Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím, koupil jsem tmavé blikače. Jak je mám vyměnit? Nemáte nějaky obrázek co je třeba sundat?

Typuju, že asi budu muset sundat ten plastový kryt v podběhu co? Nebo to jde i nějakým lehčím způsobem? Dík za rady.

Návštěvník
Vloženo (editace)

Pod plast blikace z prava nebo z leva uz nevim se strci tenky plech a macka se ten vystupek na blikaci - jinak ja ty stare rozmlatil na voze a pak uz to bylo jednoduche

Editováno: , autor: Návštěvník
Vloženo
Dík za rady. Takže to nakonec stejně asi povolím (moc se mi do toho nechtělo).

sundat pár šroubků a ruku pod to, za co to drží vidíš na blikači novým, tak se nebát a jít do toho, je to na chvillku :palec2:

Vloženo

No tak jsem se na to teda vrhl, problém byl v tom, že mi nějak otec s bratrem zabavili sadu nářadí (odjeli někam na motorky do Rumunska...). Naštěstí sem našel nějakou poloprazdnou sadu z baumaxu :-). Ještě, že jsem to odmontoval čekalo tam malé překvapení v podobě písečku :kol-72:

1.JPG

2.JPG

Vloženo

Tak to je opravdu síla :D Krásně jsou tam vidět jednotlivé vrstvy usazování...možná leckterý znalec "šutrologie" by z toho vypočítal jak je auto staré :D :D

Já tam měl taky bordel..ale hlínu a né tolik :)

Vloženo
Tak to je opravdu síla :D Krásně jsou tam vidět jednotlivé vrstvy usazování...možná leckterý znalec "šutrologie" by z toho vypočítal jak je auto staré :D :D

Já tam měl taky bordel..ale hlínu a né tolik :)

šutrologie, panečku to je výraz!!!!!! :palec2:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...