martin jochec Vloženo 29. Duben 2007 Sdílet Vloženo 29. Duben 2007 zdravim chlapi, chtel bych si koupit skodovku(jsem zacatečník budu teprv delat ridicak) ale tatka mi radil že se da dobre upravit když se tam daji bombirovane pisty... tak se chci zeptat jestli nekdo nemá doma nebo nevi kde by se daly koupit... a jeste bych mel zajem o nekoho kdo by mi tu skodovku pomohl upravit.. (motor) diky martas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sk.out Vloženo 2. Květen 2007 Sdílet Vloženo 2. Květen 2007 zdravim chlapi, chtel bych si koupit skodovku(jsem zacatečník budu teprv delat ridicak) ale tatka mi radil že se da dobre upravit když se tam daji bombirovane pisty... tak se chci zeptat jestli nekdo nemá doma nebo nevi kde by se daly koupit... a jeste bych mel zajem o nekoho kdo by mi tu skodovku pomohl upravit.. (motor) diky martas Co vsechno za upravy zamyslis?? s tim motorem se da delak kupa věcí ale stejne to je prd platny proste tam ten objem chybi. Ja si dal radsi do Rapida 1.4 z fabie je to hned trochu znat ale porad to neni ono. Kdyby te neco zajimalo tak se ozvy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthes Vloženo 2. Květen 2007 Sdílet Vloženo 2. Květen 2007 Zacit upravovat auto od motoru je nejrychlejsi zpusob jak si rozbit hubu Nejdulezitejsi je mit karoserii bez koroze, novy brzdovy rozvody + vsechny gumovy soucastky brzd, oblozeni, podvozek, gumy atd. Pak si tam muzes hodit motor z fava (je levnej), dat do nej lepci vacici, nejlip 280/280 a dostanes se k 50kW, je dobry dat zadni vlecnou napravu misto kyvky. Jinak pro legalnost je este nutny mit vepredu 4pistovy brzdy, ale ze zkusenosti muzu rict, ze to je jedno, vicemene to je stejny. Jinak vice zpriznenych dusi naleznes na http://skoda.panda.cz/forum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin jochec Vloženo 4. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2007 no jen bych chtel zvednout nejak vic vykon.... učil jsem se jezdit v passatovi 74KW a dost jsem si na nej zvykl.. ale protože nevydelavam tak jsem si chtel upravit škodu... a ten motor z fačka pasuje na prevodovku z 120?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthes Vloženo 4. Květen 2007 Sdílet Vloženo 4. Květen 2007 Musej se tam prevrtat asi dve diry na srouby ... Upravit domecek termostatu a par ptakovin, je to jednoduchy Mrkej sem: http://skoda.panda.cz/clanek.php3?id=127 a sem: http://skoda.panda.cz/clanek.php3?id=305 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin jochec Vloženo 6. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 čau chlapi scháním nekoho kdo by mi levne zabudoval motor z fabie nebo favorita do 125skodovky. Zatim ho tedy nemám ale chtel bych vedet jestli by mi nekdo pak pomohl.... ja jsem z okresu vetin.. dik za odp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.