Závody do vrchu - Lampárna - ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz Přejít na obsah

Závody do vrchu

Kokeš

Doporučené příspěvky

Já jezdívám jen na Ecce Homo a Laudon no a potom hodně na "hobíky". FMS a Kunešovci to zabalili a ten letošní seriál KW Berg-Trophy je tak roztahaný, že se na moc závodů asi nepodívám :( Určitě Šternberk a Vrbno, ale dál...? Nejvíce mne mrzí Bratrušov, to byla nádherná trať.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 3 týdny později...
  Kokeš napsal:
ece se mě už zdá hodně komerční,už to není co bejvalo

Buďme upřímní, hobíci už taky nejsou jen o tom zápalu. Ještě před třemi roky moc jezdců nemělo ani závodní gumy a dnes už je běžné i nahřívání a na obyč by pomalu nikdo nejel. O autech ani nemluvím.

Odkaz ke komentáři

VitaP napsal:
  Kokeš napsal:

Buďme upřímní, hobíci už taky nejsou jen o tom zápalu. Ještě před třemi roky moc jezdců nemělo ani závodní gumy a dnes už je běžné i nahřívání a na obyč by pomalu nikdo nejel. O autech ani nemluvím.

jo,ale furt tisíckrát lepší jak normal

Odkaz ke komentáři

Kokeš napsal:
  VitaP napsal:
  Kokeš napsal:

Aspoň jsou všichni (nebo se tak dokonale tváří) v pohodě a kamarádi. Když se jednomu něco pokazí tak ostatní skáčou a snaží se pomoct jak to jen jde. Najdou se vyjímky jako všude, ale v jaké oblasti ne, že?

Odkaz ke komentáři

VitaP napsal:
  Kokeš napsal:
  VitaP napsal:
  Kokeš napsal:

Aspoň jsou všichni (nebo se tak dokonale tváří) v pohodě a kamarádi. Když se jednomu něco pokazí tak ostatní skáčou a snaží se pomoct jak to jen jde. Najdou se vyjímky jako všude, ale v jaké oblasti ne, že?

jjj,o pomoci a vzájemném kamarádství osob spojené jedním koníčkem,a ne vo totálním utajení auta,nesnášenlivostí apod

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...