Blacky Vloženo 16. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 mno oto je dotaz spis na prodejce. Oni by meli vedet. ja videl taky jen cerne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 17. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 Veru nie, v šedej neexistje - jedine čierna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anthelmos Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 Já mám šedej, ale nevím kde se vzal, byl ve služebním Roomovi když se ke mě dostal. Já ale sháním ten 2DIN plastový tunel, u Škoda prodejců je hrozně drahej, abych tam mohl dát origo rádio DANCE. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan!s Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 Já jsem taky kupoval ten 2DIN plastový tunel, je to sice cca 1 rok a stál cca 430Kč.Myslím si, že to zas není tolik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan!s Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 Tak jsem koukal do Etky, on ten 2DIN plastový tunel stojí 530Kč. Je to díl 5J0 858 089A. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anthelmos Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Dá se to někde objednat přes internet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan!s Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 Tak to se asi nedá, ale mají to určitě v každém Škoda servise. Neříkej, že to máš do servisu daleko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anthelmos Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 No to nemám :-) Díky za to číslo dílu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filas1 Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 (editace) Myslím že se sehnat nedá, vyrábí se jen ta černá. Ale podle mě ta kombinace šedé s černou vypadá dobře.... Editováno: 22. leden 2009, autor: Filas1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 Síce sa to netýka priamo redukcie, ale našiel som takéto foto, viď príloha. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr E Vloženo 25. Březen 2010 Sdílet Vloženo 25. Březen 2010 ahoj, nutně bych potřeboval tento rámeček 1DIN na neoriginální rádio. Na intrnetu je jich plno, ale nenašel jsem žádný obchod v Praze. Zítra totiž odjíždim na cestu pryč a poštou to nestihnout poslat... Víte o nějakým kameným obchode v P kde to mužu koupit? Za rady díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 28. Březen 2010 Sdílet Vloženo 28. Březen 2010 Pořídil jsem do rodiny novější auto - Roomster s motorizací 1,4 16V, výbava standartní s některými prvky na objednávku - je to bazarovka, d.v. je 11/08, uvedení do provozu 12/08, ale najeto (v momentě koupě - 1.12.2009) jen 18500km. První majitel ho nestačil nijak poničit (bylo firemní - lízačka), takže si docela libuju. Vadí mi ale některé věci - mimo jiné mizerné rádio "Škoda BEAT", které tedy rozhodně neoplývá citlivostí a selektivitou - projevuje se to tak, že při průjezdu některými lokalitami mi úplně vypadává příjem FM. Zjistil jsem, kde se dá lacino sehnat nový 1DIN panel na neznačkové rádio, ale potřebuju poradit, JAK vyndat ten původní se značkovým rádiem a přitom nic nepoškodit a co vše se musí doplnit do dutiny palubní desky, aby se dalo připojit standartní "přespultové" 1DIN autorádio. Servisní "klíče" na vytažení rádia samozřejmě nemám. Foto originálního rádia přikládám, internetové obchody, kde nabízejí ten panel jsou například zde: http://cgi.ebay.com/SKODA-ROOMSTER-CD-RADIO-FASCIA-SURROUND-TRIM-PANEL_W0QQitemZ250437410810QQcmdZViewItemQQptZUK_CarsParts_Vehicles_FasciaPlates_SM?hash=item3a4f3b9ffa http://www.vpcentrum.prodejce.cz/p-783/k-171/ramecek-pro-autoradio-skoda-roomsterskoda-fabiaii-07/ http://www.stualarm.cz/produkt/10413-iso-redukce-pro-skoda-fabia-ii-07-roomster-07/ ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.