Doli Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 Tak jsem byl v Brne a zeptal jsem se na stanku Abrexu na tu Octavii RS a rekli mi ze ji budou mit asi za mesic (koncem cervna) v meritku 1:18!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 Tak jsem byl v Brne a zeptal jsem se na stanku Abrexu na tu Octavii RS a rekli mi ze ji budou mit asi za mesic (koncem cervna) v meritku 1:18!!! TO nám ten rok letos skončí brzo Ale to je dobře chci jí! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 Tak jsem byl v Brne a zeptal jsem se na stanku Abrexu na tu Octavii RS a rekli mi ze ji budou mit asi za mesic (koncem cervna) v meritku 1:18!!! TO nám ten rok letos skončí brzo Ale to je dobře chci jí! To ja taky!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 12. Červen 2007 Sdílet Vloženo 12. Červen 2007 Tak jsem byl v Brne a zeptal jsem se na stanku Abrexu na tu Octavii RS a rekli mi ze ji budou mit asi za mesic (koncem cervna) v meritku 1:18!!! TO nám ten rok letos skončí brzo Ale to je dobře chci jí! To ja taky!!! Na ty barvy jsi se náhodou neptal, co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 12. Červen 2007 Sdílet Vloženo 12. Červen 2007 Jinak teď jsem koukal na stránky Abrex, resp. na videokatalog a pokud OII RS bude tak dobrá jako Roomster 1:18 tak se máme na co těšit-otevírací dveře i páté, spousta detailů uvnitř, otevírací kapota s detailním motorem (je vidět i měrka na olej!) Jak Room nemusím, jako model je pěkný! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 12. Červen 2007 Sdílet Vloženo 12. Červen 2007 Jinak teď jsem koukal na stránky Abrex, resp. na videokatalog a pokud OII RS bude tak dobrá jako Roomster 1:18 tak se máme na co těšit-otevírací dveře i páté, spousta detailů uvnitř, otevírací kapota s detailním motorem (je vidět i měrka na olej!) Jak Room nemusím, jako model je pěkný! Na barvy jsem se neptal!! Jo, snad to tak bude!! Mam doma model 1:18 Porsche 911 carrera S a ten ma taky oteviraci dvere atd. Ale ta cena asi bude taky hezka!!! Jinak to DVD Abrexu mam, z Brna. Ty taky? Videl si ten uvodni klip jak tam jede to RSko?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 12. Červen 2007 Sdílet Vloženo 12. Červen 2007 Jinak teď jsem koukal na stránky Abrex, resp. na videokatalog a pokud OII RS bude tak dobrá jako Roomster 1:18 tak se máme na co těšit-otevírací dveře i páté, spousta detailů uvnitř, otevírací kapota s detailním motorem (je vidět i měrka na olej!) Jak Room nemusím, jako model je pěkný! Na barvy jsem se neptal!! Jo, snad to tak bude!! Mam doma model 1:18 Porsche 911 carrera S a ten ma taky oteviraci dvere atd. Ale ta cena asi bude taky hezka!!! Jinak to DVD Abrexu mam, z Brna. Ty taky? Videl si ten uvodni klip jak tam jede to RSko?? Nemám DVD, v Brně jsem nebyl, tohle maj na stránkách. Mám 1:18 F WRC a ta je taky našláplá...budou z nás sběratelé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 12. Červen 2007 Sdílet Vloženo 12. Červen 2007 Jinak teď jsem koukal na stránky Abrex, resp. na videokatalog a pokud OII RS bude tak dobrá jako Roomster 1:18 tak se máme na co těšit-otevírací dveře i páté, spousta detailů uvnitř, otevírací kapota s detailním motorem (je vidět i měrka na olej!) Jak Room nemusím, jako model je pěkný! Na barvy jsem se neptal!! Jo, snad to tak bude!! Mam doma model 1:18 Porsche 911 carrera S a ten ma taky oteviraci dvere atd. Ale ta cena asi bude taky hezka!!! Jinak to DVD Abrexu mam, z Brna. Ty taky? Videl si ten uvodni klip jak tam jede to RSko?? Nemám DVD, v Brně jsem nebyl, tohle maj na stránkách. Mám 1:18 F WRC a ta je taky našláplá...budou z nás sběratelé Potom budeme poradat sraz sberatelu modelu aut!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 12. Červen 2007 Sdílet Vloženo 12. Červen 2007 Potom budeme poradat sraz sberatelu modelu aut!!! Při dnešních cenách benálu...jen budem muset jezdit vlakem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 12. Červen 2007 Sdílet Vloženo 12. Červen 2007 No bodaj by ste mali pravdu... Fotky Roomstera 1:18 tu sú od februára, ale zatiaľ nikde nič, a nikto nevie, kedy bude vlastne v predaji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OctII Vloženo 12. Červen 2007 Sdílet Vloženo 12. Červen 2007 Toto zachytilo bystre oko me v Brne .. ze by vyvoj? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 12. Červen 2007 Sdílet Vloženo 12. Červen 2007 Diky!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 13. Červen 2007 Sdílet Vloženo 13. Červen 2007 Diky!!! Tak to já se dal u Abrexu na měřítko 1:43..taky paráda,celkem se to rozrůstá,od každé řady jeden kousek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 13. Červen 2007 Sdílet Vloženo 13. Červen 2007 Diky!!! Tak to já se dal u Abrexu na měřítko 1:43..taky paráda,celkem se to rozrůstá,od každé řady jeden kousek Tak vyfot tvoji sbirku a pochlub se!