Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Tu velkou RSku dělají číňani jistě na zakázku nějakýmu českýmu objednateli, protože sami by si s tím tak nevyhráli a udělali to jen tak jakože. Proto je taky asi domluven ten copyright se Škodovkou, která jinak udělila svolení pouze Abrexu.

Vloženo
Tu velkou RSku dělají číňani jistě na zakázku nějakýmu českýmu objednateli, protože sami by si s tím tak nevyhráli a udělali to jen tak jakože. Proto je taky asi domluven ten copyright se Škodovkou, která jinak udělila svolení pouze Abrexu.

Abrexu žádná práva ani dávat neměli, se s tím crcaj až hrůza, kdyby aspoň neslibovali!

Vloženo
Abrexu žádná práva ani dávat neměli, se s tím crcaj až hrůza, kdyby aspoň neslibovali!

No taky mě štve, že nejsou schopní udělat pořádnou RSku 1:18 a další modely v tomto měřítku, respektive to jejich neustálé slibování termínů, kterým snad nemůžou sami věřit a dělají si z lidí srandu. Ale zase na druhou stranu modely, které již vydali jsou celkem kvalitní, věrný a hlavně levný, vždyť např. 1:43 za cca 200 Kč, to je jak zadarmo a ani specialitky nejsou cenově nedostupný, takže jsem rád, že vůbec nějaký ABREX existuje ;) A hlavně spoustu modelů, které dělá Abrex nikdo jinej nedělal a asi by nikdy ani dělat nezačal :palec2:

Vloženo
No taky mě štve, že nejsou schopní udělat pořádnou RSku 1:18 a další modely v tomto měřítku, respektive to jejich neustálé slibování termínů, kterým snad nemůžou sami věřit a dělají si z lidí srandu. Ale zase na druhou stranu modely, které již vydali jsou celkem kvalitní, věrný a hlavně levný, vždyť např. 1:43 za cca 200 Kč, to je jak zadarmo a ani specialitky nejsou cenově nedostupný, takže jsem rád, že vůbec nějaký ABREX existuje ;) A hlavně spoustu modelů, které dělá Abrex nikdo jinej nedělal a asi by nikdy ani dělat nezačal :palec2:

To je pravda, ale o to smutnější je jejich věčné slibovaní...

Vloženo

Přátelé, kamarádi,

nevím jestli to někdo z Vás nevěděl/netušil, ale ten čínský model OII RS je almost perfect!

Má sice trošku jiná kola a vystouplejší zadní světla, ale dokonce svítí, úžasnýma xenonanama když jede, a když coufe, má i zpátečky...co dodat, za zhruba 1000,- Kč jsem fascinován aneb myslím, že Abrex letošní Vánoce s modely OII RS totálně zaspal!

Vloženo

Jj, vypadá fakt pěkně, ale jezdit se s ním moc nedá, což se samozřejmě dalo čekat. Největší slabina je moc malý rejd, takže nepřipadá v úvahu nějaká plynulá jízda v pokoji, spíš je to poskakování dopředu-dozadu, ale na hladké podlaze dokonce driftuje...defakto je to poprvé, co jsem řídil RSku s náhonem na zadek lol

Vloženo
Jj, vypadá fakt pěkně, ale jezdit se s ním moc nedá, což se samozřejmě dalo čekat. Největší slabina je moc malý rejd, takže nepřipadá v úvahu nějaká plynulá jízda v pokoji, spíš je to poskakování dopředu-dozadu, ale na hladké podlaze dokonce driftuje...defakto je to poprvé, co jsem řídil RSku s náhonem na zadek lol

Jj, přesně k tomu jsme došli i my, ale lepší než drátem do očíčka a svítí krásně -_-

Vloženo
Kurna ja zas nic!! :feve: Kde je cerna? :help:
Mate hezky autika!!! :palec2:

Děkujeme, ale Ty máš asi smolíka, leda bys chtěl čebrnou, třeba proto, že je nejkrásnější a že bys mohl myslet na svého vůbec nejvíc nejlepšího kamaráda.-)

Vloženo
Děkujeme, ale Ty máš asi smolíka, leda bys chtěl čebrnou, třeba proto, že je nejkrásnější a že bys mohl myslet na svého vůbec nejvíc nejlepšího kamaráda.-)

:D Hned po cerny mozna! :p No jasny, hned jak tady budes se muzes pustit do vymeny zarovek!! lol

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...