Lube Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 (editace) Zdravím,dneska sem zkoušel vydělat navigaci protože sem chtěl podívat jestli tam je náká přípojka na zesilovač.Jetam dáná přípojka akorát na dvd přehravač.Tak jsem to dal naspátek,ale to nervování u toho,kvuli tým drátum to tam ubec nešlo. .A když se mně to podařilo dát naspátek,tak mně tetka nejde u dvd obraz,zvuk jo.Vždycky když jsem vytáhl klíče ze zapalování tak semně vždycky vypla navigace.A tetka nic hraje to dál.Sem z toho neštastnéj Že sem to ubec rozdělával Nevíte čim by to mohlo béjt?????????????????????,, Editováno: 9. Květen 2007, autor: Lube Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 ZEPTÁM SE JAKO NEJVĚŠÍ LAMA ,ty máš origo a jdou ti tam dvd ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 co do toho rýpeš,když tomu nerozumíš???? Vypadl ti zezadu přívod od RGB převodníku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 no tak se chtel podivat PROC to FUNGUJE... ty nemas takove potreby ?? co do toho rýpeš,když tomu nerozumíš????Vypadl ti zezadu přívod od RGB převodníku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lube Vloženo 10. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 ZEPTÁM SE JAKO NEJVĚŠÍ LAMA ,ty máš origo a jdou ti tam dvd ? jo origo,a dou tam dvd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lube Vloženo 10. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 co do toho rýpeš,když tomu nerozumíš????Vypadl ti zezadu přívod od RGB převodníku a jak to vypadá ten RGB převodník????????????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metjus Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 ZEPTÁM SE JAKO NEJVĚŠÍ LAMA ,ty máš origo a jdou ti tam dvd ? jo origo,a dou tam dvd. A JAKY MAS DVD PREHRAVAC A KDE HO MAS DANY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lube Vloženo 10. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 (editace) A JAKY MAS DVD PREHRAVAC A KDE HO MAS DANY Pod volantem.Koukal sem nato jěště dneska,ale všecko vypadá béjt zapojený.Tak teda nevím????????, Nevíte kdo by mně mohl pomoc???????????? Editováno: 10. Květen 2007, autor: Lube Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 (editace) tak to musim přidat v tom schánění navigace Editováno: 10. Květen 2007, autor: culda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lube Vloženo 14. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2007 vyřešeno,bylo to pojístkou.Díky Vašoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RyVeS Vloženo 18. Květen 2007 Sdílet Vloženo 18. Květen 2007 ZEPTÁM SE JAKO NEJVĚŠÍ LAMA ,ty máš origo a jdou ti tam dvd ? jo origo,a dou tam dvd. A JAKY MAS DVD PREHRAVAC A KDE HO MAS DANY DVD muzes dat treba do kastliku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.