Prosinec 20, 200717 r Taky že ne, určitě to tam v Číně jen napíšou, navíc jak by si to po sobě přečetli No nefím, vypadalo to celkem originálně, navíc na krabici jsou fotky skutečné RS...
Prosinec 20, 200717 r No nefím, vypadalo to celkem originálně, navíc na krabici jsou fotky skutečné RS... Čína je plná originálů, to je jasný
Prosinec 20, 200717 r Tu velkou RSku dělají číňani jistě na zakázku nějakýmu českýmu objednateli, protože sami by si s tím tak nevyhráli a udělali to jen tak jakože. Proto je taky asi domluven ten copyright se Škodovkou, která jinak udělila svolení pouze Abrexu.
Prosinec 20, 200717 r Tu velkou RSku dělají číňani jistě na zakázku nějakýmu českýmu objednateli, protože sami by si s tím tak nevyhráli a udělali to jen tak jakože. Proto je taky asi domluven ten copyright se Škodovkou, která jinak udělila svolení pouze Abrexu. Abrexu žádná práva ani dávat neměli, se s tím crcaj až hrůza, kdyby aspoň neslibovali!
Prosinec 20, 200717 r Abrexu žádná práva ani dávat neměli, se s tím crcaj až hrůza, kdyby aspoň neslibovali! No taky mě štve, že nejsou schopní udělat pořádnou RSku 1:18 a další modely v tomto měřítku, respektive to jejich neustálé slibování termínů, kterým snad nemůžou sami věřit a dělají si z lidí srandu. Ale zase na druhou stranu modely, které již vydali jsou celkem kvalitní, věrný a hlavně levný, vždyť např. 1:43 za cca 200 Kč, to je jak zadarmo a ani specialitky nejsou cenově nedostupný, takže jsem rád, že vůbec nějaký ABREX existuje A hlavně spoustu modelů, které dělá Abrex nikdo jinej nedělal a asi by nikdy ani dělat nezačal
Prosinec 20, 200717 r No taky mě štve, že nejsou schopní udělat pořádnou RSku 1:18 a další modely v tomto měřítku, respektive to jejich neustálé slibování termínů, kterým snad nemůžou sami věřit a dělají si z lidí srandu. Ale zase na druhou stranu modely, které již vydali jsou celkem kvalitní, věrný a hlavně levný, vždyť např. 1:43 za cca 200 Kč, to je jak zadarmo a ani specialitky nejsou cenově nedostupný, takže jsem rád, že vůbec nějaký ABREX existuje A hlavně spoustu modelů, které dělá Abrex nikdo jinej nedělal a asi by nikdy ani dělat nezačal To je pravda, ale o to smutnější je jejich věčné slibovaní...
Prosinec 24, 200717 r Přátelé, kamarádi, nevím jestli to někdo z Vás nevěděl/netušil, ale ten čínský model OII RS je almost perfect! Má sice trošku jiná kola a vystouplejší zadní světla, ale dokonce svítí, úžasnýma xenonanama když jede, a když coufe, má i zpátečky...co dodat, za zhruba 1000,- Kč jsem fascinován aneb myslím, že Abrex letošní Vánoce s modely OII RS totálně zaspal!
Prosinec 24, 200717 r Jj, vypadá fakt pěkně, ale jezdit se s ním moc nedá, což se samozřejmě dalo čekat. Největší slabina je moc malý rejd, takže nepřipadá v úvahu nějaká plynulá jízda v pokoji, spíš je to poskakování dopředu-dozadu, ale na hladké podlaze dokonce driftuje...defakto je to poprvé, co jsem řídil RSku s náhonem na zadek
Prosinec 24, 200717 r Jj, vypadá fakt pěkně, ale jezdit se s ním moc nedá, což se samozřejmě dalo čekat. Největší slabina je moc malý rejd, takže nepřipadá v úvahu nějaká plynulá jízda v pokoji, spíš je to poskakování dopředu-dozadu, ale na hladké podlaze dokonce driftuje...defakto je to poprvé, co jsem řídil RSku s náhonem na zadek Jj, přesně k tomu jsme došli i my, ale lepší než drátem do očíčka a svítí krásně
Prosinec 24, 200717 r ...taky přihodím fotečku, třeba se zde nakonec sejde celá kolekce Kam si jí to schoval?!
Prosinec 24, 200717 r Kam si jí to schoval?! Do pece...jsou to takový malinký krbový kamna a nad dvířkama je takováhle malinká "polička".
Prosinec 25, 200717 r Tak už mám taky svítící fotky První, ne úplně zdařilý pokus zachytit projíždějící a SVÍTÍCÍ okinku
Prosinec 25, 200717 r Kurna ja zas nic!! Kde je cerna? Mate hezky autika!!! Děkujeme, ale Ty máš asi smolíka, leda bys chtěl čebrnou, třeba proto, že je nejkrásnější a že bys mohl myslet na svého vůbec nejvíc nejlepšího kamaráda.-)
Prosinec 25, 200717 r Děkujeme, ale Ty máš asi smolíka, leda bys chtěl čebrnou, třeba proto, že je nejkrásnější a že bys mohl myslet na svého vůbec nejvíc nejlepšího kamaráda.-) Hned po cerny mozna! No jasny, hned jak tady budes se muzes pustit do vymeny zarovek!!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.