Publikováno Květen 9, 200718 r Zdravím,dneska sem zkoušel vydělat navigaci protože sem chtěl podívat jestli tam je náká přípojka na zesilovač.Jetam dáná přípojka akorát na dvd přehravač.Tak jsem to dal naspátek,ale to nervování u toho,kvuli tým drátum to tam ubec nešlo. .A když se mně to podařilo dát naspátek,tak mně tetka nejde u dvd obraz,zvuk jo.Vždycky když jsem vytáhl klíče ze zapalování tak semně vždycky vypla navigace.A tetka nic hraje to dál.Sem z toho neštastnéj Že sem to ubec rozdělával Nevíte čim by to mohlo béjt?????????????????????,, Upraveno Květen 9, 200718 r od Lube
Květen 10, 200718 r co do toho rýpeš,když tomu nerozumíš???? Vypadl ti zezadu přívod od RGB převodníku
Květen 10, 200718 r no tak se chtel podivat PROC to FUNGUJE... ty nemas takove potreby ?? co do toho rýpeš,když tomu nerozumíš????Vypadl ti zezadu přívod od RGB převodníku
Květen 10, 200718 r Autor ZEPTÁM SE JAKO NEJVĚŠÍ LAMA ,ty máš origo a jdou ti tam dvd ? jo origo,a dou tam dvd.
Květen 10, 200718 r Autor co do toho rýpeš,když tomu nerozumíš????Vypadl ti zezadu přívod od RGB převodníku a jak to vypadá ten RGB převodník?????????????
Květen 10, 200718 r ZEPTÁM SE JAKO NEJVĚŠÍ LAMA ,ty máš origo a jdou ti tam dvd ? jo origo,a dou tam dvd. A JAKY MAS DVD PREHRAVAC A KDE HO MAS DANY
Květen 10, 200718 r Autor A JAKY MAS DVD PREHRAVAC A KDE HO MAS DANY Pod volantem.Koukal sem nato jěště dneska,ale všecko vypadá béjt zapojený.Tak teda nevím????????, Nevíte kdo by mně mohl pomoc???????????? Upraveno Květen 10, 200718 r od Lube
Květen 10, 200718 r tak to musim přidat v tom schánění navigace Upraveno Květen 10, 200718 r od culda
Květen 18, 200718 r ZEPTÁM SE JAKO NEJVĚŠÍ LAMA ,ty máš origo a jdou ti tam dvd ? jo origo,a dou tam dvd. A JAKY MAS DVD PREHRAVAC A KDE HO MAS DANY DVD muzes dat treba do kastliku
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.