Luke_TDI Vloženo 12. Květen 2007 Sdílet Vloženo 12. Květen 2007 Ahoj kluci potrebuju rychlou odpoved. Pasujou predni sedacky z leona do octavy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 12. Květen 2007 Sdílet Vloženo 12. Květen 2007 Ahoj kluci potrebuju rychlou odpoved. Pasujou predni sedacky z leona do octavy? Ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke_TDI Vloženo 15. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2007 Ano! dokonce i zadni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke_TDI Vloženo 16. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 A zde je vysledek, jeste to chce RS tapecka a cerny spodek palubky )) Co rikate kluci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 kurnik.... vypadá to překvapivě dobře.... gratuluju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 A zde je vysledek, jeste to chce RS tapecka a cerny spodek palubky )) Co rikate kluci? Kua tak to je opravdu mrda jako prase :prc: :prc: RS sedačky hadr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke_TDI Vloženo 16. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 Kluci diky jeste musim prekonat par technickych problemu a hlavne dostat do druhe sedacky vyhrev protoze se mi to uz nechtelo delat takze az o vikendu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 počítám, že to nebudou sedačky z nějakého obyč leona... co je to za provedení? Cupra? Vypadá to fakt SUPER!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 Je to bomba!!! S těma RS tapecama to bude ještě lepší!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke_TDI Vloženo 16. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 Abych rekl pravdu tak ani nevim budou nejspis z cupry nebo top sporta rok 05 myslim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Venda_46 Vloženo 20. Květen 2007 Sdílet Vloženo 20. Květen 2007 A neměl bys náhodou i foto těch zadních? Přední Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke_TDI Vloženo 1. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2007 Tak jsem se konecne dokopal k tomu to poradne vyfotit. No poradne alespon tak jak to slo no takze tady slibovane foto Pokud mate nekdo napad jak je lepe vyfotit tak sem s tim ale behal jsem kolem auta jak idiot a hledal uhel jak to vyfotit. Jinak zadni sedacky pasujou bez jakych koliv uprav a predky je asi nejlepsi prehodit spodky ale jde to i bez. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke_TDI Vloženo 1. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2007 (editace) Jo a sedacky jsou krasne mekoucke a perfektne drzi v zatackach a maji vzadu uprostred operku hlavy a tribod pas.. Coz se o puvodnich sedackach rict nedalo + predni jsou vykrojene a je vzadu tim padem o trochu vice mista na nohy. Ted uz dodelat tapecka a pristrojovku a bude to i barevne sladene Editováno: 1. Červen 2007, autor: WolwZz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 3. Červen 2007 Sdílet Vloženo 3. Červen 2007 hodne pekny!!! ...ty RS tapecy by se urcite hecly.)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 3. Červen 2007 Sdílet Vloženo 3. Červen 2007 hodně hezkýýýýýýýýýýýýýýý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 3. Červen 2007 Sdílet Vloženo 3. Červen 2007 hodně moc závidím, ikdyž se to nemá, ale nádhera, doladit tapeci a bude to moc moc krása Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 3. Červen 2007 Sdílet Vloženo 3. Červen 2007 brutal!!!! vyzera to perfektne, aj ja chcem co si musel na prednych prerabat? je to zlozite? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke_TDI Vloženo 3. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Červen 2007 Nijak slozite to neni. Jenom jsem prehodil ten spodek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 4. Červen 2007 Sdílet Vloženo 4. Červen 2007 Hezké, moc hezké. Kdepak jsi takové sedačky sehnal a kolik tě stály? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke_TDI Vloženo 4. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Červen 2007 Sehnal a byli levnejsi nez RS vic ze me nikdo nedostane Jel jsem pro ne pres 650km cili nejakych 1300km dohromady ale nebylo to samozrejme kvuli nich ale kdyz to tak vyslo tak jsem pak trosku zajel protoze jsem je strasne chtel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 4. Červen 2007 Sdílet Vloženo 4. Červen 2007 hezký, hezký. Mám doma de facto ty samý a už je taky připravuju . Kam jsi přichytával ten třetí pás vzadu? Nějak mi nikam nechce pásnout . Neměl bys kdyžtak foto jak to tam je? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke_TDI Vloženo 4. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Červen 2007 (editace) Zkus popremyslet zas tak slozite to neni Editováno: 4. Červen 2007, autor: WolwZz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave0401 Vloženo 4. Červen 2007 Sdílet Vloženo 4. Červen 2007 videl jsem tu u Lukase na zivo a paradni... tezko rict ktere jsou lepsi, zda RS a nebo tyto, ale v octe tyto vypadaji vice zajimave nez RS kazdopadne krok spravnym smerem Luku.. DOUFAM, ZE TI UZ NEKDO BUDE SCHOPNY VYMENIT TEN NICK!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke_TDI Vloženo 4. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Červen 2007 videl jsem tu u Lukase na zivo a paradni... tezko rict ktere jsou lepsi, zda RS a nebo tyto, ale v octe tyto vypadaji vice zajimave nez RS kazdopadne krok spravnym smerem Luku.. DOUFAM, ZE TI UZ NEKDO BUDE SCHOPNY VYMENIT TEN NICK!!!! taky doufam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 4. Červen 2007 Sdílet Vloženo 4. Červen 2007 Zkus popremyslet zas tak slozite to neni děkuju . Se mi nechce vymýšlet vymyšlené a myslel jsem, že je to tady od toho abysme si pomohli a ne se jen chlubili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.