bercom Vloženo 5. Květen 2007 Sdílet Vloženo 5. Květen 2007 Ahoj, koupil jsem přes internet pneumatiku a ta má označení 205/55/ZR16. Původní je ale bez toho "Z", tedy R16. Jaký je v tom rozdíl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 5. Květen 2007 Sdílet Vloženo 5. Květen 2007 ZR=je to pneumatika primo konstruovana pro rychlosti vyssi jak 240km.h,rychlostni symbol mas W ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bercom Vloženo 5. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2007 ZR=je to pneumatika primo konstruovana pro rychlosti vyssi jak 240km.h,rychlostni symbol mas W ne? ...jo, 91W. Já myslel, že už přímo to W je symbol pro rychlost 270Km/hod, tak proč ještě znova to "Z"? 205/55/R16 91W = 270Km/hod 205/55/ZR16 91W= 240 a vyšší? To W tam pak je k ničemu? To by tam mělo být "V" + ZR16, pak by to mělo logiku, že jde o pneu s rychlostí vyšší jak 240Km/h... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 5. Květen 2007 Sdílet Vloženo 5. Květen 2007 v=do 240,w do 270km.h,zr=vetsi jak 240km.h,tak musis mit rychlostW,jeste existuje yr=300km.h,jsou to asi nejake spesl znaceni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quicksilver Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 Nedávno jsem se dozvěděl, že podle rychlostního indexu se dělá rozdílná hloubka dezénu. Věděl jste o tom někdo? Já na to koukal jako blázen.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 to nevim,to bych musel zmerit v praci,vim jen,ze delaji jinaci smes,nebo spis stejnou plus primes,jednou jsem jen meril ruzne znacky pneu,stejny rozmer,tak se to lisilo,ale minimalne,desetiny mm.Nedela tady nekdo v Barumu primo u stroju?At mame zpravy primo od zdroje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 Nevím, já se s tím taky zatím nesetkal. Hloubku nových dezénů mám změřenu v průměru cca mezi 8,5-9,0 mm bez ohledu na výrobce, rozměr a rychlostní index. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.