Publikováno Květen 13, 200718 r Zdravím, koupil jsem tmavé blikače. Jak je mám vyměnit? Nemáte nějaky obrázek co je třeba sundat? Typuju, že asi budu muset sundat ten plastový kryt v podběhu co? Nebo to jde i nějakým lehčím způsobem? Dík za rady.
Květen 13, 200718 r Pod plast blikace z prava nebo z leva uz nevim se strci tenky plech a macka se ten vystupek na blikaci - jinak ja ty stare rozmlatil na voze a pak uz to bylo jednoduche Upraveno Květen 13, 200718 r od Host
Květen 13, 200718 r Autor Dík za rady. Takže to nakonec stejně asi povolím (moc se mi do toho nechtělo).
Květen 13, 200718 r Dík za rady. Takže to nakonec stejně asi povolím (moc se mi do toho nechtělo). sundat pár šroubků a ruku pod to, za co to drží vidíš na blikači novým, tak se nebát a jít do toho, je to na chvillku
Květen 14, 200718 r Autor No tak jsem se na to teda vrhl, problém byl v tom, že mi nějak otec s bratrem zabavili sadu nářadí (odjeli někam na motorky do Rumunska...). Naštěstí sem našel nějakou poloprazdnou sadu z baumaxu :-). Ještě, že jsem to odmontoval čekalo tam malé překvapení v podobě písečku
Květen 15, 200718 r Tak to je opravdu síla Krásně jsou tam vidět jednotlivé vrstvy usazování...možná leckterý znalec "šutrologie" by z toho vypočítal jak je auto staré :D Já tam měl taky bordel..ale hlínu a né tolik
Květen 15, 200718 r Tak to je opravdu síla Krásně jsou tam vidět jednotlivé vrstvy usazování...možná leckterý znalec "šutrologie" by z toho vypočítal jak je auto staré :D Já tam měl taky bordel..ale hlínu a né tolik šutrologie, panečku to je výraz!!!!!!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.