Prosinec 22, 201014 r taky přidám fotky svého nového modýlku - Škoda Octavia III RS _ 1:18 _ Paudi Model (china) + nová kola z německa - hliníkové límce a resinové středy + snížení modelu Upraveno Prosinec 22, 201014 r od Mr.Stilisimo
Leden 23, 201114 r Tak jsem rozsiril sbirku o FL modely Fabie,Fabie Combi a Roomsteru. Foto bohuzel mizerny, pozdeji dodam lepsi a vsech trech...
Březen 20, 201114 r Clovece, me se to nejak nelibi. Divna nabidka, POBox, adresa v CH, podezrela cena vcetne posty a obrazek mi prijde jako znama fotka realneho auta na podstavci, ne foto modelu 1:43.
Listopad 28, 201113 r ja se na to vyprd uplne, meritkem mi nikam nezapada, akce tohodle typu nemam rád a ještě prohlašujou jelz za RTO :-)
Prosinec 22, 201113 r Chtel bych si udelat serii Octavii Combi v meritku 1:24, protoze meritko 1:43 mi prijde moc male. Zatim jsem koupil od Abrexu Octavia I Combi (respektive Tour), Octavia II Combi a at patram jak na Ebay, nebo jinde, tak nikde Octavia II Combi facelift nikde :-( Mam uz dokonce rozjednanou Octavku kombika r.64, ale ten facelift mi bude chybet :-( Netusite nekdo jestli to treba nejaka China nekde bastli?
Leden 18, 201213 r Nedá se někde sehnat Octavia 1 Liftback ve větším měřítku než 1:43? Jediná liftback,kterou jsem kdy viděl byla ta od Kadenu 1:43 a ještě předface.... Proč dělá kurde Abrex jen kombíka? Když jsem do Abrexu psal ,tak mi bylo řečeno,že liftback není v plánu výrábět. Maximálně prej O1 RS v měřítku1:43
Leden 18, 201213 r Proč dělá kurde Abrex jen kombíka? ... a všimni si, že i tak i když jej označuje TOUR, tudíž předpokládám, že face, tak má boční blinkry na předním blatníku oranžové. A to je taky jediný důvod proč ji ještě nemám .
Leden 18, 201213 r Protože má oranžové blinkry? Koupíš stříbrnou fixku a tu tečku si uděláš To já když bych si chtěl udělat z kombíka liftback,tak bych musel modelařit víc
Leden 19, 201213 r Už jsem to měl v plánu...Koupit O1 kombík a O2 liftback a z toho sesmolit O1 liftback....Kastle je to nejmenší.Pohrát si s lepidlem tmelem a pilníčkama... Ale díly jako světla...skla...a drobné detaily by se mi nechtělo plácat.Neudělal bych to tak pěkně.
Leden 19, 201213 r Ono já bych si chtěl stejně udělat kopii svého auta...zadní nárazník...prahy...křídlo...RS nárazník...Vše stejně podle real auta Ještě jsem se ktomu ale nedokopal
Leden 19, 201213 r Aha, bo já kdybych koupil tak jak ji prodávají, black magic, tak ji mám jako svojí
Únor 4, 201213 r Musim rict, jak jsem videl fotky Citigo 1:43, tak me kvalita docela zklamala, obzvlast predni svetlomety - uvidime jak to bude vypadat nazivo. Stejne tak Fabia II RS mi prijde nejak odbyta, a tu jsem uz nazivo videl... Moje soucasna "sbirka", jeste tam neco chybi, bude doplneno postupne.
Únor 6, 201213 r Zdravim dá se sehnat Combi II v Cappuccino..nikde nic nemůžu sehnat... Sehnat se dá,leží mi doma na poličce je to klasika od Abrexu,koupil jsem jí na benzínce,shíněl jsem krátkou ale nakonec jsem sehnal jen kombíka v kapučínu,poukd seženéš Liftback tak je můžem prohodit Upraveno Únor 6, 201213 r od ADLERos
Únor 11, 201213 r Tak na tohle se tesim, snad to bude kvalitativne na urovni, Citigo me teda nepresvedcilo ani na zivo... Presto jsem ho musel do sbirky zakoupit Oboji 1:43, k mani behem 2012.
Únor 18, 201213 r Mohu potvrdit že Citigo má hodně bídné zpracování,ale FII RS ho má doslova mizerné...Vypadá jak z nějákého čínského hračkářství.To se v Abrexu teda moc nepředvedli...Snad už to bude jen lepší
Říjen 9, 201212 r Octavia I byla vyráběna v Kadenu asi v 5ti barvách, dala se koupit i jako stavebnice. Ty první měly dokonce starou palubku a byly určeny pouze k novým autům v autosalonech. Tyto modely ještě nabízí OB autodíly http://www.obautodil.../skoda-octavia/ v HK. Už má jen kombíky, ale za cenu 199,-. 1000MB sice to není Abrex, ale je pěkná (HERPA 1/87 a jsou snad ve třech barvách).
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.