Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

@mischicka - RTOčko je ruční výroba v omezeném množství, asi jenom jako zakázka pro foxtoys, jinde sem ho neviděl :-(, jestli tak ale jednou udělají klasickou karosu 7xx tak budu muset prasátko rozbít :-)

@davon - dikec :-) takej znak CSAD bych potreboval na Karosu ŠD11 kterou chystam :-)

Tak to je husté...je vidět, že dneska jde vážně všechno.

EDIT: Ale koukám, že už není.

no u nich na krámě jsem ještě před vánocema jednoho viděl, v jiným lakování sice ... už ale asi vyprodáno :-(

@davon - dikec :-) takej znak CSAD bych potreboval na Karosu ŠD11 kterou chystam :-)

Jestli potřebuješ ten znak tak napiš SZ. Není to problém udělat, stačí jen říct jakou velikost a kolik a samo nějaký vzor.

post-2988-1233733840_thumb.jpg

no u nich na krámě jsem ještě před vánocema jednoho viděl, v jiným lakování sice ... už ale asi vyprodáno :-(

Jako e-shop nebo kamenný?

jako v kamenným

me to v práci nepustí na aukro :-(

ŠKODA FAVORIT RALY RAJD POLSKI BARAN-KULYG R.1992

Sejis - kolik vyjde? Ja bych spise I, jelikoz mam tvoji v pameti ;) ktera byla :palec2: a tu bych chtel do police

Sejis - kolik vyjde? Ja bych spise I, jelikoz mam tvoji v pameti ;) ktera byla :palec2: a tu bych chtel do police

cca materiálově 600 + piplačka,zeptám se Semiho,za kolik by ti jí udělal ? Dělal jí 14 dní ;):)

Preci nestoji bila OCta 600,-.. Piplacku chapu, ze se ceni, ruco prace vzdy, ze.. ;)

Preci nestoji bila OCta 600,-.. Piplacku chapu, ze se ceni, ruco prace vzdy, ze.. ;)

Já jsem nepsal,že stojí 600.- ale s materiálem ;) model stojí 550.- s majákama a bez 450.-...........co jsem s ním mluvil,že se s tím srát pod litr nebude :) je to na tobě.

Btw má to i stříkaný motor,res.kufry vzadu atd.

Moje malá sbírka škodovek :p

post-2851-1234015840_thumb.jpg

@sejis - no uvidim, kazdopadne dekuji!! :palec2:

Se mi ve vitrine stala nehoda :D

Kdo to zavinil?

@sejis - no uvidim, kazdopadne dekuji!! :palec2:

Tak si řekni až budeš chtít ;)

Se mi ve vitrine stala nehoda :D

Ten ujel, darebak..

Sejis - dekuji ;)

Tohle už nějaký čas sleduju, je to mazec

Trocha z mé sbírky- Škodovky(ŠD-11 právě prochází renovací,Octavia kitcar pokus o slepení pap.modelu a po zásahu dětí už opraven méně odborně a ten modrej modýlek Š120 je tak 30let starej z nějaké pouti)

post-86-1234479099_thumb.jpg

post-86-1234479162_thumb.jpg

post-86-1234479325_thumb.jpg

post-86-1234479407_thumb.jpg

- východní blok + sportovní oddělení

post-86-1234479539_thumb.jpg

post-86-1234479582_thumb.jpg

post-86-1234480250_thumb.jpg

Upraveno od Vlasta

západní blok-stáří modelů 30-40let originály ze západního německa :) +muj pracovní stroj + celkovy pohled

post-86-1234479821_thumb.jpg

post-86-1234479957_thumb.jpg

post-86-1234480144_thumb.jpg

Upraveno od Vlasta

A tuhle krasavici mám teprve pár dní,nebylo lehké ji sehnat,čeká na renovaci a kromě volantu přední masky a jednoho krytu kola je v dobré kondici.

post-86-1234480677_thumb.jpg

post-86-1234480786_thumb.jpg

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.