Červen 11, 200718 r Tak jsem byl v Brne a zeptal jsem se na stanku Abrexu na tu Octavii RS a rekli mi ze ji budou mit asi za mesic (koncem cervna) v meritku 1:18!!!
Červen 11, 200718 r Tak jsem byl v Brne a zeptal jsem se na stanku Abrexu na tu Octavii RS a rekli mi ze ji budou mit asi za mesic (koncem cervna) v meritku 1:18!!! TO nám ten rok letos skončí brzo Ale to je dobře chci jí!
Červen 11, 200718 r Tak jsem byl v Brne a zeptal jsem se na stanku Abrexu na tu Octavii RS a rekli mi ze ji budou mit asi za mesic (koncem cervna) v meritku 1:18!!! TO nám ten rok letos skončí brzo Ale to je dobře chci jí! To ja taky!!!
Červen 12, 200718 r Tak jsem byl v Brne a zeptal jsem se na stanku Abrexu na tu Octavii RS a rekli mi ze ji budou mit asi za mesic (koncem cervna) v meritku 1:18!!! TO nám ten rok letos skončí brzo Ale to je dobře chci jí! To ja taky!!! Na ty barvy jsi se náhodou neptal, co?
Červen 12, 200718 r Jinak teď jsem koukal na stránky Abrex, resp. na videokatalog a pokud OII RS bude tak dobrá jako Roomster 1:18 tak se máme na co těšit-otevírací dveře i páté, spousta detailů uvnitř, otevírací kapota s detailním motorem (je vidět i měrka na olej!) Jak Room nemusím, jako model je pěkný!
Červen 12, 200718 r Jinak teď jsem koukal na stránky Abrex, resp. na videokatalog a pokud OII RS bude tak dobrá jako Roomster 1:18 tak se máme na co těšit-otevírací dveře i páté, spousta detailů uvnitř, otevírací kapota s detailním motorem (je vidět i měrka na olej!) Jak Room nemusím, jako model je pěkný! Na barvy jsem se neptal!! Jo, snad to tak bude!! Mam doma model 1:18 Porsche 911 carrera S a ten ma taky oteviraci dvere atd. Ale ta cena asi bude taky hezka!!! Jinak to DVD Abrexu mam, z Brna. Ty taky? Videl si ten uvodni klip jak tam jede to RSko??
Červen 12, 200718 r Jinak teď jsem koukal na stránky Abrex, resp. na videokatalog a pokud OII RS bude tak dobrá jako Roomster 1:18 tak se máme na co těšit-otevírací dveře i páté, spousta detailů uvnitř, otevírací kapota s detailním motorem (je vidět i měrka na olej!) Jak Room nemusím, jako model je pěkný! Na barvy jsem se neptal!! Jo, snad to tak bude!! Mam doma model 1:18 Porsche 911 carrera S a ten ma taky oteviraci dvere atd. Ale ta cena asi bude taky hezka!!! Jinak to DVD Abrexu mam, z Brna. Ty taky? Videl si ten uvodni klip jak tam jede to RSko?? Nemám DVD, v Brně jsem nebyl, tohle maj na stránkách. Mám 1:18 F WRC a ta je taky našláplá...budou z nás sběratelé
Červen 12, 200718 r Jinak teď jsem koukal na stránky Abrex, resp. na videokatalog a pokud OII RS bude tak dobrá jako Roomster 1:18 tak se máme na co těšit-otevírací dveře i páté, spousta detailů uvnitř, otevírací kapota s detailním motorem (je vidět i měrka na olej!) Jak Room nemusím, jako model je pěkný! Na barvy jsem se neptal!! Jo, snad to tak bude!! Mam doma model 1:18 Porsche 911 carrera S a ten ma taky oteviraci dvere atd. Ale ta cena asi bude taky hezka!!! Jinak to DVD Abrexu mam, z Brna. Ty taky? Videl si ten uvodni klip jak tam jede to RSko?? Nemám DVD, v Brně jsem nebyl, tohle maj na stránkách. Mám 1:18 F WRC a ta je taky našláplá...budou z nás sběratelé Potom budeme poradat sraz sberatelu modelu aut!!!
Červen 12, 200718 r Potom budeme poradat sraz sberatelu modelu aut!!! Při dnešních cenách benálu...jen budem muset jezdit vlakem
Červen 12, 200718 r No bodaj by ste mali pravdu... Fotky Roomstera 1:18 tu sú od februára, ale zatiaľ nikde nič, a nikto nevie, kedy bude vlastne v predaji
Červen 13, 200718 r Diky!!! Tak to já se dal u Abrexu na měřítko 1:43..taky paráda,celkem se to rozrůstá,od každé řady jeden kousek
Červen 13, 200718 r Diky!!! Tak to já se dal u Abrexu na měřítko 1:43..taky paráda,celkem se to rozrůstá,od každé řady jeden kousek Tak vyfot tvoji sbirku a pochlub se!!!
