mischicka Vloženo 29. Červen 2007 Sdílet Vloženo 29. Červen 2007 a moh by si se kouknout ? 7790,- kodemi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 30. Červen 2007 Sdílet Vloženo 30. Červen 2007 Moje Autíčka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Devils Vloženo 30. Červen 2007 Sdílet Vloženo 30. Červen 2007 Otázka na Ostraváky:Nevíte někdo kde na Ostravsku je nějaký dobrý obchod s modely autíček?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2007 Moje Autíčka Kterým jezdíš ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 1. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2007 Zdravím všechny, nemáte někdo náhodou tip na nějakou pěknou poličku na modely?? Zatím mám cca 15 modelů 1:43 a začínám s 1:18 a není to kam dávat Ideální by byla osvětlená Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 Zdravím všechny, nemáte někdo náhodou tip na nějakou pěknou poličku na modely?? Zatím mám cca 15 modelů 1:43 a začínám s 1:18 a není to kam dávat Ideální by byla osvětlená IKEA, zrovna jsem jich pár přidělal, vyfotím jí pokud chceš. Sice není osvětlená, ale myslím, že by se to dalo vyřešit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 2. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 Zdravím všechny, nemáte někdo náhodou tip na nějakou pěknou poličku na modely?? Zatím mám cca 15 modelů 1:43 a začínám s 1:18 a není to kam dávat Ideální by byla osvětlená IKEA, zrovna jsem jich pár přidělal, vyfotím jí pokud chceš. Sice není osvětlená, ale myslím, že by se to dalo vyřešit. A je zasklená nebo jen police? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 2. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 Ja osobne jsem pro zaskleny vitriny..Kdo z toho ma pak ten prach dostavat.Jinak ja pise Mischicka..IKEA to jisti a k vitrinam prodavaji i primo osvetleni.. Ja si nechal udelat na zakazku vitrinu na zed a uz asi mesic cekam,nez to ten smudla udela..Jsem na to zvedavej..Porad ma prej moc prace.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 2. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 Děkuju za tip a asi budu muset kouknout do Ikey, protože jsem se tam na vitrínky nikdy nezaměřoval a nějak mi vždy unikly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 Zdravím všechny, nemáte někdo náhodou tip na nějakou pěknou poličku na modely?? Zatím mám cca 15 modelů 1:43 a začínám s 1:18 a není to kam dávat Ideální by byla osvětlená IKEA, zrovna jsem jich pár přidělal, vyfotím jí pokud chceš. Sice není osvětlená, ale myslím, že by se to dalo vyřešit. A je zasklená nebo jen police? Tohle je jen police, ale i tak je to krok nebo spíš skok v před, prt. co jsem se nastěhoval do nového pokoje, stály tahače na skříni a prach jsem z nich v So málem nedostal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 Vypadá to asi takhle-mám tam jen tahače, voj. technika je v práci A osvětlení mám zatím bodovkama ze stropu, ale časem možná něco vykutím přímo na policích. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 2. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 Vypadá to asi takhle-mám tam jen tahače, voj. technika je v práci A osvětlení mám zatím bodovkama ze stropu, ale časem možná něco vykutím přímo na policích. Vidím tam nějaké krasavce od ITALERI.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 Vypadá to asi takhle-mám tam jen tahače, voj. technika je v práci A osvětlení mám zatím bodovkama ze stropu, ale časem možná něco vykutím přímo na policích. Vidím tam nějaké krasavce od ITALERI.. Jj, prefuruju Italeri, Revell se mi nikdy nelíbil, byl zbytečně drahý a spousta modelů je převzatá Vojáčky a techniku mám v práci, kdyžtak vyfotím po neděli, až je umístím do nové poličky v kanclu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 2. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 Vypadá to asi takhle-mám tam jen tahače, voj. technika je v práci A osvětlení mám zatím bodovkama ze stropu, ale časem možná něco vykutím přímo na policích. Vidím tam nějaké krasavce od ITALERI.. Jj, prefuruju Italeri, Revell se mi nikdy nelíbil, byl zbytečně drahý a spousta modelů je převzatá Vojáčky a techniku mám v práci, kdyžtak vyfotím po neděli, až je umístím do nové poličky v kanclu. Uz by ale hlavne mohla byt RS!!! Porad nic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 2. