Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...
Vloženo

Tak jsem se konecne dokopal k tomu to poradne vyfotit. No poradne alespon tak jak to slo no takze tady slibovane foto ;)

Pokud mate nekdo napad jak je lepe vyfotit tak sem s tim ale behal jsem kolem auta jak idiot a hledal uhel jak to vyfotit.

Jinak zadni sedacky pasujou bez jakych koliv uprav a predky je asi nejlepsi prehodit spodky ale jde to i bez.

foto416ex0.jpg

foto417aa9.jpg

foto418jq5.jpg

foto420ug2.jpg

Vloženo (editace)

Jo a sedacky jsou krasne mekoucke a perfektne drzi v zatackach a maji vzadu uprostred operku hlavy a tribod pas.. Coz se o puvodnich sedackach rict nedalo + predni jsou vykrojene a je vzadu tim padem o trochu vice mista na nohy. Ted uz dodelat tapecka a pristrojovku a bude to i barevne sladene :)

Editováno: , autor: WolwZz
Vloženo

Sehnal a byli levnejsi nez RS vic ze me nikdo nedostane lol Jel jsem pro ne pres 650km cili nejakych 1300km dohromady ale nebylo to samozrejme kvuli nich ale kdyz to tak vyslo tak jsem pak trosku zajel protoze jsem je strasne chtel.

Vloženo

hezký, hezký. Mám doma de facto ty samý a už je taky připravuju ;) . Kam jsi přichytával ten třetí pás vzadu? Nějak mi nikam nechce pásnout :(. Neměl bys kdyžtak foto jak to tam je? ;) Díky

Vloženo

videl jsem tu u Lukase na zivo a paradni... tezko rict ktere jsou lepsi, zda RS a nebo tyto, ale v octe tyto vypadaji vice zajimave nez RS ;)

kazdopadne krok spravnym smerem Luku..

DOUFAM, ZE TI UZ NEKDO BUDE SCHOPNY VYMENIT TEN NICK!!!! ;)

Vloženo
videl jsem tu u Lukase na zivo a paradni... tezko rict ktere jsou lepsi, zda RS a nebo tyto, ale v octe tyto vypadaji vice zajimave nez RS ;)

kazdopadne krok spravnym smerem Luku..

DOUFAM, ZE TI UZ NEKDO BUDE SCHOPNY VYMENIT TEN NICK!!!! ;)

taky doufam

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...