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 13. Červen 2007 Sdílet Vloženo 13. Červen 2007 Tak vyfot tvoji sbirku a pochlub se!!! Jedna fotka..sice nic moc, ale pro představu snad stačí,na víc teď nebyl čas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 13. Červen 2007 Sdílet Vloženo 13. Červen 2007 Tak vyfot tvoji sbirku a pochlub se!!! Jedna fotka..sice nic moc, ale pro představu snad stačí,na víc teď nebyl čas Hezka sbirka Taky jsem o takove premyslel, kdyz jsem videl u prodejce takhle podobne vystavene modely, ale skoro jeste ve vsech barvach!! Jen cena me trochu odradila...takze ted mam zajem jen o RSko!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 13. Červen 2007 Sdílet Vloženo 13. Červen 2007 Hezka sbirka Taky jsem o takove premyslel, kdyz jsem videl u prodejce takhle podobne vystavene modely, ale skoro jeste ve vsech barvach!! Jen cena me trochu odradila...takze ted mam zajem jen o RSko!!! To já taky přemýšlel..nejdřív jsem měl jen OII v červeném flamencu..malý bráška Pak jsem pořídil služební fabku,co s ní jezdí přítelkyně (to je ta popsaná s pruhem ) no a teď to vychází vždycky modýlek měsíčně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 13. Červen 2007 Sdílet Vloženo 13. Červen 2007 Hezka sbirka Taky jsem o takove premyslel, kdyz jsem videl u prodejce takhle podobne vystavene modely, ale skoro jeste ve vsech barvach!! Jen cena me trochu odradila...takze ted mam zajem jen o RSko!!! To já taky přemýšlel..nejdřív jsem měl jen OII v červeném flamencu..malý bráška Pak jsem pořídil služební fabku,co s ní jezdí přítelkyně (to je ta popsaná s pruhem ) no a teď to vychází vždycky modýlek měsíčně. Takze pritelkyne pracuje u P....ie??? To teda tvoje bodovy konto nemuze byt nikdy ohrozeno?! Kolik te stoji jedno auti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OctII Vloženo 13. Červen 2007 Sdílet Vloženo 13. Červen 2007 Od Abrexu 1:43 mám taky malinkou sbírku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 13. Červen 2007 Sdílet Vloženo 13. Červen 2007 (editace) Takze pritelkyne pracuje u P....ie??? To teda tvoje bodovy konto nemuze byt nikdy ohrozeno?! Kolik te stoji jedno auti? Když oni body jako takové nedávají, ty zadávají až u nás na úřadě kolegové na oddělení Auta vychází tak od 200,- do nějakých 300,- za tu Š120 koupenou teď v Brně. Ale postupně zdražují a co jsou historická vozidla typu Superb rok 1939,tak ta už lezou přes 500,-. Ale to mně teprve čeká Editováno: 13. Červen 2007, autor: Jirik.DC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 13. Červen 2007 Sdílet Vloženo 13. Červen 2007 Takze pritelkyne pracuje u P....ie??? To teda tvoje bodovy konto nemuze byt nikdy ohrozeno?! Kolik te stoji jedno auti? Když oni body jako takové nedávají, ty zadávají až u nás na úřadě kolegové na oddělení Auta vychází tak od 200,- do nějakých 300,- za tu Š120 koupenou teď v Brně. Ale postupně zdražují a co jsou historická vozidla typu Superb rok 1939,tak ta už lezou přes 500,-. Ale to mně teprve čeká Aha... Takze pracujes na Krajskem urade? Jaky odbor, silnicni doprava? No, pak kdyz chces mit nejakou kompletni sbirku modelu a historii vyroby automobilky tak se to trosku prodrazi!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 13. Červen 2007 Sdílet Vloženo 13. Červen 2007 Od Abrexu 1:43 mám taky malinkou sbírku Hezky foto!!! Chybi Fabia?! A nova Fabia!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 13. Červen 2007 Sdílet Vloženo 13. Červen 2007 Aha... Takze pracujes na Krajskem urade? Jaky odbor, silnicni doprava? No, pak kdyz chces mit nejakou kompletni sbirku modelu a historii vyroby automobilky tak se to trosku prodrazi!!! Kdepak,žádný kraj..město No, prodraží,ale nezabere místo a vypadá to bombově. 1:18 si pořídím třeba jen to svoji.. No a čekáme na FII combi 1:1 ve žluté Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 13. Červen 2007 Sdílet Vloženo 13. Červen 2007 Aha... Takze pracujes na Krajskem urade? Jaky odbor, silnicni doprava? No, pak kdyz chces mit nejakou kompletni sbirku modelu a historii vyroby automobilky tak se to trosku prodrazi!!! Kdepak,žádný kraj..město No, prodraží,ale nezabere místo a vypadá to bombově. 1:18 si pořídím třeba jen to svoji.. No a čekáme na FII combi 1:1 ve žluté Fabii II combi to si jeste asi pockas ne?? Kdy ma vubec byt? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 13. Červen 2007 Sdílet Vloženo 13. Červen 2007 Fabii II combi to si jeste asi pockas ne?? Kdy ma vubec byt? No co jsem slyšel,tak prý si škodovka hrála s myšlenkou představit ji už v brně,ale nakonec přece jen by měla být až ve Franfurtu na podzim..a prodej prý od r.2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.