VitaP Vloženo 1. Květen 2007 Sdílet Vloženo 1. Květen 2007 Omlouvám se, pokud se to již řešilo, ale zkoušel jsem různé možnosti ve vyhledávači a nic jsem nenašel. U Octávky 1.6 75kW r. 2004 se po odemčení dveří sem tam ozve zvuk jakoby palivového čerpadla, ale jde to asi z motoru. Problémy to žádné nedělá, jen mne spíš zajímá, co to je. Díky za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 1. Květen 2007 Sdílet Vloženo 1. Květen 2007 Omlouvám se, pokud se to již řešilo, ale zkoušel jsem různé možnosti ve vyhledávači a nic jsem nenašel. U Octávky 1.6 75kW r. 2004 se po odemčení dveří sem tam ozve zvuk jakoby palivového čerpadla, ale jde to asi z motoru. Problémy to žádné nedělá, jen mne spíš zajímá, co to je. Díky za odpovědi. tak si ty problémy nědělej, ono to skutečně je palivové čerpadlo, ta funkce při odemykání tam skutečně je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tunak Vloženo 2. Květen 2007 Sdílet Vloženo 2. Květen 2007 Omlouvám se, pokud se to již řešilo, ale zkoušel jsem různé možnosti ve vyhledávači a nic jsem nenašel. U Octávky 1.6 75kW r. 2004 se po odemčení dveří sem tam ozve zvuk jakoby palivového čerpadla, ale jde to asi z motoru. Problémy to žádné nedělá, jen mne spíš zajímá, co to je. Díky za odpovědi. tak si ty problémy nědělej, ono to skutečně je palivové čerpadlo, ta funkce při odemykání tam skutečně je ja by som len upresnil, ze to cerpadlo zopne az pri otvoreni vodicovych dveri. zaujimave je aj to ze ak clovek nastupi a otoci klucikom, tak sa cerpadlo zopne opat. na starsich MR sa spinalo az pri otoceni klucika. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 7. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 Díky za info. Pravda je, že to udělá až po otevření dveří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.