zabiak Vloženo 14. Červen 2007 Sdílet Vloženo 14. Červen 2007 Já zase sbíral autíčka Burrago 1/43 mám 60kousků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Červen 2007 Sdílet Vloženo 14. Červen 2007 Toto zachytilo bystre oko me v Brne .. ze by vyvoj? Nádhera, úplně jí vidím v červené corrida Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 14. Červen 2007 Sdílet Vloženo 14. Červen 2007 Toto zachytilo bystre oko me v Brne .. ze by vyvoj? Nádhera, úplně jí vidím v červené corrida Magicka cerna s perletovym efektem!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Červen 2007 Sdílet Vloženo 14. Červen 2007 Magicka cerna s perletovym efektem!! Čebrná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 15. Červen 2007 Sdílet Vloženo 15. Červen 2007 Magicka cerna s perletovym efektem!! Čebrná Cervena - Ta bude jako posledni!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Červen 2007 Sdílet Vloženo 16. Červen 2007 Magicka cerna s perletovym efektem!! Čebrná Cervena - Ta bude jako posledni!!! Jojojo Tak ať už je hlavně nějaká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 16. Červen 2007 Sdílet Vloženo 16. Červen 2007 Magicka cerna s perletovym efektem!! Čebrná Cervena - Ta bude jako posledni!!! Jojojo Tak ať už je hlavně nějaká Uz premyslim kam ji dam!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyboy Vloženo 16. Červen 2007 Sdílet Vloženo 16. Červen 2007 Kdzby někdo našel F1 krátkou stříbrnou tak sem s tím :palec: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 16. Červen 2007 Sdílet Vloženo 16. Červen 2007 Kdzby někdo našel F1 krátkou stříbrnou tak sem s tím :palec: Tu dělal jen Kaden. Nevím,jestli přímo stříbrnou,ale určitě krátkou..nikdo jiný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 16. Červen 2007 Sdílet Vloženo 16. Červen 2007 (editace) Kdzby někdo našel F1 krátkou stříbrnou tak sem s tím :palec: Tak jsem ti ji nasel na www.foxtoys.cz v meritku 1:43 a vyrobce Kaden. Barva dle pozadavku, cena 290Kc. Editováno: 16. Červen 2007, autor: Doli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 16. Červen 2007 Sdílet Vloženo 16. Červen 2007 Kdzby někdo našel F1 krátkou stříbrnou tak sem s tím :palec: Tu dělal jen Kaden. Nevím,jestli přímo stříbrnou,ale určitě krátkou..nikdo jiný Az ted jsem si vsimnul, ze si me predbehl!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Červen 2007 Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 Kdzby někdo našel F1 krátkou stříbrnou tak sem s tím :palec: Tak jsem ti ji nasel na www.foxtoys.cz v meritku 1:43 a vyrobce Kaden. Barva dle pozadavku, cena 290Kc. Tu znám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 18. Červen 2007 Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 Kdzby někdo našel F1 krátkou stříbrnou tak sem s tím :palec: Tak jsem ti ji nasel na www.foxtoys.cz v meritku 1:43 a vyrobce Kaden. Barva dle pozadavku, cena 290Kc. Tu znám Mas? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Červen 2007 Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 Kdzby někdo našel F1 krátkou stříbrnou tak sem s tím :palec: Tak jsem ti ji nasel na www.foxtoys.cz v meritku 1:43 a vyrobce Kaden. Barva dle pozadavku, cena 290Kc. Tu znám Mas? Ne, ale viděl jsem jí, jen se musím kouknout jak je to s těma barvama, chci hráškově zelenou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 18. Červen 2007 Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 Ne, ale viděl jsem jí, jen se musím kouknout jak je to s těma barvama, chci hráškově zelenou Tu bych řekl,že dělali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 18. Červen 2007 Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 Hlavne uz aby bylo RSko... Nechapu proc to delaj takhle pozde!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Červen 2007 Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 Hlavne uz aby bylo RSko... Nechapu proc to delaj takhle pozde!!! Kdo ví... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 18. Červen 2007 Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 Hlavne uz aby bylo RSko... Nechapu proc to delaj takhle pozde!!! Kdo ví... Asi aby sme se meli na co tesit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OctII Vloženo 18. Červen 2007 Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 (editace) Hlavne uz aby bylo RSko... Nechapu proc to delaj takhle pozde!!! Tjn, ale hlavně, aby se nezapomnělo i na normální verzi jako už je v měřítku 1:24. Editováno: 18. Červen 2007, autor: OctII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 18. Červen 2007 Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 Hlavne uz aby bylo RSko... Nechapu proc to delaj takhle pozde!!! Tjn, ale hlavně, aby se nezapomnělo i na normální verzi jako už je v měřítku 1:24. Tech normalnich verzi (liftback ci combi) je myslim uz dost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OctII Vloženo 18. Červen 2007 Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 Hlavne uz aby bylo RSko... Nechapu proc to delaj takhle pozde!!! Tjn, ale hlavně, aby se nezapomnělo i na normální verzi jako už je v měřítku 1:24. Tech normalnich verzi (liftback ci combi) je myslim uz dost... Ale ne 1:18 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 18. Červen 2007 Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 Hlavne uz aby bylo RSko... Nechapu proc to delaj takhle pozde!!! Tjn, ale hlavně, aby se nezapomnělo i na normální verzi jako už je v měřítku 1:24. Tech normalnich verzi (liftback ci combi) je myslim uz dost... Ale ne 1:18 S tim nic nenadelas, v 1:18 je pouze Roomster!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OctII Vloženo 18. Červen 2007 Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 Vlastně jedna 1:18 by byla, ale asi špatně sehnatelná - http://cgi.ebay.de/1-18-Volkswagen-koda-Sk...1QQcmdZViewItem Ja si myslím, že i u nás normální 1:18 příjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 18. Červen 2007 Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 Vlastně jedna 1:18 by byla, ale asi špatně sehnatelná - http://cgi.ebay.de/1-18-Volkswagen-koda-Sk...1QQcmdZViewItemJa si myslím, že i u nás normální 1:18 příjde. Urcite prijde!!! Kdyz ted byla 1:24 tak za chvili je tady 1:18!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyboy Vloženo 19. Červen 2007 Sdílet Vloženo 19. Červen 2007 Kdzby někdo našel F1 krátkou stříbrnou tak sem s tím :palec: Tu dělal jen Kaden. Nevím,jestli přímo stříbrnou,ale určitě krátkou..nikdo jiný Díky už jsem jim psal jestli ji opravdu maj.Pokud jo tak hned objednávám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.