Deivid Vloženo 29. Duben 2007 Sdílet Vloženo 29. Duben 2007 Zdravím Vás,potřeboval bych poradit.Mám fábii 1,9SDI kombi 2001.Má origo elektrický šíbr.ale problém je v tom,že nefunguje,pojistka je přepálená,druhou jsem zatím nezkoušel.Může být špatný motorek?Nebo je to třeba přidřené a tím se přepálila ta pojistka?děkuji za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 29. Duben 2007 Sdílet Vloženo 29. Duben 2007 Dej druhou pojistku a pokud znova odejde, tak hledej chybu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deivid Vloženo 29. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2007 Dej druhou pojistku a pokud znova odejde, tak hledej chybu. Uvidím,mrknu na to.Když nahoře,sundám ten plast,měl bych tam najít kličku a tou to zkusit ručně rozhýbat.Snad neodešel motor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 29. Duben 2007 Sdílet Vloženo 29. Duben 2007 Taky nevim co resis, dej nejdriv druhou pojistku a uvidis. Pojistka muze shoret i nahodou a treba pohonu vubec nic neni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deivid Vloženo 29. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2007 Taky nevim co resis, dej nejdriv druhou pojistku a uvidis. Pojistka muze shoret i nahodou a treba pohonu vubec nic neni. Tak jsem to celé rozdělal,elektrika funguje,v tom problém není,ale otevře se jen do pozice vyklopení šíbru,pak se to zasekne.tak jsem to celé rozdělal a sundal motor a na té pružině nebo co to je,jsem našel něco jako filc,nebo nějakou textilii,ta pružina je toho plná,to tam asi být nemá,že?takže budu muset sundal celé čalounění střechy,rozebrat to celé,až se dostanu na tu pružinu a vyčistit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.