Přejít na obsah

2.0 85kw - chyba chudá směs

Lalin

Doporučené příspěvky

Ahoj zdravím všechny a prosím o radu,:-)Mám problém s octavii 20,85kw.rosvicuje se mi diagnostika a při napojení mi hlási Vag chybu(někdy sporadicky) sonda 1 a chudá směs.Nevěděl by jste někdo jak přesně změřit sondu.Měnil jsem už svíčky i kabely a čistil co se dalo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj zdravím všechny a prosím o radu,:-)Mám problém s octavii 20,85kw.rosvicuje se mi diagnostika a při napojení mi hlási Vag chybu(někdy sporadicky) sonda 1 a chudá směs.Nevěděl by jste někdo jak přesně změřit sondu.Měnil jsem už svíčky i kabely a čistil co se dalo.

Ahoj.Mě to dělá u 2.0l taky.Na Vagu to píše(Chudá směs občas,bohatá směs občas).A obě lambdy mám v pořádku.Někdo už tady psal,že mají služební dvoulitry a tam svítí diagnostika na každé. :)

Odkaz ke komentáři

Potřeboval bych vědět jak správně změřit lambdy?Teď po posledním výmazu najeto cca60km a zatím dobrý:-)Zatím diagnostika nesvítí ale bojím se.Jěště mě napadlo jestli není špatný čidlo na vodě co zapíná režim sitiče.Nesetkal ste se s tím někdo?

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...