Octavius84 Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 Kdybych mel auto tak klidne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 jak moc se u Růmstra špiní páté dveře? je to stejný jak u hatchbacku a combi? protže to je síla.. předtím jsem měl lifta a ten byl furt krásně čistej!!! mno protoze tma ma 195 gumy, tam mam zpraseny od prednich kol cely predni dvere, spodni pulku zadnich, od zadnich kol strany zadniho narazniku. Zadek se prasi celej, vzduchovej pytel to taha zpet, takze krome kridla je to zasrany cely. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 Fuuuj cunacky auto pro prasatka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 takže nikdo? srabi... teda kromě Johaníka... ten by se chtěl vypandit hned! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanik Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 takže nikdo? srabi... teda kromě Johaníka... ten by se chtěl vypandit hned! No jako ja bych jel, doma nuda, venku snizek, tak bych sel zablbnout :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanik Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 No, tak dneska se to nechytlo, ale co zitra ? Podivat se navecer na Uzinske letiste ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 to by šlo kdo se přídá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 ok to by slo v kolik? driv nez v 6 to rozhodne nestiham. , Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 no to já taky ne... viděl bych to na sedmičku... co vy na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanik Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 no to já taky ne... viděl bych to na sedmičku... co vy na to? TO by slo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 Mozna bych taky mohl....Se sluzebakem Ted sem s nim byl radit a paradicka, zadna elektronika, nic, ani ABS, a docela parada akorat to skoncilo tak ze jsem zapadl na vlastnim pozemku a musel sem se vytahnout traktorem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 o jakým autě mluvíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 Mozna bych taky mohl....Se sluzebakem Ted sem s nim byl radit a paradicka, zadna elektronika, nic, ani ABS, a docela parada akorat to skoncilo tak ze jsem zapadl na vlastnim pozemku a musel sem se vytahnout traktorem muaaahehheee pesek., ok plati 19:00 na uzine. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 O sluzebni okte....ani tp nebyl pesek, sme se vsichni rechtali jak blby, a drifty s traktorem taky dobry.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 doufám, že nepřijede Vrbič! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 To já se přidám . Nechcete přijet někdo třeba na Shellku v 18.30 - dáme kafčo a vyrazíme směr Úžín letiště Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 doufám, že nepřijede Vrbič! se bojíš, že budu líp driftovat ...? .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 tak Shellka na ST v 18:30 !!! a věř mi, určitě budeš driftovat líp! já to totiž neumím! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 tak Shellka na ST v 18:30 !!! a věř mi, určitě budeš driftovat líp! já to totiž neumím! doufám, že máš v autě pořádný lano , kdyby bylo potřeba vytáhnout nás předohrabky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 myslím, že to nebude potřeba! dobrou zítra čiaos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 myslím, že to nebude potřeba! dobrou zítra čiaos asi nebude . Ráno kolem šestý jsem byl blbnout u Makra na parkovišti s klukama z práce. Týpek, kterej byl ve velkym traktoru s ještě větší radlicí na nás začal najíždět a vytlačovat nás ven . Nakonec volal i čepičkáře na pomoc, tak jsme raději odjeli - škoda, že nebyl foťák ....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 vezu mladou kolem paty na cviceni, pak jedu do fitka. pokusim se v tech 18:30 na ty shelce byt, vydrzte aspon do 3/4 joooo? dikes., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 No jestli bude jeste vubec na cem blbnout, kdyz to tady u nas v Lounech tak pekne taje.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 No jestli bude jeste vubec na cem blbnout, kdyz to tady u nas v Lounech tak pekne taje.... On Vorljaz přiveze něco z chalupy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanik Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 On Vorljaz přiveze něco z chalupy. Nechci delat s Pandou ostudu, tak se pujdu po praci mrknout, jestli se dostanu do garaze a z garaze s FAbcou :-) Jinak v 18:30 budu na Shellu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.