mischicka Vloženo 26. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2007 Já si chtěl dát jako tapetu na plochu monitoru Fabii, ale strach mi nedovolil Já tam kupříkladu mám Kubelkovou, ta nikoho nepobuřuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 30. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2007 ja mam na tapete v praci bentley...a at si zkusi nekdo neco rict Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 30. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2007 jinak mam v praci 3 miniaturni fabie II co se davali do predplatnyho sveta motoru reflexu a podobne kdyby to nekdo chtel... A máš to aspoň hezky vystavený na stole?? U Renaulta trochu provokace ne Já si chtěl dát jako tapetu na plochu monitoru Fabii, ale strach mi nedovolil no jednu mam pripichnutou proti sobe na takovy polonastence neboli ty nasi prepazce v openspacu, vsak vis zbyly dve se valej hozeny v polici kdybyste videli frantiky jaxe na to tvarili jinak si tam tu fabuli klidne dej, general kdyz pujde tak si akorat poklepe na hlavu, ale jinak je v pohode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honzik6098 Vloženo 31. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 Sklamání se dostavila Roomster 1:18 bude až na vánoce-snad!!!! E-mail z Abrexu: Dobrý den, Bohužel model Škoda Roomster v měřítku 1:18 se na trhu objeví až ke konci letošního roku. S pozdravem Markéta Švédíková Asistentka ABREX s.r.o. ABREX s.r.o. Pražská 16,102 21 Praha 10, Czech Republic Telephone: +420 274 773 056 Fax: +420 274 779 821 Email: marketa.svedikova@abrex.cz; office@abrex.cz www.abrex.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 31. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 Sklamání se dostavila Roomster 1:18 bude až na vánoce-snad!!!! Na OII RS 1:18 jsi se neptal, že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 31. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 Já si včera narovnal do poličky modely co jsem měl už dva měsíce v práci a nebyl jsem je schopnej vyrovnat. Jsou to moje modelářské začátky, mám k nim silný citový vztah Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 31. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 Halftrack Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 31. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 Briťácký Rover sanita Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 31. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 M18 (nebo jaký náklaďák) Vietnam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 31. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 Hummer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 31. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 Obojživelný Jeep Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 31. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 A mimozemšťani - astronauti co mi přidala naše právnice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honzik6098 Vloženo 31. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 Na OII RS 1:18 jsi se neptal, že? Tak na to mi neodpověděla!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 31. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 Na OII RS 1:18 jsi se neptal, že? Tak na to mi neodpověděla!! Mrcha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 4. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2007 Ja som vám vravel, aby ste nemali prehnané očakávania - situácia sa vždy opakuje s každým novým modelom, najprv bombastické termíny, a potom potichu o niekoľko mesiacov (alebo rokov, ako to bolo s O2 1:24) sa modely objavia v obchodoch Dobrý den,Bohužel model Škoda Roomster v měřítku 1:18 se na trhu objeví až ke konci letošního roku. S pozdravem Markéta Švédíková Asistentka ABREX s.r.o. ABREX s.r.o. Pražská 16,102 21 Praha 10, Czech Republic Telephone: +420 274 773 056 Fax: +420 274 779 821 Email: marketa.svedikova@abrex.cz; office@abrex.cz www.abrex.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 23. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2007 Asi se nedockame!!! http://www.abrex.cz/cz/novinky.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 23. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2007 Doufám, že to připraví aspoň do vánoc, když už nic, protože jinak fakt nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 23. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2007 Doufám, že to připraví aspoň do vánoc, když už nic, protože jinak fakt nevím Aspon pod stromecek, by nam mohli prichystat neco hezkyho!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2007 Doufám, že to připraví aspoň do vánoc, když už nic, protože jinak fakt nevím Aspon pod stromecek, by nam mohli prichystat neco hezkyho!! Si místo čekání na model koupím pod stromeček toho černýho RS combajna, co stojí u nás, abych to mohl střídat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 24. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2007 Si místo čekání na model koupím pod stromeček toho černýho RS combajna, co stojí u nás, abych to mohl střídat Tak to by byl super model!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2007 Si místo čekání na model koupím pod stromeček toho černýho RS combajna, co stojí u nás, abych to mohl střídat Tak to by byl super model!!! Až na tu barvu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 24. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2007 Až na tu barvu Ze me chces nastvat? Asi to budem muset vyresit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2007 Až na tu barvu Ze me chces nastvat? Asi to budem muset vyresit... Až budš mít zkoušky, nechci abys to pak sváděl na mě, že jsi byl rozrušen nebo tak něco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 24. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2007 Až budš mít zkoušky, nechci abys to pak sváděl na mě, že jsi byl rozrušen nebo tak něco To je dobre!! Vim ze je to mimo tema, ale chci se vypravit nekdy v zari do Prahy, tak bych to mohl vzit pres ten konec sveta (Nizkov)?!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2007 Až budš mít zkoušky, nechci abys to pak sváděl na mě, že jsi byl rozrušen nebo tak něco To je dobre!! Vim ze je to mimo tema, ale chci se vypravit nekdy v zari do Prahy, tak bych to mohl vzit pres ten konec sveta (Nizkov)?!! domluvíme se v ČB nebo si napíšem sz, ať to tu neplevelíme, ok? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.