Přejít na obsah

sylar

Uživatel
  • Počet příspěvků

    11
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

849 zobrazení profilu

Oznámení sylar

  1. Ahoj kluci, potřebuju vyměnit blikač ve FL zrcatku, ale nevím jak se dostat k tomuhle šroubku, abych jej mohl odmontovat. Poradí mi prosím někdo, jak dál?
  2. Jj, máš pravdu. Já se bál za to zatáhnout víc, abych to neurval, šlo to trochu ztuha, ale už se mi to podařilo vytáhnout. Moc díky za pomoc
  3. Možná to z fotek není tak poznat, ale jeden je rovný s dirkou na konci a druhý je na konci s takovým háčkem, do kterého je ten kablik zaseknuty. Zkoušel jsem ho opatrně vyndat, ale bojím se trochu víc zabrat, abych to neznicil.
  4. Zdravím, lze nějak vyměnit tyto dvě zrcátka? Každý má jiný konektor, jak to lze udělat? ☺️
  5. Zdravím, bohužel jsem si časem prošlapal koberec u řidiče. Neměl by někdo nějaký nový/zánovní nevyužitý? Mám tento https://www.auto-doplnky.com/textilni-autokoberce-skoda-superb-i-2002-2008-s-fixaci-bezove-luxus-3605 béžový, ale s oválnou fixací. Moc se mi nechce kupovat celou sadu, protože ostatní koberce jsou jako nové.
  6. Zdravím, přestala mi po otevření dveří pískat kontrola zaptnutých světel a také automatické světlo při otevření dveří u řidiče. Prý by to mělo být způsobeno nějakým vadným spínačem přímo v zámku dveří, zámek samotný ale normálně funguje (mám záslepky). Je to možné? Pokud ano, neměl by jej někdo z jiného auta na ND? Kupovat nový je nesmysl :(
  7. Zdravím, mám supa 1, rv. 2006, těsně před FL, origo rádio Rhapsody (viz. příloha) a chtěl bych si pouštět písničky z telefonu. Poradil byste mi prosím někdo adaptér, který je na toto potřeba? Na netu jsem hledal co šlo, ale buď je u adaptéru uveden až sup2 anebo jej už neprodávají a nevím jestli lze použít ten co je standardně pro supa 2. V kufru mám také CD měnič, který bych rád nechal k rádiu připojený, což, jak jsem četl, je u některých adaptérů také problém. Ideálně bych chtěl mít k dispozici AUX, USB ani čtečku karet moc nevyužiju, takže jack stačí. Jen nevím, kam jde pak kabel vyvést? Jde to např. do kaslíku u spolujezdce? Nebo existuje varianta i s BT, takže bych jen adaptér připojil zezadu k rádiu, nikam by se nic nemuselo vyvádět a telefon se připojil přes BT?
  8. Zdravím, po levé straně kufru jsou dvířka skrývající prostor pro lékarničku, žárovky apod. Mezi plechem blatníku a koncem poličky pro lékárničku je několika centrimetrová mezera, kam mi zapadla menší věcička (nevšiml jsem si, že tam ta díra je). Zkoušel jsem ji vyndat po slepu rukou, ale vypadá to, že spadla někam níž, než dosáhnu. Existuje nějaká jednoduchá možnost jak ji vyndat nebo je potřeba odmontovat ten koberec po levé straně kufru? Nemůže v tomto prostoru cizí předmět za jízdy napáchat nějakou škodu?
  9. takže ten spodní díl se samotný opravdu sehnat nedá? docela mě to štve, když se na zrcátka před FL sehnat dá a na FL ne
  10. Zdravím, mám prasklý kryt zrcátka, jeho spodní část a blinkr. Kryt a blinkr jsem dokázal sehnat, ale nikde nemohu najít samostatně tu spodní část, resp. našel jsem ji, ale ta je na původní zrcátka před FL. Nevíte jestli se vůbec ta spodní část samostatně prodává, příp. kde by se dala sehnat? U zrcátka jsou rozbité opravdu jen ty plasty a blink, tak se mi kvůli tomu moc nechce kupovat komplet nové zrcátko.
×
×
  • Vytvořit nový...