Červen 13, 200718 r Tak vyfot tvoji sbirku a pochlub se!!! Jedna fotka..sice nic moc, ale pro představu snad stačí,na víc teď nebyl čas
Červen 13, 200718 r Tak vyfot tvoji sbirku a pochlub se!!! Jedna fotka..sice nic moc, ale pro představu snad stačí,na víc teď nebyl čas Hezka sbirka Taky jsem o takove premyslel, kdyz jsem videl u prodejce takhle podobne vystavene modely, ale skoro jeste ve vsech barvach!! Jen cena me trochu odradila...takze ted mam zajem jen o RSko!!!
Červen 13, 200718 r Hezka sbirka Taky jsem o takove premyslel, kdyz jsem videl u prodejce takhle podobne vystavene modely, ale skoro jeste ve vsech barvach!! Jen cena me trochu odradila...takze ted mam zajem jen o RSko!!! To já taky přemýšlel..nejdřív jsem měl jen OII v červeném flamencu..malý bráška Pak jsem pořídil služební fabku,co s ní jezdí přítelkyně (to je ta popsaná s pruhem ) no a teď to vychází vždycky modýlek měsíčně.
Červen 13, 200718 r Hezka sbirka Taky jsem o takove premyslel, kdyz jsem videl u prodejce takhle podobne vystavene modely, ale skoro jeste ve vsech barvach!! Jen cena me trochu odradila...takze ted mam zajem jen o RSko!!! To já taky přemýšlel..nejdřív jsem měl jen OII v červeném flamencu..malý bráška Pak jsem pořídil služební fabku,co s ní jezdí přítelkyně (to je ta popsaná s pruhem ) no a teď to vychází vždycky modýlek měsíčně. Takze pritelkyne pracuje u P....ie??? To teda tvoje bodovy konto nemuze byt nikdy ohrozeno?! Kolik te stoji jedno auti?
Červen 13, 200718 r Takze pritelkyne pracuje u P....ie??? To teda tvoje bodovy konto nemuze byt nikdy ohrozeno?! Kolik te stoji jedno auti? Když oni body jako takové nedávají, ty zadávají až u nás na úřadě kolegové na oddělení Auta vychází tak od 200,- do nějakých 300,- za tu Š120 koupenou teď v Brně. Ale postupně zdražují a co jsou historická vozidla typu Superb rok 1939,tak ta už lezou přes 500,-. Ale to mně teprve čeká Upraveno Červen 13, 200718 r od Jirik.DC
Červen 13, 200718 r Takze pritelkyne pracuje u P....ie??? To teda tvoje bodovy konto nemuze byt nikdy ohrozeno?! Kolik te stoji jedno auti? Když oni body jako takové nedávají, ty zadávají až u nás na úřadě kolegové na oddělení Auta vychází tak od 200,- do nějakých 300,- za tu Š120 koupenou teď v Brně. Ale postupně zdražují a co jsou historická vozidla typu Superb rok 1939,tak ta už lezou přes 500,-. Ale to mně teprve čeká Aha... Takze pracujes na Krajskem urade? Jaky odbor, silnicni doprava? No, pak kdyz chces mit nejakou kompletni sbirku modelu a historii vyroby automobilky tak se to trosku prodrazi!!!
Červen 13, 200718 r Od Abrexu 1:43 mám taky malinkou sbírku Hezky foto!!! Chybi Fabia?! A nova Fabia!!
Červen 13, 200718 r Aha... Takze pracujes na Krajskem urade? Jaky odbor, silnicni doprava? No, pak kdyz chces mit nejakou kompletni sbirku modelu a historii vyroby automobilky tak se to trosku prodrazi!!! Kdepak,žádný kraj..město No, prodraží,ale nezabere místo a vypadá to bombově. 1:18 si pořídím třeba jen to svoji.. No a čekáme na FII combi 1:1 ve žluté
Červen 13, 200718 r Aha... Takze pracujes na Krajskem urade? Jaky odbor, silnicni doprava? No, pak kdyz chces mit nejakou kompletni sbirku modelu a historii vyroby automobilky tak se to trosku prodrazi!!! Kdepak,žádný kraj..město No, prodraží,ale nezabere místo a vypadá to bombově. 1:18 si pořídím třeba jen to svoji.. No a čekáme na FII combi 1:1 ve žluté Fabii II combi to si jeste asi pockas ne?? Kdy ma vubec byt?
Červen 13, 200718 r Fabii II combi to si jeste asi pockas ne?? Kdy ma vubec byt? No co jsem slyšel,tak prý si škodovka hrála s myšlenkou představit ji už v brně,ale nakonec přece jen by měla být až ve Franfurtu na podzim..a prodej prý od r.2008
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.