Publikováno Květen 18, 200718 r Ahoj pánové ,máte někdo takovou zábavu ? chci si udělat kurz ,poradí někdo jakej padák a kde kurz udělat ?
Květen 19, 200718 r nikdo to neprovozuje ? Taky bych to chtěl zkusit, ale asi bych se pos*, mě stačí vidět letadlo a je mi blbě a ještě z toho vyhoupnout do neznáma. Ctím zásadu, chlapi umíraj na silnici a né rozplácnutý na louce. Ale obdivuju toho, kdo do toho jde
Květen 19, 200718 r nikdo to neprovozuje ? Taky bych to chtěl zkusit, ale asi bych se pos*, mě stačí vidět letadlo a je mi blbě a ještě z toho vyhoupnout do neznáma. Ctím zásadu, chlapi umíraj na silnici a né rozplácnutý na louce. Ale obdivuju toho, kdo do toho jde to stejný já nesnáším vejšky
Květen 19, 200718 r Taky se chystam že si udělam kurz paraglajdingu. Ja mam kousek za rohem Beskydskou školu letani na Javorovem (jedna z nej v dalekem okoli středni evropy) takže z kurzem mam jasno a ty dalši kravinky okolo budu řešit až pak. Letos už nevyjdou penizky ani dovča takže až za rok.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.