Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Další chvála na Fílu ,diky nemu mam DVD ze srazu škodahome a fakt namrd video :D Nabumbanej klaca se jen tak nevidi :D Bylo to tež dobře zabaleno :palec2:

Další chvála na Fílu ,diky nemu mam DVD ze srazu škodahome a fakt namrd video  :D Nabumbanej klaca se jen tak nevidi  :D Bylo to tež dobře zabaleno  :palec2:

je vidět že mě fakt neznáš lol (to co je na dvd je slabota-to nejlepší tam nastěstí neni-ale votom to dyvko snad neni!!!)

Upraveno od kláca

takze taky u dj.gets objednano a sraz nevysel a nic nedoslo... ale dneska konecne vysel sraz, takze nakonec pochvala :-) -_-

Upraveno od ObcanOV

tak ja bych tady chtel pochvalit verejne MartinaRS, super spoluprace, rychlost, kvalita, spolehlivost...vsechno vylazeno, aby to bylo uplne perfektni...no proste bomba a muzu vsem vrele doporucit, vim, ze kdyz budu delat cokoli, tak jedine u nej!jeste jednou diky moc Martas a tesim se na dalsi spolupraci!!!! -_-:palec2:

Upraveno od novi37

tak ja bych tady chtel pochvalit verejne MartinaRS, super spoluprace, rychlost, kvalita, spolehlivost...vsechno vylazeno, aby to bylo uplne perfektni...no proste bomba a muzu vsem vrele doporucit, vim, ze kdyz budu delat cokoli, tak jedine u nej!jeste jednou diky moc Martas a tesim se na dalsi spolupraci!!!! -_-   :palec2:

tak pod tohle bych se dnes již nepodepsal!!!

Upraveno od aka

njn co clovek, to nazor, ja sem spokojenej nad miru!!! :p

Nevite nekdo co je s Mikkianem? Nechci ho davat do BLACK listu, ale uz je to par tydnu, co jsem si u nej objednaval mracitka a po par soukromych zpravach, ze to uz posilal, se zde delsi dobu neobjevil. Na SZ ani na maily nereaguje a zadna posta mi dosud domu neprisla. Takze pokud se mi nejpozdeji do konce tohoto tydne nedostane vysvetleni, tak ho zarazuji na BLACK list nespolehlivych :(

pridávam sa s pochvalou Smahony-ho, radičky a madla ručnych brzd nam (aj Fabkovi) došli v perfektnom stave a ešte ten tyždeň keď sme objednavali

taktiež pochvalujem Bobika...

tak ja bych tady chtel pochvalit verejne MartinaRS, super spoluprace, rychlost, kvalita, spolehlivost...vsechno vylazeno, aby to bylo uplne perfektni...no proste bomba a muzu vsem vrele doporucit, vim, ze kdyz budu delat cokoli, tak jedine u nej!jeste jednou diky moc Martas a tesim se na dalsi spolupraci!!!! -_-  :palec2:

tak povez proc?

martinRS a Garnyho autoservis je u me bez chyby

tak povez proc?

martinRS a Garnyho autoservis je u me bez chyby

Nebudu to rozepisovat, to musí každý poznat sám. A na tomto foru nejsem jediný, kdo dospěl k tomu samému, taktéž ale nebudu jmenovat.

Vrela vdaka Cosbymu,ze mozem konecne tempomatit ...n.o. 1 :palec2:

Upraveno od Bemo

Vrela vdaka Cosbymu,ze mozem konecne tempomatit ...n.o. 1 :palec2:

Vdaka je pro mojeho kolegu a kamaráta :D

Vdaka je pro mojeho kolegu a kamaráta :D

Jemu patrila financna hotovost,tebe vdaka :smich:

Já jsem hlavně rád,že jsi nejel zbytečně takovou dálku

Upraveno od cosby

Takze nakonec to s Mikkianem dopadlo dobre a tudiz ho davam na WHITE list ;)-_- Holt ceska posta, je ceska posta :(

Perry001 tak chcem pochvalit za dodrzánie slubu ! A plus ktomu velmi pekne zabaleno no proste Super len keby ta postat tak sa stym nebavila takze Perry velka vdaka :worthy;)-_-

Upraveno od V/// RS

Bobik opět de na WHITE list :)) Je spolehlivej :palec2: Ručičky GT přišli a byly opravdu pečlivě zabalené,diky moc ... Samá chvala na bobika :worthy

No aj ja sa pridam.

Budiky od Cidling. Vsetko prebehlo podla dohody a doslo peclive zabalene.

Mozem len doporucit.

Navsteva u Cosbyho:

Ochota pomoct a spolahlivost. Este raz dik!!!

No aj ja sa pridam.

Budiky od Cidling. Vsetko prebehlo podla dohody a doslo peclive zabalene.

Mozem len doporucit.

Navsteva u Cosbyho:

Ochota pomoct a spolahlivost. Este raz dik!!!

cosby, to je zaruka kvality, to se vi... :palec2::palec2::palec2:

A Vaša taky.... ;)

A Vaša taky.... ;)

Presne tak :palec2:

Opět chvála na cosbyho :-) Zrcatko přišlo uplně v pohodě a moc se mi libí lol Zabalené taky fešně ... :worthy Diky montere :palec2:

Si rozbil prasátko? :scooter:

RomanR25

- už s nim malo problémi viacero uzivatelov.

S týmto užívateľom mám uplne negatívne skúsenosti aj ja.

11.10.2006 som sa s ním dohodol že mi pošle kabeláž na hmlovky.

Odvtedy som si s nim vymenil par SZ kde mi nadalej sluboval že pošle kabelaž.

Posledný mesiac už ani nie je schopny odpovedat keď sa ho slušne v SZ spýtam či mi pošle kábelaž alebo nie.

Je to obycajny chuj, nasrať mu do úst.

:fakac:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.