Říjen 23, 200618 r Další chvála na Fílu ,diky nemu mam DVD ze srazu škodahome a fakt namrd video Nabumbanej klaca se jen tak nevidi Bylo to tež dobře zabaleno
Říjen 23, 200618 r Další chvála na Fílu ,diky nemu mam DVD ze srazu škodahome a fakt namrd video Nabumbanej klaca se jen tak nevidi Bylo to tež dobře zabaleno je vidět že mě fakt neznáš (to co je na dvd je slabota-to nejlepší tam nastěstí neni-ale votom to dyvko snad neni!!!) Upraveno Říjen 23, 200618 r od kláca
Říjen 23, 200618 r takze taky u dj.gets objednano a sraz nevysel a nic nedoslo... ale dneska konecne vysel sraz, takze nakonec pochvala :-) Upraveno Říjen 24, 200618 r od ObcanOV
Říjen 23, 200618 r tak ja bych tady chtel pochvalit verejne MartinaRS, super spoluprace, rychlost, kvalita, spolehlivost...vsechno vylazeno, aby to bylo uplne perfektni...no proste bomba a muzu vsem vrele doporucit, vim, ze kdyz budu delat cokoli, tak jedine u nej!jeste jednou diky moc Martas a tesim se na dalsi spolupraci!!!! Upraveno Říjen 24, 200618 r od novi37
Říjen 24, 200618 r tak ja bych tady chtel pochvalit verejne MartinaRS, super spoluprace, rychlost, kvalita, spolehlivost...vsechno vylazeno, aby to bylo uplne perfektni...no proste bomba a muzu vsem vrele doporucit, vim, ze kdyz budu delat cokoli, tak jedine u nej!jeste jednou diky moc Martas a tesim se na dalsi spolupraci!!!! tak pod tohle bych se dnes již nepodepsal!!! Upraveno Říjen 24, 200618 r od aka
Říjen 30, 200618 r Nevite nekdo co je s Mikkianem? Nechci ho davat do BLACK listu, ale uz je to par tydnu, co jsem si u nej objednaval mracitka a po par soukromych zpravach, ze to uz posilal, se zde delsi dobu neobjevil. Na SZ ani na maily nereaguje a zadna posta mi dosud domu neprisla. Takze pokud se mi nejpozdeji do konce tohoto tydne nedostane vysvetleni, tak ho zarazuji na BLACK list nespolehlivych
Říjen 30, 200618 r pridávam sa s pochvalou Smahony-ho, radičky a madla ručnych brzd nam (aj Fabkovi) došli v perfektnom stave a ešte ten tyždeň keď sme objednavali taktiež pochvalujem Bobika...
Listopad 5, 200618 r tak ja bych tady chtel pochvalit verejne MartinaRS, super spoluprace, rychlost, kvalita, spolehlivost...vsechno vylazeno, aby to bylo uplne perfektni...no proste bomba a muzu vsem vrele doporucit, vim, ze kdyz budu delat cokoli, tak jedine u nej!jeste jednou diky moc Martas a tesim se na dalsi spolupraci!!!! tak pod tohle bych se dnes již nepodepsal!!! tak povez proc? martinRS a Garnyho autoservis je u me bez chyby
Listopad 5, 200618 r tak pod tohle bych se dnes již nepodepsal!!! tak povez proc? martinRS a Garnyho autoservis je u me bez chyby Nebudu to rozepisovat, to musí každý poznat sám. A na tomto foru nejsem jediný, kdo dospěl k tomu samému, taktéž ale nebudu jmenovat.
Listopad 5, 200618 r Vrela vdaka Cosbymu,ze mozem konecne tempomatit ...n.o. 1 Upraveno Listopad 5, 200618 r od Bemo
Listopad 5, 200618 r Vrela vdaka Cosbymu,ze mozem konecne tempomatit ...n.o. 1 Vdaka je pro mojeho kolegu a kamaráta
Listopad 5, 200618 r Já jsem hlavně rád,že jsi nejel zbytečně takovou dálku Upraveno Listopad 5, 200618 r od cosby
Listopad 9, 200618 r Takze nakonec to s Mikkianem dopadlo dobre a tudiz ho davam na WHITE list Holt ceska posta, je ceska posta
Listopad 13, 200618 r Perry001 tak chcem pochvalit za dodrzánie slubu ! A plus ktomu velmi pekne zabaleno no proste Super len keby ta postat tak sa stym nebavila takze Perry velka vdaka Upraveno Listopad 14, 200618 r od V/// RS
Listopad 16, 200618 r Bobik opět de na WHITE list ) Je spolehlivej Ručičky GT přišli a byly opravdu pečlivě zabalené,diky moc ... Samá chvala na bobika
Listopad 18, 200618 r No aj ja sa pridam. Budiky od Cidling. Vsetko prebehlo podla dohody a doslo peclive zabalene. Mozem len doporucit. Navsteva u Cosbyho: Ochota pomoct a spolahlivost. Este raz dik!!!
Listopad 19, 200618 r No aj ja sa pridam.Budiky od Cidling. Vsetko prebehlo podla dohody a doslo peclive zabalene. Mozem len doporucit. Navsteva u Cosbyho: Ochota pomoct a spolahlivost. Este raz dik!!! cosby, to je zaruka kvality, to se vi...
Listopad 29, 200618 r Opět chvála na cosbyho :-) Zrcatko přišlo uplně v pohodě a moc se mi libí Zabalené taky fešně ... Diky montere
Listopad 29, 200618 r RomanR25 - už s nim malo problémi viacero uzivatelov. S týmto užívateľom mám uplne negatívne skúsenosti aj ja. 11.10.2006 som sa s ním dohodol že mi pošle kabeláž na hmlovky. Odvtedy som si s nim vymenil par SZ kde mi nadalej sluboval že pošle kabelaž. Posledný mesiac už ani nie je schopny odpovedat keď sa ho slušne v SZ spýtam či mi pošle kábelaž alebo nie. Je to obycajny chuj, nasrať mu do úst.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.