Hensel Vloženo 19. Květen 2007 Sdílet Vloženo 19. Květen 2007 si to tam užijte bude hezky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 19. Květen 2007 Sdílet Vloženo 19. Květen 2007 si to tam užijte bude hezky Bylo luxus poco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 19. Květen 2007 Sdílet Vloženo 19. Květen 2007 Pocasi peny ale libovek malo... chtelo by to Briskoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dragonetti Vloženo 19. Květen 2007 Sdílet Vloženo 19. Květen 2007 Bylo to gooooooood, me se tam libinkovalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 19. Květen 2007 Sdílet Vloženo 19. Květen 2007 Hodim pro ostatni nejake foto, ale vzhledem k tomu, ze jich mam cca STO, tak jen opravdu vybrane... Vsechny ode mne jsou na ftp Sraz v 9:00 na OMV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 19. Květen 2007 Sdílet Vloženo 19. Květen 2007 vybrane " libovky " Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 19. Květen 2007 Sdílet Vloženo 19. Květen 2007 a jeste neco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 19. Květen 2007 Sdílet Vloženo 19. Květen 2007 uz konec dimiho mala Octa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 19. Květen 2007 Sdílet Vloženo 19. Květen 2007 Jinak cesta Z5 good, kemp Klucek - Cerny Most - SIKO - 40minut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 19. Květen 2007 Sdílet Vloženo 19. Květen 2007 Pár fotek také od VRBIČE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 19. Květen 2007 Sdílet Vloženo 19. Květen 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gismo Vloženo 19. Květen 2007 Sdílet Vloženo 19. Květen 2007 Hodim pro ostatni nejake foto, ale vzhledem k tomu, ze jich mam cca STO, tak jen opravdu vybrane... Vsechny ode mne jsou na ftpSraz v 9:00 na OMV Pekny fotky. Trochu mi blbne posilani SZ. Tak to napisu sem. nechtel by jsi umistit fotky u me na webu? Do Doks jsem se nemohl dostavit, tak hledam, nejakeho schopneho fotografa. Kdyztam ni please napis, kdyby jsi mel zajem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 19. Květen 2007 Sdílet Vloženo 19. Květen 2007 Jinak cesta Z5 good, kemp Klucek - Cerny Most - SIKO - 40minut Ste zas jeli jako prasatka co ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dragonetti Vloženo 19. Květen 2007 Sdílet Vloženo 19. Květen 2007 Jinak cesta Z5 good, kemp Klucek - Cerny Most - SIKO - 40minut Ste zas jeli jako prasatka co ? Neurazej prasatka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 19. Květen 2007 Sdílet Vloženo 19. Květen 2007 Jinak cesta Z5 good, kemp Klucek - Cerny Most - SIKO - 40minut Ste zas jeli jako prasatka co ? Ja jela sama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 19. Květen 2007 Sdílet Vloženo 19. Květen 2007 Ode mne fotky na FTP v CCA 21:40 tam bude vse co sem nafotil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ritchie Vloženo 19. Květen 2007 Sdílet Vloženo 19. Květen 2007 (editace) Čau.Je toho tady dost,tak přihodím jenom 4 kousky.Celkový pohled na oct.club,Black mollyho kousek a vzadu moje šedovka. Bylo to bezva a supr počasí. Editováno: 19. Květen 2007, autor: ritchie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gismo Vloženo 19. Květen 2007 Sdílet Vloženo 19. Květen 2007 Fotky od davon i u nas na webu CzechTuning.cz. Este jednou davon diky a pekny den preji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 19. Květen 2007 Sdílet Vloženo 19. Květen 2007 (editace) Ode mne fotky na FTP v CCA 21:40 tam bude vse co sem nafotil RE: Ze to rikas zrovna ty, zpatky po dalnici sem jel 220kmh a stejne si me ujizdel Editováno: 19. Květen 2007, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 19. Květen 2007 Sdílet Vloženo 19. Květen 2007 Ode mne fotky na FTP v CCA 21:40 tam bude vse co sem nafotil RE: Ze to rikas zrovna ty, zpatky po dalnici sem jel 220kmh a stejne si me ujizdel Stydte se oba, tolik jsem nejel, bo mi to nejede... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gismo Vloženo 19. Květen 2007 Sdílet Vloženo 19. Květen 2007 Ode mne fotky na FTP v CCA 21:40 tam bude vse co sem nafotil RE: Ze to rikas zrovna ty, zpatky po dalnici sem jel 220kmh a stejne si me ujizdel Stydte se oba, tolik jsem nejel, bo mi to nejede... co mas ve sve oktavce za motor? Ja tu svou vytahnu tak max na 207 Ale zas je to jen 1,8 20V. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 19. Květen 2007 Sdílet Vloženo 19. Květen 2007 V technicaku 1,9TDi 66Kw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 20. Květen 2007 Sdílet Vloženo 20. Květen 2007 Ode mne fotky na FTP v CCA 21:40 tam bude vse co sem nafotil RE: Ze to rikas zrovna ty, zpatky po dalnici sem jel 220kmh a stejne si me ujizdel No chvili sem zkousel maximalku a tachometrove to pres 250kmh nechtelo jit podle gps to bylo tech udavanych 235. Ale pak sem uz jel rozumne a dojel si me. Sem Ti na sjezdu maval jak o zivot a pak sem si to nahoru na pacerak daval s tou audinkou co sem s ni sjizdel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 20. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2007 (editace) Tak dneska jsem se vrátil z Doks a byla to tam jízda jako prase. Supr sraz. Přijel jsem v pátek a než jsme stačili postavit stan tak jsem měl v sobě 4 lahvoně a po čumeňdě jsme vyrazili do města. V hospodě mě teda nasrali v 10hod už nevařili takže jsem byl bez večeře . Nakonec jsme skončili na místní piškotéce Sparta. Hafo roštěnek ale hnusný pivo takže jsem musel chlastat nějakej zelenej diskonápoj vodka z redbulem a nějakejma holkama jsme chlastali do 3do rána. Druhej den taky paráda k snídani pivo a dorazila další část naší party na motorkách a celej den se lemtalo jako prase. A tady vám přináším pár fotek dám sem jen ockávky ostatní fotky budou u mě na webu někdy v týdnu: Tady pěkná červená Editováno: 20. Květen 2007, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 20. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2007 Docela dobrej nárazník na old model Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.