Květen 20, 200718 r Jinak tady jedna octulka o kterou me pozadal Baui, prej abych mu ji vyforil pro inspiraci jak si udelat predek !!! Me pozadal o zadek :D Tak hlavni je, ze se to Bauimu libi diky kluci
Květen 20, 200718 r Jinak tady jedna octulka o kterou me pozadal Baui, prej abych mu ji vyforil pro inspiraci jak si udelat predek !!! Me to pripomina drzku jako mel ve filmu predator Upraveno Květen 20, 200718 r od JasteR
Květen 20, 200718 r Jinak tady jedna octulka o kterou me pozadal Baui, prej abych mu ji vyforil pro inspiraci jak si udelat predek !!! Me to pripomina drzku jako mel ve filmu predator Ale no taaaak ... Tobe se to nelibi a treba Bauimu zase ano, co clovek to nazor prece !
Květen 21, 200718 r Jinak tady jedna octulka o kterou me pozadal Baui, prej abych mu ji vyforil pro inspiraci jak si udelat predek !!! Me to pripomina drzku jako mel ve filmu predator To by me zajmalo, kam na tyhle pririovnani chodis?
Květen 21, 200718 r Autor Zabiaku, ty vzdy pises jen o chlastu a zenskych... Delas taky na tech srazech neco jinyho? Nebyl jsi to ty jak jsi tancoval v sobotu cely den kolem aut a sotva se drzel na nohou? lol Kazdy sraz je bomba, vid, kdyz se lze poradne vylejt... Ne to jsem nebyl já, ale ten byl hustej toho jsme tam pozorovali a vždycky sebou někde fláknul . Já piju s Mírou. No my to vždy berem tak trochu jako i pánskou jízdu takže se i popíjí a bavíme se prostě pařba. Já myslím, že to k tomu srazu tak trochu i patří . Aby jste si nemysleli nejsem žádnej notor jen se bavím.
Květen 21, 200718 r A tady nejmrdoznější Ocktávka v arálu :prc: . Prostě luxus nádhera dobře investované peníze. A dobrý výběr barvy. hezká, ale chlapec se asi nemá rád, když dává pryč volant s bagem hmm a nebo, že by byla ťuklá a tak koupil ten věnec levněji než volant s bagem
Květen 22, 200718 r http://www.youtube.com/watch?v=nfZSRyJ2pNA JJ to je on, co mis padl pri vyjezdu pod kola kdyz krepcil na kraji u toho DJ...
Květen 22, 200718 r Jo jo, to je ten vocas co se pak pohyboval se stolickou na rameni mezi autama a ze prej jde plavat
Květen 22, 200718 r Autor Tak jsem se konečně dokopal a dal jsem moje fotky na web http://www.skodaoctavia.cz/zajimavosti/tuningDoksy.htm
Květen 23, 200718 r Prihodim sem nejaky moje fotky.. Je to jen maly vyber.. Upraveno Květen 23, 200718 r od luke.bean
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.