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 Jj, prefuruju Italeri, Revell se mi nikdy nelíbil, byl zbytečně drahý a spousta modelů je převzatá Vojáčky a techniku mám v práci, kdyžtak vyfotím po neděli, až je umístím do nové poličky v kanclu. Jsme na tom stejně..navíc to jejich standardní měřítko 1:25 Kamiony od Italeri jsou fakt kousky..asi taky nafotím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 Vypadá to asi takhle-mám tam jen tahače, voj. technika je v práci A osvětlení mám zatím bodovkama ze stropu, ale časem možná něco vykutím přímo na policích. Vidím tam nějaké krasavce od ITALERI.. Jj, prefuruju Italeri, Revell se mi nikdy nelíbil, byl zbytečně drahý a spousta modelů je převzatá Vojáčky a techniku mám v práci, kdyžtak vyfotím po neděli, až je umístím do nové poličky v kanclu. Uz by ale hlavne mohla byt RS!!! Porad nic... Jéé, já nevyfotil modely Fabie, hned to jdu napravit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 2. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 Vypadá to asi takhle-mám tam jen tahače, voj. technika je v práci A osvětlení mám zatím bodovkama ze stropu, ale časem možná něco vykutím přímo na policích. Vidím tam nějaké krasavce od ITALERI.. Jj, prefuruju Italeri, Revell se mi nikdy nelíbil, byl zbytečně drahý a spousta modelů je převzatá Vojáčky a techniku mám v práci, kdyžtak vyfotím po neděli, až je umístím do nové poličky v kanclu. Uz by ale hlavne mohla byt RS!!! Porad nic... Jéé, já nevyfotil modely Fabie, hned to jdu napravit Tak chvatej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 Tak tady je/jsou. Už se těším až tam přibude Okinka, i když než se jí nabažím, budu s ní asi i spát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 Tak chvatej... Už hotovo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 Jj, prefuruju Italeri, Revell se mi nikdy nelíbil, byl zbytečně drahý a spousta modelů je převzatá Vojáčky a techniku mám v práci, kdyžtak vyfotím po neděli, až je umístím do nové poličky v kanclu. Jsme na tom stejně..navíc to jejich standardní měřítko 1:25 Kamiony od Italeri jsou fakt kousky..asi taky nafotím Jj, Italeri Chtěl bych ještě nějakou "Austrálii" s třema návěsama, ale prvně musím dolepit to co mám v šuplíku (PzH 2000, T-72 M, Hummer, nějací vojáčci) A tohle je jediný voj. model co mám doma - M-113 in Vietnam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 2. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 Jj, prefuruju Italeri, Revell se mi nikdy nelíbil, byl zbytečně drahý a spousta modelů je převzatá Vojáčky a techniku mám v práci, kdyžtak vyfotím po neděli, až je umístím do nové poličky v kanclu. Jsme na tom stejně..navíc to jejich standardní měřítko 1:25 Kamiony od Italeri jsou fakt kousky..asi taky nafotím Jj, Italeri Chtěl bych ještě nějakou "Austrálii" s třema návěsama, ale prvně musím dolepit to co mám v šuplíku (PzH 2000, T-72 M, Hummer, nějací vojáčci) A tohle je jediný voj. model co mám doma - M-113 in Vietnam Krasa!! Ale aby si to pak nemel doma jako v kasarnach!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 Jj, prefuruju Italeri, Revell se mi nikdy nelíbil, byl zbytečně drahý a spousta modelů je převzatá Vojáčky a techniku mám v práci, kdyžtak vyfotím po neděli, až je umístím do nové poličky v kanclu. Jsme na tom stejně..navíc to jejich standardní měřítko 1:25 Kamiony od Italeri jsou fakt kousky..asi taky nafotím Jj, Italeri Chtěl bych ještě nějakou "Austrálii" s třema návěsama, ale prvně musím dolepit to co mám v šuplíku (PzH 2000, T-72 M, Hummer, nějací vojáčci) A tohle je jediný voj. model co mám doma - M-113 in Vietnam Krasa!! Ale aby si to pak nemel doma jako v kasarnach!! Díky, to se myslím nestane. Velkou většinu vojáčkových modelů mám v práci, doma mám jen "zeď nářků" s diplomama a tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 3. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2007 Moje modylky... VOLVO C70 (na dalkove ovladani) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 3. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2007 PORSCHE 911 Carrera S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 3. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2007 A kamosuv benzin, ale to je jina liga!!! Automat-dva stupne, 4x4.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.