Vlasta Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 renovujes? ty bláááho, dej naky fotka do sekce old school, i autobus sem na forum patri :-) Amogh-velkej autobus ne ten není k sehnání, dělám ten samej co si dělal Ty.Asi jsem to blbě podal,ale ta představa jak sním couvám do dvora,a stařik na mne kouká s otevřenou ..... to by bylo super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 jo ahááá, ja fakt myslel ze real :-) no ja taky mam jeste jeden na poradu dne :-) masku mám ale samo pro nej :-/ ja zas premejslim jak vyrobit poklice a svetla, protoze ty nejzachovalejsi dili jsme dal na tuto karosu a na ten druhej model uz toho moc nezbylo :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Policijééé je tadyyy :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra13 Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 aktuál- hasiči Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Pro velkého fandu a sběratele je na aukru naprodej model RTO http://im.aukro.cz/item579876538_staricky_...danim_1975.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 jj vim o nem, ale ty sou za sileny ceny a ani me moc nelaka, ta ešemka je daleko lip udelanej model prave jsem dal do laku druhou :-) zvolil jsem uz jinej druh lakovani a je to magorina zakrejvat na tak malym modylku paskou a lakovat pruhy :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rob Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Jo pěkný kousky má ten Ondra... už se těším..na tu prostřední fešandu... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 kua tohle je paráda zase:-) http://shop.foxtoys.cz/zbozi/foxtoys-skoda...id-9TRHT28.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Super to je krasavec,ale ta cena je darda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 no nesel bych do toho za tu cenu ani nahodou :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Jj, je to paráda, ale ta cena je teda brut... Přidám něco ze své dílny, je to původní Škoda Octavia od Kadenu 1/43, kola z edice Maisto Playerz, karoserie přeleštěná oživovací leštěnkou Sonax Lack Reiniger... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Konečně okta s pořádnejma kolama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Ty KADENACKY kolesa jsou tak hnusny, tohle vypada veeelmi dobre, Spidi!!! :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 vypadá parádně :-) taky ju doma nekde mam ve stejny barve :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 aktuál- hasiči Ještě Scouta musíš udělat :-) Když Ti hodím námět, umíš udělat cokoliv? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra13 Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 zatím jsem si se vším vždycky nějak poradil, momentálně připravuju něco dalšího Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Konečně jsem se dokopal ke stavbě mého WRC,chtěl bych to stíhnout do srazu,ale nevím nevím,jde to pomalu a fin. krize bohužel dopadla v prvé řadě na takovéto projekty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Pěkně sis s ní pohrál Do jakého srazu to chceš stihnout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 No skodahome pšeci,už ji vidím jak v Chabrech upaluje po tej asfaltce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Tak jsem si to myslel dobře Jestli pojedu, vezmu i svou, víc fábek = víc legrace :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Novy kocky! (diky Ondro ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Pěkné davone A ty Ondro prozraď co to teď chystáš, hm? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra13 Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 trochu retro, ale dva další a úplně jiný projekty mám ještě v hlavě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Tak jeste ja, kdyz jsi me predbehl Jiny uhel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rob Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 No pěkně to rozjíždíš... :-) VBáci pěkný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.