Září 16, 200817 r nn... jedná se o Jetku na střekově ... hned pod Mariánským mostem... ale pozor, ta benzínka je už červená ... je to teď LukOil
Září 16, 200817 r mnoo pokud to vyjde, tka taky dorazim. jinak tady http://195.113.141.6/cerny/foto/parta/osta...ball14l9l08.htm je foto z paintballu.
Září 16, 200817 r Jsem v práci ....... . Nechci vám do toho kecat, ale nebyla by lepší nějaká malá hospůdka, než se klátit zimou na pumpě
Září 16, 200817 r Jojo, videl bych to na tu pumpu, pripadny presun vyresime na miste. Stejne musim natankovat, ta oskliva oranzova kontrolka nejak porad sviti :-)
Září 16, 200817 r Honzo, dovezu lakovou tužku, můžeš si tu kontrolku přemáznout na béžovou cappuccino ... no nic, vyrážím, mám to přeci jenom kus cesty!
Září 16, 200817 r Honzo, dovezu lakovou tužku, můžeš si tu kontrolku přemáznout na béžovou cappuccino ... no nic, vyrážím, mám to přeci jenom kus cesty! heh, tak to teda nevim nevim A jestli uz vyrazis, tak tam pekne zmrznes, nez dorazime :-)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.