Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

TAKŽE:BOREK NAGY MĚL OPRAVDU NĚCO S LEDVINOU.DNES U MĚ BYL A ZBOŽÍ SI VYZVEDL A Z LEDVINY MU OPRAVDU ČOUHALY HADIČKY.TAKŽE ODE MĚ OK

NO ale rozhodne by som sa mu ospravedlnil,tu ste ho isli zhodit pod ciernu zem... :disgust:

ceskou postu naprosto nenavidim, v zivote nikdo nezazvonil, ale co horsi, balik lezi na poste tejden a teprve nekdy potom se uraci mi vubec hodit oznameni do schranky, curaci ... sere me ten jejich posranej monopol, i kdyz uz to zacina bejt trochu lepsi diky kuryrnim sluzbam, ale ty zas jako soukroma osoba nemuzu vyuzit tak, jak bych si predstavoval (PPL)

Zvlastni. Ja vazne s Postou nemam sebemensi problem. Dokonce i e-shopy si vybiram podle toho jestli posilaji postou. Zasilkove sluzby jsou pro me strasne nepohodlne. Reknou ze prijedou v 10 ...ve skutecnosti prijedou v 16, clovek na ne musi cekat jak kokot, jinak mu to zas odvezou 50km daleko. Jednou jsem dokonce musel navigovat ridice mobilem aby vubec nasel kde bydlim :(

U posty vim, ze vzdycky prijede mezi 10-11, najde to bez problemu, zatim vzdycky zazvonili, a kdyz nejsu doma tak vim, ze po poledni si to uz muzu vyzvednout na poste, ktera takrka v kazdem meste.

aNO já se mu omlouvám.Ještě vysvětlit,proč nebral zboží od Martinoslava

Ode me zbozi nebral a po nekolika urgencich se prestal ozyvat. Pravda, je to uz delsi dobu, ale to nic nemeni na tom, ze se to stalo. Vysvetlovat to snad ani uz nechci - uz me to tak nejak ani nezajima -_-

• 2 týdny později...

RomanR25 - naprosto spolehlive jednani, vrele doporucuji! ;)

,,gdanx''- tento pán je slibotechna pozor.

Error.

Upraveno od RomanR25

důvod...?

Co treba toho pana trochu rozsirit, ne pana, ale prispevek o panovi???? :huh:

Error.

Roman ty mi prosim vysvetli,co to davas za prispevky dopr.....

Schanis jeste plasty kolem kloubu loketky? Mam tu sadu sedych, ale jsou cerne strikly .. mel jsem to tak, protoze jsem menil sedivej interier komplet za cernej a nemohl jsem sehnat orig. cerny, tak jsem to striknul barvou ,

tak tohle mi napsal,když jsem mu napsal že je chci,tak,tak se začal vymlouvat že je někde mino a že je pošle jindy atd. a po několika dalších urgencích se vůbec neozval a přitom sem na forum chodí (podle výpisu příspěvků)

Já bych chtěl poděkovat uživateli jménem RomanR25.Blikače došly v pohodě a nejsem jedinej spokojenej uživatel :palec2: .A tentokrát pochvala i český poště,i když jí jindy nemůžu přijít na jméno <_< .

Já bych chtěl poděkovat uživateli jménem RomanR25.Blikače došly v pohodě a nejsem jedinej spokojenej uživatel :palec2: .A tentokrát pochvala i český poště,i když jí jindy nemůžu přijít na jméno <_< .

Děkuji za uznání.Romanr25

Upraveno od RomanR25

nemáš zač -_-;)

nemáš zač -_-;)

ale mám.Těší mne,že já majitel Renaultu můžu pomoct vám Škodovkářům.

Upraveno od RomanR25

Crake

sama bila....super typek, radost nakupovat. moje nove PDA je super :D

nemáš zač -_-;)

ale mám.Těší mne,že já majitel Renaultu můžu pomoct vám Škodovkářům.

A nas Skodovkare teseji lide jako jsi ty! :D;)

...

Upraveno od Andre

Petr Lang

Zastávka 51

Přeštice

33401

Zase další,co něco chtěl a neodebral balík.Snad je jen na dovolené,uvidíme.jinak je volné jedno zrcátko Junior Pravé velké

Zatím no problém, co jsem tady kupoval vše OK.

Crake

sama bila....super typek, radost nakupovat. moje nove PDA je super :D

Dekuju -_-;)

Já bych chtěl poděkovat uživateli jménem Amadeus.Bliček došel v pohodě,fotky muzete najit tady -_--_- parada diky :D

Upraveno od kodemi

Ja mohu vznest chvalu na RyVeSe... Domluva na hubu o prevodu penez, ferove jednani! ;)

pochvala na clena fabiaclubu Bobo...domluva super a vse bylo tak jak jsme se domluvili tak ze 1* ;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.