Davon Vloženo 20. Květen 2007 Sdílet Vloženo 20. Květen 2007 Jinak tady jedna octulka o kterou me pozadal Baui, prej abych mu ji vyforil pro inspiraci jak si udelat predek !!! Me pozadal o zadek :D Tak hlavni je, ze se to Bauimu libi diky kluci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 20. Květen 2007 Sdílet Vloženo 20. Květen 2007 (editace) Jinak tady jedna octulka o kterou me pozadal Baui, prej abych mu ji vyforil pro inspiraci jak si udelat predek !!! Me to pripomina drzku jako mel ve filmu predator Editováno: 20. Květen 2007, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 20. Květen 2007 Sdílet Vloženo 20. Květen 2007 Jinak tady jedna octulka o kterou me pozadal Baui, prej abych mu ji vyforil pro inspiraci jak si udelat predek !!! Me to pripomina drzku jako mel ve filmu predator Ale no taaaak ... Tobe se to nelibi a treba Bauimu zase ano, co clovek to nazor prece ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dragonetti Vloženo 21. Květen 2007 Sdílet Vloženo 21. Květen 2007 Jinak tady jedna octulka o kterou me pozadal Baui, prej abych mu ji vyforil pro inspiraci jak si udelat predek !!! Me to pripomina drzku jako mel ve filmu predator To by me zajmalo, kam na tyhle pririovnani chodis? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 21. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2007 Zabiaku, ty vzdy pises jen o chlastu a zenskych... Delas taky na tech srazech neco jinyho? Nebyl jsi to ty jak jsi tancoval v sobotu cely den kolem aut a sotva se drzel na nohou? lol Kazdy sraz je bomba, vid, kdyz se lze poradne vylejt... Ne to jsem nebyl já, ale ten byl hustej toho jsme tam pozorovali a vždycky sebou někde fláknul . Já piju s Mírou. No my to vždy berem tak trochu jako i pánskou jízdu takže se i popíjí a bavíme se prostě pařba. Já myslím, že to k tomu srazu tak trochu i patří . Aby jste si nemysleli nejsem žádnej notor jen se bavím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 21. Květen 2007 Sdílet Vloženo 21. Květen 2007 to je ten Mira co soulozi na poli v Mimoni? ) dobrej partak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 21. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2007 to je ten Mira co soulozi na poli v Mimoni? )dobrej partak :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 21. Květen 2007 Sdílet Vloženo 21. Květen 2007 to je ten Mira co soulozi na poli v Mimoni? )dobrej partak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 21. Květen 2007 Sdílet Vloženo 21. Květen 2007 A tady nejmrdoznější Ocktávka v arálu :prc: . Prostě luxus nádhera dobře investované peníze. A dobrý výběr barvy. hezká, ale chlapec se asi nemá rád, když dává pryč volant s bagem hmm a nebo, že by byla ťuklá a tak koupil ten věnec levněji než volant s bagem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 21. Květen 2007 Sdílet Vloženo 21. Květen 2007 http://www.youtube.com/watch?v=nfZSRyJ2pNA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 21. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2007 http://www.youtube.com/watch?v=nfZSRyJ2pNA :smich: To je borec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 22. Květen 2007 Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 http://www.youtube.com/watch?v=nfZSRyJ2pNA JJ to je on, co mis padl pri vyjezdu pod kola kdyz krepcil na kraji u toho DJ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dragonetti Vloženo 22. Květen 2007 Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 Jo jo, to je ten vocas co se pak pohyboval se stolickou na rameni mezi autama a ze prej jde plavat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 22. Květen 2007 Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 jj ten byl fakt wostrej...hlavu v repraku a tucal ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 22. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 Tak jsem se konečně dokopal a dal jsem moje fotky na web http://www.skodaoctavia.cz/zajimavosti/tuningDoksy.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke.bean Vloženo 23. Květen 2007 Sdílet Vloženo 23. Květen 2007 (editace) Prihodim sem nejaky moje fotky.. Je to jen maly vyber.. Editováno: 23. Květen 2007, autor: luke.bean Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 24. Květen 2007 Sdílet Vloženo 24. Květen 2007 pekny fotos fabek pane to by se hodilo jako wallpapery na gallery.skodahome.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.