Mr.Jackk Vloženo 19. Květen 2007 Vloženo 19. Květen 2007 Zdravim všechny Mám škodu octavii 1.8 20V Turbo 4x4, a chtěl jsem se jen zeptat jestli nevite kolik ma tlačit turbo, mám v kabině budík a ukazuje 0,5 baru a to se mi zda malo a navic mi diagnostika hlasi nějakou závadu na vzduchovém obtokovém ventylu turbodmichadla. v autorizovaném servisu mi nebyly schopni sdělit jaký má být tlak. Tak jen potrebuju vědět kolik tam ma byt než se v tom začnu hrabat. předem dík za odpověď. Citovat
evzene Vloženo 19. Květen 2007 Vloženo 19. Květen 2007 U kokty 1.8T 20V turbo tlačí max.0.9 at. moc toho není!! Citovat
danone Vloženo 19. Květen 2007 Vloženo 19. Květen 2007 U kokty 1.8T 20V turbo tlačí max.0.9 at. moc toho není!! a kolko tlaci RS? Citovat
Alegro Vloženo 20. Květen 2007 Vloženo 20. Květen 2007 Zdravim všechnyMám škodu octavii 1.8 20V Turbo 4x4, a chtěl jsem se jen zeptat jestli nevite kolik ma tlačit turbo, mám v kabině budík a ukazuje 0,5 baru a to se mi zda malo a navic mi diagnostika hlasi nějakou závadu na vzduchovém obtokovém ventylu turbodmichadla. v autorizovaném servisu mi nebyly schopni sdělit jaký má být tlak. Tak jen potrebuju vědět kolik tam ma byt než se v tom začnu hrabat. předem dík za odpověď. mě ukatuje budík kolem 0.55bar, takže stějně jako tobě, ale taky by mě zajímalo, kolik tlačí přesně a kde je těch 0,4bar? Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.