Květen 14, 200718 r Kluci,v kolik hodin je tak nejlepší tam dorazit a kde necháváte auta? Ja tam jedu poprave takze nevim, ale prijezd vidim na dopoledni hodiny.
Květen 14, 200718 r Sobota nejak dopoledne, ci rano, bych take jel z Prahy, ale musi prat poco, ne jako je venku nyni!!!!
Květen 14, 200718 r Sobota nejak dopoledne, ci rano, bych take jel z Prahy, ale musi prat poco, ne jako je venku nyni!!!! No kdyz ted koukam na dlouhodobejsi predpoved tak sobota zatazeno s prehankami
Květen 14, 200718 r Sobota nejak dopoledne, ci rano, bych take jel z Prahy, ale musi prat poco, ne jako je venku nyni!!!! No kdyz ted koukam na dlouhodobejsi predpoved tak sobota zatazeno s prehankami OMFG why weekend?
Květen 15, 200718 r kucí kdo jedete z Prahy pojedte zadem pres Melnik na Dubou...a dal bych sraz bud na Melniku nebo na velky benzince v Libisi...a jel bych nejak rano tak mezi 9-10 at jsme do 11 tam
Květen 15, 200718 r Kluci,v kolik hodin je tak nejlepší tam dorazit a kde necháváte auta? kdyz vjedes do toho kempu tak hned prvni cestou se das doprava...stojime tak vzdycky a kdyz tak rekni ze chce k fabia a octavia clubu
Květen 15, 200718 r ja pojedu z kobylis, asi s pticou a olinem, tak se bude nekde potkame nebo az tam
Květen 15, 200718 r ja pojedu z kobylis, asi s pticou a olinem, tak se bude nekde potkame nebo az tam tak si vis co muzes
Květen 15, 200718 r ja pojedu z kobylis, asi s pticou a olinem, tak se bude nekde potkame nebo az tam myslis polibit prdel
Květen 15, 200718 r ja pojedu z kobylis, asi s pticou a olinem, tak se bude nekde potkame nebo az tam Proc si jako pojedete separato???
Květen 15, 200718 r nepojedeme separato lamy, rikaz se ne nekde potkame, prijedte sem nahoru, stejne tudy musime ne? ja sem zatim domluvenej s pticou, protoze pak jedeme spolecne dom na solavu liba prdelku jedine bauimu ve sprse
Květen 15, 200718 r vypadá to,že se přidám,ale chci vyrazit tak po 8h.pokud tu udá někdo konkrétní místo a čas u prahy budu tam.odpo jdu do práce,takže tak ve 14h valím z5 domů
Květen 15, 200718 r vypadá to,že se přidám,ale chci vyrazit tak po 8h.pokud tu udá někdo konkrétní místo a čas u prahy budu tam.odpo jdu do práce,takže tak ve 14h valím z5 domů uz jsem to psal jednou ze jedu pres Melnika a ty kdo jedou z Prahy tak muzou semnou a sraz bud na Melniku nebo jeste kousek pred Melnikem na takovy velky benzince
Květen 15, 200718 r vypadá to,že se přidám,ale chci vyrazit tak po 8h.pokud tu udá někdo konkrétní místo a čas u prahy budu tam.odpo jdu do práce,takže tak ve 14h valím z5 domů uz jsem to psal jednou ze jedu pres Melnika a ty kdo jedou z Prahy tak muzou semnou a sraz bud na Melniku nebo jeste kousek pred Melnikem na takovy velky benzince No já to vemu klidně přes Mělník,tak bych se přidal
Květen 15, 200718 r vypadá to,že se přidám,ale chci vyrazit tak po 8h.pokud tu udá někdo konkrétní místo a čas u prahy budu tam.odpo jdu do práce,takže tak ve 14h valím z5 domů uz jsem to psal jednou ze jedu pres Melnika a ty kdo jedou z Prahy tak muzou semnou a sraz bud na Melniku nebo jeste kousek pred Melnikem na takovy velky benzince No já to vemu klidně přes Mělník,tak bych se přidal Tak Baurak,napiš kde se srazíme v Mělníku a už budem aspoň tři.
Květen 15, 200718 r třeba jak říkáš u té vesničky -mělník?najdu to na mapě a co moje víčka bauí?myslíš na ně ve dne i v noci?
Květen 16, 200718 r z orahy navrhuji sraz v 9*00 na OMV a MCD za letnanama na D8 ja? dorazime pres Neratky do Melnika, kde nas Baui najde a doveze do Doks
Květen 16, 200718 r z orahy navrhuji sraz v 9*00 na OMV a MCD za letnanama na D8ja? dorazime pres Neratky do Melnika, kde nas Baui najde a doveze do Doks Tak já bych se přidal jestli můžu
Květen 16, 200718 r z orahy navrhuji sraz v 9*00 na OMV a MCD za letnanama na D8ja? dorazime pres Neratky do Melnika, kde nas Baui najde a doveze do Doks ok v tom pripade navrhuji ze na vas pockam mezi 9:30 - 10:00 na pumpe Agip v Libisi...je to primo u te hlavni co vede z Prahy na Melnik
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.