Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravim Skodovaci.

Dneska jsem poridil kazetu s vyvodem 3,5 jack na pripojeni PDA do radia Skoda-Symphony. Kdyz ji dam do radia, chvilku to previji, pak to zastavi a vyhodi hlasku "MAGAZINE". Mate s tim nekdo zkusenosti? Diky

Zdravim Skodovaci.

Dneska jsem poridil kazetu s vyvodem 3,5 jack na pripojeni PDA do radia Skoda-Symphony. Kdyz ji dam do radia, chvilku to previji, pak to zastavi a vyhodi hlasku "MAGAZINE". Mate s tim nekdo zkusenosti? Diky

No Symphony je dost "chytry radio" no a jelikoz motorek toci jednou civkou a snazi se navijet pasek kazety, mela by se druha civka otacet taky, jenze u adapteru kde zadnej pasek neni se druha civka netoci. A radio to vyhodnoti jako chybu (pretrzenej pasek) a vyhodi kazetu...

Zdravim Skodovaci.

No Symphony je dost "chytry radio" no a jelikoz motorek toci jednou civkou a snazi se navijet pasek kazety, mela by se druha civka otacet taky, jenze u adapteru kde zadnej pasek neni se druha civka netoci. A radio to vyhodnoti jako chybu (pretrzenej pasek) a vyhodi kazetu...

Jak kdy, nechá se sehnat adaptér, který točí oběmi cívkami...

ja mam taky co toci oboma. Ak si domaci kutil tak to rozober daj to do normalnej kazety a napiesto pasky tam doj gumicku do vlasov. potom sa tocia obydve. mozno ti ta gumicka pojde dat aj rovno do tej povodnej kazety

:palec2: napis jak si dopadol

• Autor
ja mam taky co toci oboma. Ak si domaci kutil tak to rozober daj to do normalnej kazety a napiesto pasky tam doj gumicku do vlasov. potom sa tocia obydve. mozno ti ta gumicka pojde dat aj rovno do tej povodnej kazety

:palec2: napis jak si dopadol

Hmm, ted jsem se dival na ten adapter a toci se obe dve kolecka, tak nevim.. Je to adapter: HAMA CD/MD/MP3 adaptér "Auto" pro autorádio s autoreverse funkcí.

Zkusim jeste pocist v manualu od radia, co by to mohlo delat. kazdopadne dik vsem. kdyz by vas neco napadlo, budu rad za info.

no teda nechci rýpat, ale v době kdyuž je kazeta mrtvý médium bych dal už cd

Každýmu se nechce vyhazovat 2000,- za jetý symphony, když může mít za 150,- adaptér :)

Ale jinak souhlas - radši rovnou cd, než nějaký berličky.

Upraveno od lukash

• Autor

Každýmu se nechce vyhazovat 2000,- za jetý symphony, když může mít za 150,- adaptér :)

Ale jinak souhlas - radši rovnou cd, než nějaký berličky.

abych uvedl na pravou míru.. Je to symphony s kazetou a s changerem vzadu. Tak proto podnikám tyhle harakiri:o) Jde mi spíš o to, že oktávka I aby hrála, musel bych povymenovat vsecky repro za kvalitni, dát mdf podlozky, woofer, zesak a pak i nejakyho Pincka s MP3. Potom bych neresil nejaky kabliky, ktery cuci z kazetaku.. ;)

Ale nechce se mi do toho vrazet tolik penez, nevim, jak dlouho s moji milou budu jeste jezdit.

BTW: abych nezapomel, uz mi to funguje. Rozdelal jsem tu kazetu (polská HAMA) a zjistil, ze vevnitř zadrhává. Rádio to vyhodilo jako hlasku MAGAZINE - zasekla paska. Stacilo jen trochu rozchodit a vse je ok.

Diky za rady panove..

Kdyz by nekdo chtel kvalitni chipanec, poladime ECU na míru.

Caucau

já mám papíráky dal jsem sub a zes a pohoda ostatní repro se budou řešit postupně ;)

No sice taky nevím jak s olinkou budu jezdit dlouho, ale do muziky jsem se pustil. Až jí jednou budu prodávat tak vrátím původní papíraky, a to co jsem tam dal použiju v dalším autě. Teda asi krom podložek a vytlumení..... :)

No sice taky nevím jak s olinkou budu jezdit dlouho, ale do muziky jsem se pustil. Až jí jednou budu prodávat tak vrátím původní papíraky, a to co jsem tam dal použiju v dalším autě. Teda asi krom podložek a vytlumení..... :)

tak tak to se dá vždy vrátit i kabely, ale to je opruz tak ty holt člověk taky oželí ;)

jj ty kabely taky zůstanou v autě. Nedovedu si představit to tahat zase ven, když je to taková pakárna je natáhnout... :prc::prc:

Upraveno od remus1

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.