Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Už nějakou dobu mám dodělaného nexusa, s interní anténou - kostka na palubovce. Včera se mi dostala do ruky originál gps anténa a má 3 vývody...pochopil jsem, že jeden je pro tuner radia, druhý pro gps a ten třetí? Věděl by někdo poradit? Nexus má jeden vstup na gps anténu a dva další vstupy antény, nevěděl by někdo proč tam jsou dva a jestli se oba dva zapojují? Mám zapojený pouze jeden - bílý, na co tam je ten hnědy? Nemá se ten třetí vývod gps antény zapojit přímo na tento? díky za rady.

Vloženo

Taky jsem dodělával nexuse a schodou okolnosti i HF, takže jsem ten třetí vývod z antény použil,jako GSM a myslím, že na to to i je. Na co je ten třetí vstup na NEXUSU, to by mě taky zajímalo.

Vloženo
Přesněji potřebuju vědět, na který konektor antény připojit kabel gps...

Porovnej to s koncovkou na kabelu,jde to jen na jeden konektor.Mzslím že je to ten co se šroubuje,další dva jsou jen zacvakávací.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...