Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Kdybych mel auto tak klidne :(

jak moc se u Růmstra špiní páté dveře? je to stejný jak u hatchbacku a combi? protže to je síla.. předtím jsem měl lifta a ten byl furt krásně čistej!!! :palec2:

mno protoze tma ma 195 gumy, tam mam zpraseny od prednich kol cely predni dvere, spodni pulku zadnich, od zadnich kol strany zadniho narazniku. Zadek se prasi celej, vzduchovej pytel to taha zpet, takze krome kridla je to zasrany cely. fuck

Fuuuj cunacky auto pro prasatka :smich:

takže nikdo? srabi... teda kromě Johaníka... ten by se chtěl vypandit hned! :kol-147:

takže nikdo? srabi... teda kromě Johaníka... ten by se chtěl vypandit hned! :kol-147:

No jako ja bych jel, doma nuda, venku snizek, tak bych sel zablbnout :-)

No, tak dneska se to nechytlo, ale co zitra ? Podivat se navecer na Uzinske letiste ?

to by šlo :) kdo se přídá?

ok to by slo v kolik? driv nez v 6 to rozhodne nestiham. ,

no to já taky ne... viděl bych to na sedmičku... co vy na to? :)

no to já taky ne... viděl bych to na sedmičku... co vy na to? :)

TO by slo

Mozna bych taky mohl....Se sluzebakem ;)

Ted sem s nim byl radit a paradicka, zadna elektronika, nic, ani ABS, a docela parada akorat to skoncilo tak ze jsem zapadl na vlastnim pozemku a musel sem se vytahnout traktorem :smich:

o jakým autě mluvíš?

Mozna bych taky mohl....Se sluzebakem ;)

Ted sem s nim byl radit a paradicka, zadna elektronika, nic, ani ABS, a docela parada akorat to skoncilo tak ze jsem zapadl na vlastnim pozemku a musel sem se vytahnout traktorem :smich:

muaaahehheee pesek.,

ok plati 19:00 na uzine.

O sluzebni okte....ani tp nebyl pesek, sme se vsichni rechtali jak blby, a drifty s traktorem taky dobry....

doufám, že nepřijede Vrbič! lol

To já se přidám :palec2: . Nechcete přijet někdo třeba na Shellku v 18.30 - dáme kafčo a vyrazíme směr Úžín letiště ;)

doufám, že nepřijede Vrbič! lol

se bojíš, že budu líp driftovat ...? .... :plol

tak Shellka na ST v 18:30 !!! :palec2: a věř mi, určitě budeš driftovat líp! ;) já to totiž neumím! :help:

tak Shellka na ST v 18:30 !!! :palec2: a věř mi, určitě budeš driftovat líp! ;) já to totiž neumím! :help:

doufám, že máš v autě pořádný lano , kdyby bylo potřeba vytáhnout nás předohrabky :kol-45::help:

myslím, že to nebude potřeba! ;) dobrou zítra čiaos

myslím, že to nebude potřeba! ;) dobrou zítra čiaos

asi nebude :palec2: .

Ráno kolem šestý jsem byl blbnout u Makra na parkovišti s klukama z práce. Týpek, kterej byl ve velkym traktoru s ještě větší radlicí na nás začal najíždět a vytlačovat nás ven :prc: . Nakonec volal i čepičkáře na pomoc, tak jsme raději odjeli - škoda, že nebyl foťák .......

vezu mladou kolem paty na cviceni, pak jedu do fitka. pokusim se v tech 18:30 na ty shelce byt, vydrzte aspon do 3/4 joooo? dikes., :p:prc:

No jestli bude jeste vubec na cem blbnout, kdyz to tady u nas v Lounech tak pekne taje....

No jestli bude jeste vubec na cem blbnout, kdyz to tady u nas v Lounech tak pekne taje....

On Vorljaz přiveze něco z chalupy. lollol

On Vorljaz přiveze něco z chalupy. lollol

Nechci delat s Pandou ostudu, tak se pujdu po praci mrknout, jestli se dostanu do garaze a z garaze s FAbcou :-) Jinak v 18:30 budu na Shellu

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.