amogh Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 @mischicka - RTOčko je ruční výroba v omezeném množství, asi jenom jako zakázka pro foxtoys, jinde sem ho neviděl :-(, jestli tak ale jednou udělají klasickou karosu 7xx tak budu muset prasátko rozbít :-) @davon - dikec :-) takej znak CSAD bych potreboval na Karosu ŠD11 kterou chystam :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Tak to je husté...je vidět, že dneska jde vážně všechno. EDIT: Ale koukám, že už není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 no u nich na krámě jsem ještě před vánocema jednoho viděl, v jiným lakování sice ... už ale asi vyprodáno :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalJ Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 @davon - dikec :-) takej znak CSAD bych potreboval na Karosu ŠD11 kterou chystam :-) Jestli potřebuješ ten znak tak napiš SZ. Není to problém udělat, stačí jen říct jakou velikost a kolik a samo nějaký vzor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 no u nich na krámě jsem ještě před vánocema jednoho viděl, v jiným lakování sice ... už ale asi vyprodáno :-( Jako e-shop nebo kamenný? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 jako v kamenným Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 OK, díky. Taky hustý, ale ta cena víc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 me to v práci nepustí na aukro :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 ŠKODA FAVORIT RALY RAJD POLSKI BARAN-KULYG R.1992 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Sejis - kolik vyjde? Ja bych spise I, jelikoz mam tvoji v pameti ktera byla a tu bych chtel do police Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Sejis - kolik vyjde? Ja bych spise I, jelikoz mam tvoji v pameti ktera byla a tu bych chtel do police cca materiálově 600 + piplačka,zeptám se Semiho,za kolik by ti jí udělal ? Dělal jí 14 dní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Preci nestoji bila OCta 600,-.. Piplacku chapu, ze se ceni, ruco prace vzdy, ze.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Preci nestoji bila OCta 600,-.. Piplacku chapu, ze se ceni, ruco prace vzdy, ze.. Já jsem nepsal,že stojí 600.- ale s materiálem model stojí 550.- s majákama a bez 450.-...........co jsem s ním mluvil,že se s tím srát pod litr nebude je to na tobě. Btw má to i stříkaný motor,res.kufry vzadu atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honzik6098 Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 Moje malá sbírka škodovek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 @sejis - no uvidim, kazdopadne dekuji!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 Se mi ve vitrine stala nehoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m_tsch Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 Kdo to zavinil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 @sejis - no uvidim, kazdopadne dekuji!! Tak si řekni až budeš chtít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 Se mi ve vitrine stala nehoda Ten ujel, darebak.. Sejis - dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
limuhob Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Ahoj, zasílám odkaz na velmi zajímavý a krásný projekt. http://www.modelforum.cz/viewtopic.php?f=1...p;sk=t&sd=a Doufám, že to tu ještš nebylo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m_tsch Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Tohle už nějaký čas sleduju, je to mazec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 Trocha z mé sbírky- Škodovky(ŠD-11 právě prochází renovací,Octavia kitcar pokus o slepení pap.modelu a po zásahu dětí už opraven méně odborně a ten modrej modýlek Š120 je tak 30let starej z nějaké pouti) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 (editace) - východní blok + sportovní oddělení Editováno: 12. Únor 2009, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 (editace) západní blok-stáří modelů 30-40let originály ze západního německa +muj pracovní stroj + celkovy pohled Editováno: 12. Únor 2009, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 A tuhle krasavici mám teprve pár dní,nebylo lehké ji sehnat,čeká na renovaci a kromě volantu přední masky a jednoho krytu kola je v dobré kondici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.