mischicka Vloženo 9. Květen 2008 Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 To kodemi.:R Byl tu dotaz, kde se dá sehnat RS 1:18 od Abrexu..co dát nějaké info.. Informace typu "mám objednáno" je fajn, ale pro ostatní k ničemu Hlavně že v podpisu má odkaz(y) na kde co Tak honem kodemi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 9. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 (editace) napověda ... ebay edit: jinak neni problem si nechat na zakazku udělat svůj vlastni model ale neco to stoji .. ne moc Editováno: 9. Květen 2008, autor: kodemi.:R Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Květen 2008 Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 No jo, my všichni mysleli, že to je už ten Abrex A ty si ho necháváš dělat nebo už byl hotový? Hoď jsem nějaké číslo aukce nebo tak něco, ať víme kde začít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 9. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 ok ale až večer makam :-D delat si ho nenechavam ale kamaradovi sem nechaval delat GIV presne podle jeho :-) vecer jsem neco prdnu mam i par fotek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Květen 2008 Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 Určitě, mě by zajímaly i jiné models Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 9. Květen 2008 Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 Nic proti, ale po větě "OCTAVIA RS 1:18 ABREX - OBJEDNÁNO ... Těším se :-P jůůůů ", co sem kodemi dal, bych asi ABREX čekal taky, no teď asi to bude všechno jinak, což Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 9. Květen 2008 Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 hele myslim ze asi neda To je v pajči... tak to uz nikde nesezenu .. videl sem... ale to bylo wrcčko..a to nechci.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Květen 2008 Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 Nic proti, ale po větě "OCTAVIA RS 1:18 ABREX - OBJEDNÁNO ... Těším se :-P jůůůů ", co sem kodemi dal, bych asi ABREX čekal taky, no teď asi to bude všechno jinak, což No uvídme večer s čím se vytasí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 9. Květen 2008 Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 Měl bys mu srovnat velitelský čas..večer je tu a fotky nikde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Květen 2008 Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 Už procházím ebay, ale našel jsem jen obyč OII made in People Republic of China Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlado777 Vloženo 9. Květen 2008 Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 Už procházím ebay, ale našel jsem jen obyč OII made in People Republic of China Chalani ja zhanam Skoda Fabia I v cervenej farbe....neviete o nejakej....u nas uz nie su...dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 9. Květen 2008 Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 Fabia I krátkou vyráběl akorát KADEN, tak jedině zkusit internetové obchody.. Třeba tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 Tak kodemi, kde to vázne?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 No, ještě se nerozplynul opar, jak tu mlžil..třeba potom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 Zřejmně, prt. ebay jsem prolustroval... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 15. Květen 2008 Sdílet Vloženo 15. Květen 2008 další lapač prachu ...... . Jen pořád postrádám OII RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Květen 2008 Sdílet Vloženo 16. Květen 2008 JJ, taky jsme to dnes s bruderem opět diskutovali.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 Octavie RS II není? Sem se těšil na fotky. kol119 kol119 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 Podle mně žádný nejsou. Přišel, zamlžil a odešel.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 Podle mně žádný nejsou. Přišel, zamlžil a odešel.. Psal,že maká do večera a pak sem něco prdne. Tak musíme vyržet do večera. Jen neřekl do kterýho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Květen 2008 Sdílet Vloženo 19. Květen 2008 A my dnes málem měli bílého SUPa II, Š 120 VB, a OI a FI combi PČR, ale jsme se rozhodli počkat na cenu ve škodovce:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 19. Květen 2008 Sdílet Vloženo 19. Květen 2008 cenu ve škodovce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Červen 2008 Sdílet Vloženo 3. Červen 2008 Podle mně žádný nejsou. Přišel, zamlžil a odešel.. Ale zase možná až tolik ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Červen 2008 Sdílet Vloženo 3. Červen 2008 Tu jsem viděl, ale není až tak úplně RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Tesař Vloženo 3. Červen 2008 Sdílet Vloženo 3. Červen 2008 cau no model jako takovej sem taky rs nevidel ale unas maji na omw ktera patri pod auto janak - skoda salon, 1:18 zlutou octavii rs a jako dost peknou na dalkovy ovladani!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.