culda Vloženo 18. Květen 2007 Sdílet Vloženo 18. Květen 2007 Ahoj pánové ,máte někdo takovou zábavu ? chci si udělat kurz ,poradí někdo jakej padák a kde kurz udělat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 19. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2007 nikdo to neprovozuje ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 19. Květen 2007 Sdílet Vloženo 19. Květen 2007 nikdo to neprovozuje ? Taky bych to chtěl zkusit, ale asi bych se pos*, mě stačí vidět letadlo a je mi blbě a ještě z toho vyhoupnout do neznáma. Ctím zásadu, chlapi umíraj na silnici a né rozplácnutý na louce. Ale obdivuju toho, kdo do toho jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kokeš Vloženo 19. Květen 2007 Sdílet Vloženo 19. Květen 2007 nikdo to neprovozuje ? Taky bych to chtěl zkusit, ale asi bych se pos*, mě stačí vidět letadlo a je mi blbě a ještě z toho vyhoupnout do neznáma. Ctím zásadu, chlapi umíraj na silnici a né rozplácnutý na louce. Ale obdivuju toho, kdo do toho jde to stejný já nesnáším vejšky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 19. Květen 2007 Sdílet Vloženo 19. Květen 2007 Taky se chystam že si udělam kurz paraglajdingu. Ja mam kousek za rohem Beskydskou školu letani na Javorovem (jedna z nej v dalekem okoli středni evropy) takže z kurzem mam jasno a ty dalši kravinky okolo budu řešit až pak. Letos už nevyjdou penizky ani dovča takže až za rok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.