽÍ SI VYZVEDL A Z LEDVINY MU OPRAVDU ČOUHALY HADIČKY.TAKŽE ODE MĚ OK
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.