Přejít na obsah

skoda125

martin jochec

Doporučené příspěvky

zdravim chlapi, chtel bych si koupit skodovku(jsem zacatečník budu teprv delat ridicak) ale tatka mi radil že se da dobre upravit když se tam daji bombirovane pisty... tak se chci zeptat jestli nekdo nemá doma nebo nevi kde by se daly koupit... a jeste bych mel zajem o nekoho kdo by mi tu skodovku pomohl upravit.. (motor) diky martas

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

zdravim chlapi, chtel bych si koupit skodovku(jsem zacatečník budu teprv delat ridicak) ale tatka mi radil že se da dobre upravit když se tam daji bombirovane pisty... tak se chci zeptat jestli nekdo nemá doma nebo nevi kde by se daly koupit... a jeste bych mel zajem o nekoho kdo by mi tu skodovku pomohl upravit.. (motor) diky martas

Co vsechno za upravy zamyslis?? s tim motorem se da delak kupa věcí ale stejne to je prd platny proste tam ten objem chybi. Ja si dal radsi do Rapida 1.4 z fabie je to hned trochu znat ale porad to neni ono. Kdyby te neco zajimalo tak se ozvy

Odkaz ke komentáři

Zacit upravovat auto od motoru je nejrychlejsi zpusob jak si rozbit hubu :feve: Nejdulezitejsi je mit karoserii bez koroze, novy brzdovy rozvody + vsechny gumovy soucastky brzd, oblozeni, podvozek, gumy atd. Pak si tam muzes hodit motor z fava (je levnej), dat do nej lepci vacici, nejlip 280/280 a dostanes se k 50kW, je dobry dat zadni vlecnou napravu misto kyvky. Jinak pro legalnost je este nutny mit vepredu 4pistovy brzdy, ale ze zkusenosti muzu rict, ze to je jedno, vicemene to je stejny.

Jinak vice zpriznenych dusi naleznes na http://skoda.panda.cz/forum

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...