Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Jen jestli to nebyli kachlicky...

Btw.: kdy dame zase pifko???

pifko ve ctvrtek 20:30.

Ok, beru na vedomi...Ja si dam zase to svoje detsky

A prida se nekdo dalsi???

A prida se nekdo dalsi???

A kde tedy?? Ja bych teoreticky mohl, pokud to stihnu z Prahy

a kdy bude další? já zrovna tohle nemůžu... :( jinak já si dám Kofolu, takže klid s dětským pifkem... ;)

mnoo zase hospudka udoli?, ale sejit se 2 nema cenu. je to tady samej kecalista a skutek utek. :p

mnoo zase hospudka udoli?, ale sejit se 2 nema cenu. je to tady samej kecalista a skutek utek. :p

Nejsme dva ale zatim uz i 3 ne?

sssssssorraaac, ale tys psal, pokud to stihnes. Bud jak bud, ja mam do osmi florbal, dam si sprchu a bud pojedu domu, nebo na pifko. :palec2:

Já budu v práci, tak nemůžu kol101:(

já vezu babičku s dědou na letiště, takže taky out

bohuzel musim na svatbu segre. fuck

Hm, to je pekny....to snad nedame dohromady. Jinak Blackyho sestra je z5.

Nepojedete někdo o víkendu do Mostu na MATADOR CZECH TRUCK PRIX 2008 :palec2:

já možná v sobotu dorazím.. ale zatím nevim kolik bude práce ;)

Ja mozna, Camaro ma jet o pauzu nejakou exhibici, bo jak se to pise, tak asi budu nekde v zaloze s platnem

O přestávce je jediná možnost podívat se do boxů na Octavuši

tak co stim pifkem? ve 3 lidech to nema valnej vyznam co.? Octavius se potahne takej kus. Octavian se bude honit z prahy. moje cislo je 775318256. Pokud mi do 20:15 neposlete sms, ze tam mam dorazit, tak pojedu dom.

nikdo mi nenapsal ,ale pro kaxdej pripad, jsme tam byl a pockal akademickou ctvrthodinku. o) hihi

Upraveno od Blacky

peeekny. Hele dosel mi ten penovej ozivovac na gumy, az se bude nejaky objednavat, tak jeden beru. :palec2:

mám pro tebe dobrou zprávu - našel jsem ten oživovač pneu v sortimentu : http://obchod.autokelly.cz/ a je to kód zboží : AC T21106. Mají to tam dokonce levnější, než jsen to sehnal já.

Upraveno od VRBIC

jeje priima, jsi poklad kol5

tak se jdu přiznat... dneska jsem zabodoval... trochu jsem pošťouchl auto na přechodu... víc info zde

tak se jdu přiznat... dneska jsem zabodoval... trochu jsem pošťouchl auto na přechodu... víc info zde

Jojo, to je hned, zrovna sem jel kolem a koukal na to, nesnasim chodce a prechody, nastesti to sou jen plechy, tak pohodicka

to by sa malo zapít Vorliku :kol-26:kol119 . PS.: taky jsi mohl najít Otesánkovi jinou kámošku na sexuální hrátky ;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.