Publikováno Květen 5, 200718 r Už nějakou dobu mám dodělaného nexusa, s interní anténou - kostka na palubovce. Včera se mi dostala do ruky originál gps anténa a má 3 vývody...pochopil jsem, že jeden je pro tuner radia, druhý pro gps a ten třetí? Věděl by někdo poradit? Nexus má jeden vstup na gps anténu a dva další vstupy antény, nevěděl by někdo proč tam jsou dva a jestli se oba dva zapojují? Mám zapojený pouze jeden - bílý, na co tam je ten hnědy? Nemá se ten třetí vývod gps antény zapojit přímo na tento? díky za rady.
Květen 5, 200718 r Taky jsem dodělával nexuse a schodou okolnosti i HF, takže jsem ten třetí vývod z antény použil,jako GSM a myslím, že na to to i je. Na co je ten třetí vstup na NEXUSU, to by mě taky zajímalo.
Květen 6, 200718 r Autor Ještě by mně zajímalo, na který konektor antény se zapojuje gps kabel do nexuse.. díky za odpovědi
Květen 6, 200718 r Třetí vývod na anténě je GSM.Třetí vstup na navi by mohl být pro TV tuner,ale je to jen domněnka.
Květen 6, 200718 r Přesněji potřebuju vědět, na který konektor antény připojit kabel gps... Porovnej to s koncovkou na kabelu,jde to jen na jeden konektor.Mzslím že je to ten co se šroubuje,další dva jsou jen zacvakávací.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.