Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

zdar kluci ma nekdo rc model? rad bych nejaky zakoupil nejlip octavii wrc,fabii wrc videl sem i nejaky poharovky tak klido jen nevim kde to kupujete poradte nejakej peknej shop prez neta nebo v usteckym kraji pobocku ..

• o 5 týdny později...
  • o 5 měsíců později...
Vloženo

já dělam do RCček :palec2: spíš letadel než aut, ale jestli máš prachy tak si kup spalováka....problém je v tom, že jen za kasli spalováku dáš kolem 10000 :p , pak motor, servo, přijímač, baterky, vysílačku a pak práce..

Vloženo
No kastle tam najít nemůžu...nicméně...

Já tou kastlí myslel prostě model auta + do něj musíš narvat další krámy co sem vypisoval nahoře... takže celý autí se všim všudy by vyšlo tak na cca 20000kč

+ by se kupovalo palivo což je 1000kč/5l, no jak sem psal, pokud někdo ty prachy na to má, tak at si koupí :palec2:

Vloženo
Jj TA05tka je gut :palec2: , vloni jsem si ji koupil přímo v Japonsku přes EBay, sestavil, ale na jaře prodal, abych se dokopal k ježdění na kole zase ;)

Ceny v Japanu trochu jiný než v CZ :)

já jí koupil v Hong Kongu taky za good price vyšlo to o 1000 méně než tady

• o 5 měsíců později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...