Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

jj, s Bobo plná spokojenost... B)

Ja sa stazujem na Slovenske a Ceske posty ved vies ocom je rec ze olo ;):( co stym ? hm..

Ja sa stazujem na Slovenske a Ceske posty ved vies ocom je rec ze olo ;):( co stym ? hm..

Tak jsem byl na český poště a závěr byl jedmoznačný,,,napiš mi sz...chbyba není v poště, pokud máš podací lístek, máš nárok na reklamaci... :ph34r:

dj.gets muzu jen doporucit a hodnotim 1* !!!!

COSBY SUPER

mikkian super

jj cosby taky :palec2:

dj.gets muzu jen doporucit a hodnotim 1* !!!!

že už by se uklidnil?

jak uklidnil..?? :) u mne uplne v pohode! :)

No, pár místních členů by mi určitě potvrdilo jeho prapodivné jednání

Tak by som sa mu tymto chcel tymto podakovat.Mal som u dj.Gets rezervovany intors L&K telefonicky som mu potvrdil rezervaciu cakal som len na to kedy budem mat tolko casu aby sme sa vedeli stretnut.Dnes som si precital SZ ze ten intros predal (mal som si pre to ist v nedelu) najhorsie je ze to nemalo byt pre mna- tak som teraz za kokota ktory slubuje a nic nedoda.Skoda mi vznikla aj financna opetovnym zamenenim ceskych korun za slovenske -aj ked ma to nezrujnuje-Kurva ja som nasraty

Tak by som sa mu tymto chcel tymto podakovat.Mal som u dj.Gets rezervovany intors L&K telefonicky som mu potvrdil rezervaciu cakal som len na to kedy budem mat tolko casu aby sme sa vedeli stretnut.Dnes som si precital SZ ze ten intros predal (mal som si pre to ist v nedelu) najhorsie je ze to nemalo byt pre mna- tak som teraz za kokota ktory slubuje a nic nedoda.Skoda mi vznikla aj financna opetovnym zamenenim ceskych korun za slovenske -aj ked ma to nezrujnuje-Kurva ja som nasraty

Taky mě dotyčný překvapil, prodával tu volant do octy, slíbil dodat foto a nakonec nic. :huh: ..ale je to jeho boj B)

Nikoho se nechci zastávat,ale prostě občas se něco podaří prodat dříve,než se stačí udělat foto.Že někomu něco slíbí a pak mu to prodá před nosem fér není,ale já už po jistých zkušennostech prodávám tak,že to dám prvnímu kdo přijede a nikomu nic nedržím(tedy pokud nejsem 100% přesvědčený že je to na tuti).

TO JSEM BYL JÁ-COSBY(Zapoměl jsem se přihlásit pod svým)

Upraveno od IvanaII

souhlas s Cosbym, alias Ivanou :)

A přijde Vám normální, že když někdo dá něco do bazaru za určitou konkrétní cenu a posléze zjistí, že o tuto věc je zájem, tak účelově zvýší tuto cenu a to i opakovaně, v několika případech? Z obchodního hlediska budiž, ale domníval jsem se, že na tomto fóru se vždy hledělo i na etiku!

to už normální není,pokud se jedná o jednu danou věc.Pokud se jedná o stejnou věc,ale nabízenou průběžně a vícekrát,může se stát,že prodávající měl jinou nákupní cenu a tudíž podražil.Taky jsem třebas prodával něco za 400,potom za 450 protože dodavatel podražil.

:ph34r:

Upraveno od aka

Holt někdo má pozitiva,někdo negativa

A přijde Vám normální, že když někdo dá něco do bazaru za určitou konkrétní cenu a posléze zjistí, že o tuto věc je zájem, tak účelově zvýší tuto cenu a to i opakovaně, v několika případech? Z obchodního hlediska budiž, ale domníval jsem se, že na tomto fóru se vždy hledělo i na etiku!

to mi normální opravdu nepřipadá, leč je to obvyklej jev. Pár dní zpátky se mi to zrovna stalo.

trh je trh

:doh
mikkian super

díky ti... -_-

takže stropnice dorazila v pořádku? Už ji máš namontovanou? -_-

-Fan!s- super,doslo pekne zabalene a tak jak bylo domluveno,dejuji

dekuji :D

• 2 týdny později...

Takze ja chvalim Amadeuse za to že mi poslal peněženku škoda auto a sem sni moc spokojenej,byla u me hned druhy den což me hodně potěšilo a bylo to velice dobře zabalené :palec2: Velká spokojenost

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.