Září 23, 200816 r Nazdar sebranko , pořád mi nejde do hlavy, proč jsme utekli taaaak brzo ... To Milošu : nějaké foto do placu by nebylo ??? Jo a na ty trika by nebyl špatnej nápis : ÚSTECKÝ VRBIČ TEAM
Září 23, 200816 r Njn, ono to chvili trva nez je vyvola Jinac taky nevim proc sme sli tak brzo, btw. uz vim kde bydli Vorlik, kdyz sem ho vezl domu, rikal tady u toho kontejneru mi zastav, sem doma....
Září 24, 200816 r Chlapi jsem v dost časovém presu za 1 hod odjíždím na služebku. Večer - slibuji a přísahám.
Září 24, 200816 r do prdele... zas tam vypadám jak největší násoska! dobře Miloši!!! budu si to pamatovat... jinak za ty vykulený voči dávám Fattymu a Milan tam vypadá taky dobře!
Září 24, 200816 r Kdo tam pustil to zvíře v pruhovaným triku ?? U vchodu byla velká cedule s nápisen : zákaz vstupu opuštěných zvířat bez náhubku .
Září 24, 200816 r No jasne,po nealku... No sice Vorlik chvilema vypadal, ze by nas tam osahaval, ale nakonec sem se vosahal radsi sam...
Září 24, 200816 r S váma, aby se člověk bál jít na pivo - jeden se sám osahává, námořník je notor .......
Září 26, 200816 r třetí kulí voči... kkoukám Milane, že my jsme registrovaní členové čtyři dny po sobě Upraveno Září 26, 200816 r od superfatty
Září 26, 200816 r kde ses flákal ty čtyři dny . Jinak doufám, že organizatoro don pavro vorlajzo vymyslel nějakou náborovou kampaň, aby se nás na ústecku příště sešlo víc a né jen cca 45 členů
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.