Únor 4, 200916 r @mischicka - RTOčko je ruční výroba v omezeném množství, asi jenom jako zakázka pro foxtoys, jinde sem ho neviděl :-(, jestli tak ale jednou udělají klasickou karosu 7xx tak budu muset prasátko rozbít :-) @davon - dikec :-) takej znak CSAD bych potreboval na Karosu ŠD11 kterou chystam :-)
Únor 4, 200916 r Tak to je husté...je vidět, že dneska jde vážně všechno. EDIT: Ale koukám, že už není.
Únor 4, 200916 r no u nich na krámě jsem ještě před vánocema jednoho viděl, v jiným lakování sice ... už ale asi vyprodáno :-(
Únor 4, 200916 r @davon - dikec :-) takej znak CSAD bych potreboval na Karosu ŠD11 kterou chystam :-) Jestli potřebuješ ten znak tak napiš SZ. Není to problém udělat, stačí jen říct jakou velikost a kolik a samo nějaký vzor.
Únor 4, 200916 r no u nich na krámě jsem ještě před vánocema jednoho viděl, v jiným lakování sice ... už ale asi vyprodáno :-( Jako e-shop nebo kamenný?
Únor 4, 200916 r Sejis - kolik vyjde? Ja bych spise I, jelikoz mam tvoji v pameti ktera byla a tu bych chtel do police
Únor 5, 200916 r Sejis - kolik vyjde? Ja bych spise I, jelikoz mam tvoji v pameti ktera byla a tu bych chtel do police cca materiálově 600 + piplačka,zeptám se Semiho,za kolik by ti jí udělal ? Dělal jí 14 dní
Únor 6, 200916 r Preci nestoji bila OCta 600,-.. Piplacku chapu, ze se ceni, ruco prace vzdy, ze.. Já jsem nepsal,že stojí 600.- ale s materiálem model stojí 550.- s majákama a bez 450.-...........co jsem s ním mluvil,že se s tím srát pod litr nebude je to na tobě. Btw má to i stříkaný motor,res.kufry vzadu atd.
Únor 9, 200916 r Ahoj, zasílám odkaz na velmi zajímavý a krásný projekt. http://www.modelforum.cz/viewtopic.php?f=1...p;sk=t&sd=a Doufám, že to tu ještš nebylo.
Únor 12, 200916 r Trocha z mé sbírky- Škodovky(ŠD-11 právě prochází renovací,Octavia kitcar pokus o slepení pap.modelu a po zásahu dětí už opraven méně odborně a ten modrej modýlek Š120 je tak 30let starej z nějaké pouti)
Únor 12, 200916 r západní blok-stáří modelů 30-40let originály ze západního německa +muj pracovní stroj + celkovy pohled Upraveno Únor 12, 200916 r od Vlasta
Únor 12, 200916 r A tuhle krasavici mám teprve pár dní,nebylo lehké ji sehnat,čeká na renovaci a kromě volantu přední masky a jednoho krytu kola je v dobré kondici.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.