maca Vloženo 12. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2010 Člověk nemá chodit v Globusu do oddělení hraček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 13. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2010 vyměním za modely sanitek a nebo prodám pokud zájem ,tak sz.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Stilisimo Vloženo 22. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2010 (editace) taky přidám fotky svého nového modýlku - Škoda Octavia III RS _ 1:18 _ Paudi Model (china) + nová kola z německa - hliníkové límce a resinové středy + snížení modelu Editováno: 22. Prosinec 2010, autor: Mr.Stilisimo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 23. leden 2011 Sdílet Vloženo 23. leden 2011 Tak jsem rozsiril sbirku o FL modely Fabie,Fabie Combi a Roomsteru. Foto bohuzel mizerny, pozdeji dodam lepsi a vsech trech... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 20. Březen 2011 Sdílet Vloženo 20. Březen 2011 Našel jsem v novinách tohle,ví o tom někdo něco??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 20. Březen 2011 Sdílet Vloženo 20. Březen 2011 Clovece, me se to nejak nelibi. Divna nabidka, POBox, adresa v CH, podezrela cena vcetne posty a obrazek mi prijde jako znama fotka realneho auta na podstavci, ne foto modelu 1:43. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 20. Březen 2011 Sdílet Vloženo 20. Březen 2011 Jj je to podivné.......i ta cena se mě nezdá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 26. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2011 Doma se dělal velkej úklid a tydle poklady sem "našel" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 28. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2011 ja se na to vyprd uplne, meritkem mi nikam nezapada, akce tohodle typu nemam rád a ještě prohlašujou jelz za RTO :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OctaviaLUB Vloženo 22. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2011 Chtel bych si udelat serii Octavii Combi v meritku 1:24, protoze meritko 1:43 mi prijde moc male. Zatim jsem koupil od Abrexu Octavia I Combi (respektive Tour), Octavia II Combi a at patram jak na Ebay, nebo jinde, tak nikde Octavia II Combi facelift nikde :-( Mam uz dokonce rozjednanou Octavku kombika r.64, ale ten facelift mi bude chybet :-( Netusite nekdo jestli to treba nejaka China nekde bastli? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 18. leden 2012 Sdílet Vloženo 18. leden 2012 Nedá se někde sehnat Octavia 1 Liftback ve větším měřítku než 1:43? Jediná liftback,kterou jsem kdy viděl byla ta od Kadenu 1:43 a ještě předface.... Proč dělá kurde Abrex jen kombíka? Když jsem do Abrexu psal ,tak mi bylo řečeno,že liftback není v plánu výrábět. Maximálně prej O1 RS v měřítku1:43 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 18. leden 2012 Sdílet Vloženo 18. leden 2012 Proč dělá kurde Abrex jen kombíka? ... a všimni si, že i tak i když jej označuje TOUR, tudíž předpokládám, že face, tak má boční blinkry na předním blatníku oranžové. A to je taky jediný důvod proč ji ještě nemám . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 18. leden 2012 Sdílet Vloženo 18. leden 2012 Protože má oranžové blinkry? Koupíš stříbrnou fixku a tu tečku si uděláš To já když bych si chtěl udělat z kombíka liftback,tak bych musel modelařit víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 19. leden 2012 Sdílet Vloženo 19. leden 2012 Zas bys měl co zatím nikdo nemá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 19. leden 2012 Sdílet Vloženo 19. leden 2012 Už jsem to měl v plánu...Koupit O1 kombík a O2 liftback a z toho sesmolit O1 liftback....Kastle je to nejmenší.Pohrát si s lepidlem tmelem a pilníčkama... Ale díly jako světla...skla...a drobné detaily by se mi nechtělo plácat.Neudělal bych to tak pěkně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 19. leden 2012 Sdílet Vloženo 19. leden 2012 Ono já bych si chtěl stejně udělat kopii svého auta...zadní nárazník...prahy...křídlo...RS nárazník...Vše stejně podle real auta Ještě jsem se ktomu ale nedokopal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 19. leden 2012 Sdílet Vloženo 19. leden 2012 Aha, bo já kdybych koupil tak jak ji prodávají, black magic, tak ji mám jako svojí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ataner Vloženo 31. leden 2012 Sdílet Vloženo 31. leden 2012 Zdravim dá se sehnat Combi II v Cappuccino..nikde nic nemůžu sehnat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honzik6098 Vloženo 3. Únor 2012 Sdílet Vloženo 3. Únor 2012 Na Aukru už je i CITIGO A FABIA RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 4. Únor 2012 Sdílet Vloženo 4. Únor 2012 Musim rict, jak jsem videl fotky Citigo 1:43, tak me kvalita docela zklamala, obzvlast predni svetlomety - uvidime jak to bude vypadat nazivo. Stejne tak Fabia II RS mi prijde nejak odbyta, a tu jsem uz nazivo videl... Moje soucasna "sbirka", jeste tam neco chybi, bude doplneno postupne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 6. Únor 2012 Sdílet Vloženo 6. Únor 2012 (editace) Zdravim dá se sehnat Combi II v Cappuccino..nikde nic nemůžu sehnat... Sehnat se dá,leží mi doma na poličce je to klasika od Abrexu,koupil jsem jí na benzínce,shíněl jsem krátkou ale nakonec jsem sehnal jen kombíka v kapučínu,poukd seženéš Liftback tak je můžem prohodit Editováno: 6. Únor 2012, autor: ADLERos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 11. Únor 2012 Sdílet Vloženo 11. Únor 2012 Tak na tohle se tesim, snad to bude kvalitativne na urovni, Citigo me teda nepresvedcilo ani na zivo... Presto jsem ho musel do sbirky zakoupit Oboji 1:43, k mani behem 2012. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalJ Vloženo 12. Únor 2012 Sdílet Vloženo 12. Únor 2012 Ona i sanita/pohřebák nebude marný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 18. Únor 2012 Sdílet Vloženo 18. Únor 2012 Mohu potvrdit že Citigo má hodně bídné zpracování,ale FII RS ho má doslova mizerné...Vypadá jak z nějákého čínského hračkářství.To se v Abrexu teda moc nepředvedli...Snad už to bude jen lepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladasi Vloženo 9. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2012 Octavia I byla vyráběna v Kadenu asi v 5ti barvách, dala se koupit i jako stavebnice. Ty první měly dokonce starou palubku a byly určeny pouze k novým autům v autosalonech. Tyto modely ještě nabízí OB autodíly http://www.obautodil.../skoda-octavia/ v HK. Už má jen kombíky, ale za cenu 199,-. 1000MB sice to není Abrex, ale je pěkná (HERPA 1/87 a jsou snad ve třech barvách). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.