Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...
Vloženo (editace)

taky přidám fotky svého nového modýlku - Škoda Octavia III RS _ 1:18 _ Paudi Model (china) + nová kola z německa - hliníkové límce a resinové středy + snížení modelu :)

DSCN5138_Medium_.JPG

DSCN5145_Medium_.JPG

DSCN5151_Medium_.JPG

DSCN5161_Medium_.JPG

Editováno: , autor: Mr.Stilisimo
  • o 1 měsíc později...
  • o 1 měsíc později...
  • o 8 měsíců později...
  • o 4 týdny později...
Vloženo

Chtel bych si udelat serii Octavii Combi v meritku 1:24, protoze meritko 1:43 mi prijde moc male. Zatim jsem koupil od Abrexu Octavia I Combi (respektive Tour), Octavia II Combi a at patram jak na Ebay, nebo jinde, tak nikde Octavia II Combi facelift nikde :-(

Mam uz dokonce rozjednanou Octavku kombika r.64, ale ten facelift mi bude chybet :-(

Netusite nekdo jestli to treba nejaka China nekde bastli?

• o 4 týdny později...
Vloženo

Nedá se někde sehnat Octavia 1 Liftback ve větším měřítku než 1:43?

Jediná liftback,kterou jsem kdy viděl byla ta od Kadenu 1:43 a ještě předface....

Proč dělá kurde Abrex jen kombíka?

Když jsem do Abrexu psal ,tak mi bylo řečeno,že liftback není v plánu výrábět.

Maximálně prej O1 RS v měřítku1:43

Vloženo

Proč dělá kurde Abrex jen kombíka?

... a všimni si, že i tak i když jej označuje TOUR, tudíž předpokládám, že face, tak má boční blinkry na předním blatníku oranžové.

A to je taky jediný důvod proč ji ještě nemám :kol-26:.

Vloženo

Už jsem to měl v plánu...Koupit O1 kombík a O2 liftback a z toho sesmolit O1 liftback....Kastle je to nejmenší.Pohrát si s lepidlem tmelem a pilníčkama...

Ale díly jako světla...skla...a drobné detaily by se mi nechtělo plácat.Neudělal bych to tak pěkně.

Vloženo

Ono já bych si chtěl stejně udělat kopii svého auta...zadní nárazník...prahy...křídlo...RS nárazník...Vše stejně podle real auta :kol-31:

Ještě jsem se ktomu ale nedokopal :kol-28:

• o 2 týdny později...
Vloženo

Musim rict, jak jsem videl fotky Citigo 1:43, tak me kvalita docela zklamala, obzvlast predni svetlomety - uvidime jak to bude vypadat nazivo.

Stejne tak Fabia II RS mi prijde nejak odbyta, a tu jsem uz nazivo videl... :(

Moje soucasna "sbirka", jeste tam neco chybi, bude doplneno postupne.

post-9-0-43266200-1328366718_thumb.jpg

Vloženo (editace)

Zdravim dá se sehnat Combi II v Cappuccino..nikde nic nemůžu sehnat... :kol-44:

Sehnat se dá,leží mi doma na poličce je to klasika od Abrexu,koupil jsem jí na benzínce,shíněl jsem krátkou ale nakonec jsem sehnal jen kombíka v kapučínu,poukd seženéš Liftback tak je můžem prohodit :kol-28:

Editováno: , autor: ADLERos
Vloženo

Mohu potvrdit že Citigo má hodně bídné zpracování,ale FII RS ho má doslova mizerné...Vypadá jak z nějákého čínského hračkářství.To se v Abrexu teda moc nepředvedli...Snad už to bude jen lepší :kol-47:

• o 7 měsíců později...
Vloženo

Octavia I byla vyráběna v Kadenu asi v 5ti barvách, dala se koupit i jako stavebnice. Ty první měly dokonce starou palubku a byly určeny pouze k novým autům v autosalonech. Tyto modely ještě nabízí OB autodíly http://www.obautodil.../skoda-octavia/ v HK. Už má jen kombíky, ale za cenu 199,-.

1000MB sice to není Abrex, ale je pěkná (HERPA 1/87 a jsou snad ve třech barvách).

post-63058-0-52732200-1349783384_thumb.j

post-63058-0-40008700-1349783423_thumb.j

post-63058-0-48563100-1349783447_thumb.j

post-63058-0-95681300-1349783464_thumb.j

post-63058-0-90045800-1349783476_thumb.j

post-63058-0-51288500-1349783556_thumb.j

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...