Milhausek Vloženo 5. Květen 2007 Sdílet Vloženo 5. Květen 2007 Už nějakou dobu mám dodělaného nexusa, s interní anténou - kostka na palubovce. Včera se mi dostala do ruky originál gps anténa a má 3 vývody...pochopil jsem, že jeden je pro tuner radia, druhý pro gps a ten třetí? Věděl by někdo poradit? Nexus má jeden vstup na gps anténu a dva další vstupy antény, nevěděl by někdo proč tam jsou dva a jestli se oba dva zapojují? Mám zapojený pouze jeden - bílý, na co tam je ten hnědy? Nemá se ten třetí vývod gps antény zapojit přímo na tento? díky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 5. Květen 2007 Sdílet Vloženo 5. Květen 2007 taky mám NEXUS dodatečně, takže bohužel nefim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan!s Vloženo 5. Květen 2007 Sdílet Vloženo 5. Květen 2007 Taky jsem dodělával nexuse a schodou okolnosti i HF, takže jsem ten třetí vývod z antény použil,jako GSM a myslím, že na to to i je. Na co je ten třetí vstup na NEXUSU, to by mě taky zajímalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 6. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 Ještě by mně zajímalo, na který konektor antény se zapojuje gps kabel do nexuse.. díky za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 Třetí vývod na anténě je GSM.Třetí vstup na navi by mohl být pro TV tuner,ale je to jen domněnka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 6. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 Přesněji potřebuju vědět, na který konektor antény připojit kabel gps... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 Přesněji potřebuju vědět, na který konektor antény připojit kabel gps... Porovnej to s koncovkou na kabelu,jde to jen na jeden konektor.Mzslím že je to ten co se šroubuje,další dva jsou jen zacvakávací. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.