Mr.Jackk Vloženo 19. Květen 2007 Sdílet Vloženo 19. Květen 2007 Zdravim všechny Mám škodu octavii 1.8 20V Turbo 4x4, a chtěl jsem se jen zeptat jestli nevite kolik ma tlačit turbo, mám v kabině budík a ukazuje 0,5 baru a to se mi zda malo a navic mi diagnostika hlasi nějakou závadu na vzduchovém obtokovém ventylu turbodmichadla. v autorizovaném servisu mi nebyly schopni sdělit jaký má být tlak. Tak jen potrebuju vědět kolik tam ma byt než se v tom začnu hrabat. předem dík za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evzene Vloženo 19. Květen 2007 Sdílet Vloženo 19. Květen 2007 U kokty 1.8T 20V turbo tlačí max.0.9 at. moc toho není!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 19. Květen 2007 Sdílet Vloženo 19. Květen 2007 U kokty 1.8T 20V turbo tlačí max.0.9 at. moc toho není!! a kolko tlaci RS? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alegro Vloženo 20. Květen 2007 Sdílet Vloženo 20. Květen 2007 Zdravim všechnyMám škodu octavii 1.8 20V Turbo 4x4, a chtěl jsem se jen zeptat jestli nevite kolik ma tlačit turbo, mám v kabině budík a ukazuje 0,5 baru a to se mi zda malo a navic mi diagnostika hlasi nějakou závadu na vzduchovém obtokovém ventylu turbodmichadla. v autorizovaném servisu mi nebyly schopni sdělit jaký má být tlak. Tak jen potrebuju vědět kolik tam ma byt než se v tom začnu hrabat. předem dík za odpověď. mě ukatuje budík kolem 0.55bar, takže stějně jako tobě, ale taky by mě zajímalo, kolik tlačí přesně a kde je těch 0,4bar? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.