Duben 20, 200916 r To už asi ani nebude, takže nám zbývá mít tak maximálně všechny pomalované verze FI combi nebo všechny barvy taxíků
Duben 20, 200916 r Ja se mrknu zitra do POMPA. Zena rekla neutracej, ale copak 139,- za ABREX karku je utraceni?? :D
Duben 20, 200916 r Mě ty pomalovany moc neberou. Já raději čistotu nebo WRC. Včera jsem si koupil tu Pěškovu aprilii co dělá abrex a mají to celkem super zpracované.
Duben 20, 200916 r JJ, ale ta cena . Jinak jsem o víkendu trošku létal v BMW 330i v americké verzi a asi začnu šetřit. To jsem ještě nežral.
Duben 20, 200916 r Koupíš si model ? Na cenu jsem radši nekoukal, líbila by se mi i ta T-815 8x8 S1, ale to je taky 1500
Duben 20, 200916 r Tak na ten bych možná měl Byl to zážitek jako prase. V životě jsem nezažil větší zrychlení( a to bylo v automat. režimu )
Duben 21, 200916 r TO je špatně? Měl to být unikát?? no právě a špatná domluva ,nyní je vše v pořádku Jinak Ondra umí
Duben 21, 200916 r Ondra vazne UMI, viz muj AVATAR!!! Naprosta PECKA!!! Byl jsem v pompu a koukalo z regalu na me asi 17 AAA TAXI, 5XPRE a pak samej ROOM Fabka a Octa II Combi... Prebrany a na nic... JEdine to nakoupit na bouracky
Duben 22, 200916 r Já chtěl filcky a starý okty, FL okty, atd., ale nic Jediný Room kterýho bych ještě bral je corrida red, ale toho jsem nikde neviděl
Duben 24, 200916 r a já tu mam malou přestavbičku ŠD ze zničenejch dílů jedná se o první 100ks sérii ŠD11 Evropabus, ještě přijde dodělat pár detailů, obtisky, lak nad zadním oknem, vytazeni lišt a dotažení laku u okýnek (díky lepení okeních částí z více dílů jsem musel lakovat okenní plasty přímo na sklíčku :-( ), tak tady je takovej malej seriálek
Duben 26, 200916 r Tak mám další přírůstky Abrex - Pompo. Mohl jsem mít i Superb II, ale právě mě posledního vyfoukl asi tak 7 letý kluk. Poté jsem si spravil náladu na Zličíně (modelový krámek u jednoho ze vchodů) koupí Octavie II v měřítku 1:24 od firmy Welly za krásných 203 Kč. Mají jich dost, kdyby někdo chtěl.
Duben 28, 200916 r Dnes zase o něco dál,ale je to piplačka,nakonec jsem předni narazník musel udělat ručně,protože žádná krycí páska není schopná to zadržet tak aby se barva pod ní nedostala. Upraveno Duben 28, 200916 r od Vlasta
Duben 28, 200916 r jelikož využil akce v Pompu, neodhadl to a udělal moc hasičských octávek, nabízím za 400 kus, chci se jich zbavit. Případně se můžeme nějak domluvit. více zde
Duben 29, 200916 r @vlasta - s timhle valcim taky :-( na rovnym miste to jeste jakz takz jde, i kdyz ten prechod nejak prekrasnej neni ale na mistech kde jsou obliny ci jiny nerovn osti to je naprosto na nic nevim jak tohle delaji zkuseni modelari :-( jestli neni nejaka spesl jemnejsi paska
Duben 29, 200916 r ..žádná krycí páska není schopná to zadržet tak aby se barva pod ní nedostala. tak zkus Tamiya pásku je žlutá a prodávají jí v každým Mpm a dělají různý tlouštky od 5 až do 40 mm (www.mpmshop.cz tady je seznam prodejen) nebo maskol od humbrolu je to maskovací barva, která když uschne se dá sloupnout jako guma. mám to odzkoušený
Duben 29, 200916 r Tak mám další přírůstky Abrex - Pompo. Mohl jsem mít i Superb II, ale právě mě posledního vyfoukl asi tak 7 letý kluk. Poté jsem si spravil náladu na Zličíně (modelový krámek u jednoho ze vchodů) koupí Octavie II v měřítku 1:24 od firmy Welly za krásných 203 Kč. Mají jich dost, kdyby někdo chtěl. Jsem neodolal ceně a zakoupil oktu též
Duben 29, 200916 r Dnes dobarveno akorád jsem v ty zeleny zapoměl udělat bílé véčko,ještě musím zaretušovat tu rozteklou barvu a nastříkat bezbarvym lakem,a když to dobře dopadne tav v zelenym poli bude nápis SKODA.Foto z mobilu nic moc ve skutečnosti je to docela dobry.Origo auto má ty barvy rozdělený černou barvou tak musim nějak vyrobit černou samolepící pásku o šířce 1mm a nemělo by bejt nic vidět.A to véčko asi ještě dodělám. Upraveno Duben 29, 200916 r od Vlasta
Květen 6, 200916 r Pěkny-tak to má bejt,pořádek musí byt. K té mojí potvoře WRC vše je jinak momentálně,je komplet obroušená,dostane komplet novej bílej kabát a válečny barvy se nebudou stříkat ,ale lepit.A zejtra večer Vám představím novou škodovku v garáži,ještě nedorazila poštou tak snad zejtra.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.