Lalin Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 Ahoj zdravím všechny a prosím o radu,:-)Mám problém s octavii 20,85kw.rosvicuje se mi diagnostika a při napojení mi hlási Vag chybu(někdy sporadicky) sonda 1 a chudá směs.Nevěděl by jste někdo jak přesně změřit sondu.Měnil jsem už svíčky i kabely a čistil co se dalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
micca Vloženo 8. Květen 2007 Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 Ahoj zdravím všechny a prosím o radu,:-)Mám problém s octavii 20,85kw.rosvicuje se mi diagnostika a při napojení mi hlási Vag chybu(někdy sporadicky) sonda 1 a chudá směs.Nevěděl by jste někdo jak přesně změřit sondu.Měnil jsem už svíčky i kabely a čistil co se dalo. Ahoj.Mě to dělá u 2.0l taky.Na Vagu to píše(Chudá směs občas,bohatá směs občas).A obě lambdy mám v pořádku.Někdo už tady psal,že mají služební dvoulitry a tam svítí diagnostika na každé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mudra Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 Panove pridavam se se stejnym problemem. Sakra, jak to odstranit!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lalin Vloženo 9. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 Potřeboval bych vědět jak správně změřit lambdy?Teď po posledním výmazu najeto cca60km a zatím dobrý:-)Zatím diagnostika nesvítí ale bojím se.Jěště mě napadlo jestli není špatný čidlo na vodě co zapíná režim sitiče.Nesetkal ste se s tím někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.