Srpen 13, 200619 r TAKŽE:BOREK NAGY MĚL OPRAVDU NĚCO S LEDVINOU.DNES U MĚ BYL A ZBOŽÍ SI VYZVEDL A Z LEDVINY MU OPRAVDU ČOUHALY HADIČKY.TAKŽE ODE MĚ OK NO ale rozhodne by som sa mu ospravedlnil,tu ste ho isli zhodit pod ciernu zem...
Srpen 13, 200619 r ceskou postu naprosto nenavidim, v zivote nikdo nezazvonil, ale co horsi, balik lezi na poste tejden a teprve nekdy potom se uraci mi vubec hodit oznameni do schranky, curaci ... sere me ten jejich posranej monopol, i kdyz uz to zacina bejt trochu lepsi diky kuryrnim sluzbam, ale ty zas jako soukroma osoba nemuzu vyuzit tak, jak bych si predstavoval (PPL)
Srpen 14, 200619 r Zvlastni. Ja vazne s Postou nemam sebemensi problem. Dokonce i e-shopy si vybiram podle toho jestli posilaji postou. Zasilkove sluzby jsou pro me strasne nepohodlne. Reknou ze prijedou v 10 ...ve skutecnosti prijedou v 16, clovek na ne musi cekat jak kokot, jinak mu to zas odvezou 50km daleko. Jednou jsem dokonce musel navigovat ridice mobilem aby vubec nasel kde bydlim U posty vim, ze vzdycky prijede mezi 10-11, najde to bez problemu, zatim vzdycky zazvonili, a kdyz nejsu doma tak vim, ze po poledni si to uz muzu vyzvednout na poste, ktera takrka v kazdem meste.
Srpen 14, 200619 r Ode me zbozi nebral a po nekolika urgencich se prestal ozyvat. Pravda, je to uz delsi dobu, ale to nic nemeni na tom, ze se to stalo. Vysvetlovat to snad ani uz nechci - uz me to tak nejak ani nezajima
Srpen 28, 200619 r ,,gdanx''- tento pán je slibotechna pozor. Error. Upraveno Srpen 28, 200619 r od RomanR25
Srpen 29, 200619 r ,,gdanx''- tento pán je slibotechna pozor. Co treba toho pana trochu rozsirit, ne pana, ale prispevek o panovi????
Srpen 29, 200619 r Schanis jeste plasty kolem kloubu loketky? Mam tu sadu sedych, ale jsou cerne strikly .. mel jsem to tak, protoze jsem menil sedivej interier komplet za cernej a nemohl jsem sehnat orig. cerny, tak jsem to striknul barvou , tak tohle mi napsal,když jsem mu napsal že je chci,tak,tak se začal vymlouvat že je někde mino a že je pošle jindy atd. a po několika dalších urgencích se vůbec neozval a přitom sem na forum chodí (podle výpisu příspěvků)
Srpen 29, 200619 r Já bych chtěl poděkovat uživateli jménem RomanR25.Blikače došly v pohodě a nejsem jedinej spokojenej uživatel .A tentokrát pochvala i český poště,i když jí jindy nemůžu přijít na jméno .
Srpen 29, 200619 r Já bych chtěl poděkovat uživateli jménem RomanR25.Blikače došly v pohodě a nejsem jedinej spokojenej uživatel .A tentokrát pochvala i český poště,i když jí jindy nemůžu přijít na jméno . Děkuji za uznání.Romanr25 Upraveno Srpen 29, 200619 r od RomanR25
Srpen 29, 200619 r Já bych chtěl poděkovat uživateli jménem RomanR25.Blikače došly v pohodě a nejsem jedinej spokojenej uživatel .A tentokrát pochvala i český poště,i když jí jindy nemůžu přijít na jméno . Děkuji za uznání.Romanr25 nemáš zač
Srpen 29, 200619 r Já bych chtěl poděkovat uživateli jménem RomanR25.Blikače došly v pohodě a nejsem jedinej spokojenej uživatel .A tentokrát pochvala i český poště,i když jí jindy nemůžu přijít na jméno . Děkuji za uznání.Romanr25 nemáš zač ale mám.Těší mne,že já majitel Renaultu můžu pomoct vám Škodovkářům. Upraveno Srpen 29, 200619 r od RomanR25
Srpen 30, 200619 r Já bych chtěl poděkovat uživateli jménem RomanR25.Blikače došly v pohodě a nejsem jedinej spokojenej uživatel .A tentokrát pochvala i český poště,i když jí jindy nemůžu přijít na jméno . Děkuji za uznání.Romanr25 nemáš zač ale mám.Těší mne,že já majitel Renaultu můžu pomoct vám Škodovkářům. A nas Skodovkare teseji lide jako jsi ty!
Září 7, 200619 r Petr Lang Zastávka 51 Přeštice 33401 Zase další,co něco chtěl a neodebral balík.Snad je jen na dovolené,uvidíme.jinak je volné jedno zrcátko Junior Pravé velké
Září 16, 200618 r Já bych chtěl poděkovat uživateli jménem Amadeus.Bliček došel v pohodě,fotky muzete najit tady parada diky Upraveno Září 16, 200618 r od kodemi
Září 20, 200618 r Ja mohu vznest chvalu na RyVeSe... Domluva na hubu o prevodu penez, ferove jednani!
Září 26, 200618 r pochvala na clena fabiaclubu Bobo...domluva super a vse bylo tak jak jsme se domluvili tak ze 1*
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.