Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

renovujes? ty bláááho, dej naky fotka do sekce old school, i autobus sem na forum patri :-)

Amogh-velkej autobus ne ten není k sehnání, dělám ten samej co si dělal Ty.Asi jsem to blbě podal,ale ta představa jak sním couvám do dvora,a stařik na mne kouká s otevřenou ..... to by bylo super.

Vloženo

jo ahááá, ja fakt myslel ze real :-)

no ja taky mam jeste jeden na poradu dne :-) masku mám ale samo pro nej :-/ ja zas premejslim jak vyrobit poklice a svetla, protoze ty nejzachovalejsi dili jsme dal na tuto karosu a na ten druhej model uz toho moc nezbylo :-(

Vloženo

jj vim o nem, ale ty sou za sileny ceny a ani me moc nelaka, ta ešemka je daleko lip udelanej model

prave jsem dal do laku druhou :-) zvolil jsem uz jinej druh lakovani a je to magorina zakrejvat na tak malym modylku paskou a lakovat pruhy :-(

post-2-1237134394_thumb.jpg

post-2-1237134428_thumb.jpg

Vloženo

Jj, je to paráda, ale ta cena je teda brut... :feve:

Přidám něco ze své dílny, je to původní Škoda Octavia od Kadenu 1/43, kola z edice Maisto Playerz, karoserie přeleštěná oživovací leštěnkou Sonax Lack Reiniger...

post-272-1237207783_thumb.jpg

Vloženo

Konečně jsem se dokopal ke stavbě mého WRC,chtěl bych to stíhnout do srazu,ale nevím nevím,jde to pomalu a fin. krize bohužel dopadla v prvé řadě na takovéto projekty.

post-86-1237534868_thumb.jpg

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...