Květen 20, 200718 r sraz byl pěknej, hodnotím ho kladně - žádnej vylízanej magor mi neodpojil baterku
Květen 20, 200718 r Autor A tady nejmrdoznější Ocktávka v arálu :prc: . Prostě luxus nádhera dobře investované peníze. A dobrý výběr barvy. Upraveno Květen 20, 200718 r od zabiak
Květen 20, 200718 r Autor A tady zajímavost. Nejsem si jistý, ale tenhle člověk je možná taky odsud z fora. RS nárazník na olt modelu ale bez úprav nárazníku a škvíra tam sice je ale myslím že to vypadá dobře. Ještě kdyby se natřela ta výstuha tak ta mezera nebude znát.
Květen 20, 200718 r Autor Ještě sem dám tuhle fotku protože tohle auto je prostě nádhera. četl jsem o ní i na netu a nejdříve ten člověk jí totálně zmrvil a vytuzil a pak dostal rozum a udělal z něj tuhle nádheru prostě mrda. Letos má nový interiér a mrda
Květen 20, 200718 r Autor A tady pecka čupr kára holt sporťák jak tomu vypovídá i nutná bezpečnostní výbava ::))) A to je odemě vše ostatní fotky naleznete někdy v tejdnu na mých stránkách Upraveno Květen 20, 200718 r od zabiak
Květen 20, 200718 r Zabiaku, ty vzdy pises jen o chlastu a zenskych... Delas taky na tech srazech neco jinyho? Nebyl jsi to ty jak jsi tancoval v sobotu cely den kolem aut a sotva se drzel na nohou? lol Kazdy sraz je bomba, vid, kdyz se lze poradne vylejt...
Květen 20, 200718 r Zabiaku, ty vzdy pises jen o chlastu a zenskych... Delas taky na tech srazech neco jinyho? Nebyl jsi to ty jak jsi tancoval v sobotu cely den kolem aut a sotva se drzel na nohou? lol Kazdy sraz je bomba, vid, kdyz se lze poradne vylejt... no tenhleten típek byl dokonalej
Květen 20, 200718 r A tady nejmrdoznější Ocktávka v arálu :prc: . Prostě luxus nádhera dobře investované peníze. A dobrý výběr barvy. Me se vic libila ta cerna co stala za toudle
Květen 20, 200718 r sraz byl pěknej, hodnotím ho kladně - žádnej vylízanej magor mi neodpojil baterku No, ale napadlo me to
Květen 20, 200718 r Jinak tady jedna octulka o kterou me pozadal Baui, prej abych mu ji vyforil pro inspiraci jak si udelat predek !!!
Květen 20, 200718 r sraz byl pěknej, hodnotím ho kladně - žádnej vylízanej magor mi neodpojil baterku No, ale napadlo me to koupil jsem měnič na 230V... je to tam šikovně napojený na kryt, kterej je pokovenej
Květen 20, 200718 r Jinak tady jedna octulka o kterou me pozadal Baui, prej abych mu ji vyforil pro inspiraci jak si udelat predek !!! Me pozadal o zadek :D
Květen 20, 200718 r Jinak tady jedna octulka o kterou me pozadal Baui, prej abych mu ji vyforil pro inspiraci jak si udelat predek !!! Me pozadal o zadek :D Tak hlavni je, ze se to Bauimu libi
Květen 20, 200718 r Jinak tady jedna octulka o kterou me pozadal Baui, prej abych mu ji vyforil pro inspiraci jak si udelat predek !!! Me pozadal o zadek :D Tak hlavni je, ze se to Bauimu libi diky kluci
Květen 20, 200718 r Jinak tady jedna octulka o kterou me pozadal Baui, prej abych mu ji vyforil pro inspiraci jak si udelat predek !!! Me pozadal o zadek :D Tak hlavni je, ze se to Bauimu libi diky kluci Neni zac, vzdyt vis, ze pro Tebe vsecko
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.