Květen 9, 200817 r To kodemi.:R Byl tu dotaz, kde se dá sehnat RS 1:18 od Abrexu..co dát nějaké info.. Informace typu "mám objednáno" je fajn, ale pro ostatní k ničemu Hlavně že v podpisu má odkaz(y) na kde co Tak honem kodemi
Květen 9, 200817 r Autor napověda ... ebay edit: jinak neni problem si nechat na zakazku udělat svůj vlastni model ale neco to stoji .. ne moc Upraveno Květen 9, 200817 r od kodemi.:R
Květen 9, 200817 r No jo, my všichni mysleli, že to je už ten Abrex A ty si ho necháváš dělat nebo už byl hotový? Hoď jsem nějaké číslo aukce nebo tak něco, ať víme kde začít
Květen 9, 200817 r Autor ok ale až večer makam :-D delat si ho nenechavam ale kamaradovi sem nechaval delat GIV presne podle jeho :-) vecer jsem neco prdnu mam i par fotek
Květen 9, 200817 r Nic proti, ale po větě "OCTAVIA RS 1:18 ABREX - OBJEDNÁNO ... Těším se :-P jůůůů ", co sem kodemi dal, bych asi ABREX čekal taky, no teď asi to bude všechno jinak, což
Květen 9, 200817 r hele myslim ze asi neda To je v pajči... tak to uz nikde nesezenu .. videl sem... ale to bylo wrcčko..a to nechci..
Květen 9, 200817 r Nic proti, ale po větě "OCTAVIA RS 1:18 ABREX - OBJEDNÁNO ... Těším se :-P jůůůů ", co sem kodemi dal, bych asi ABREX čekal taky, no teď asi to bude všechno jinak, což No uvídme večer s čím se vytasí
Květen 9, 200817 r Už procházím ebay, ale našel jsem jen obyč OII made in People Republic of China Chalani ja zhanam Skoda Fabia I v cervenej farbe....neviete o nejakej....u nas uz nie su...dakujem
Květen 9, 200817 r Fabia I krátkou vyráběl akorát KADEN, tak jedině zkusit internetové obchody.. Třeba tady
Květen 18, 200817 r Podle mně žádný nejsou. Přišel, zamlžil a odešel.. Psal,že maká do večera a pak sem něco prdne. Tak musíme vyržet do večera. Jen neřekl do kterýho.
Květen 19, 200817 r A my dnes málem měli bílého SUPa II, Š 120 VB, a OI a FI combi PČR, ale jsme se rozhodli počkat na cenu ve škodovce:-)
Červen 3, 200817 r cau no model jako takovej sem taky rs nevidel ale unas maji na omw ktera patri pod auto janak - skoda salon, 1:18 zlutou octavii rs a jako dost peknou na dalkovy ovladani!!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.