Matys06 Vloženo 21. Květen 2007 Sdílet Vloženo 21. Květen 2007 Tak a je to tu. Nikdy by mě nenapadlo, že se bude někdy Sigma zachraňovat v 1. lize. Dnešní zápas bude o to zajímavější, že v případě výhry buď Sigmy nebo Sparty oba budou teoreticky slavit. Když Sigma vyhraje zůstává v lize. Když vyhraje Sparta, teoreticky může slavit titul, pokud prohraje Bolka i Liberec. Každopádně mě to ani nějak moc nemrzí, protože má do 1. ligy našlápnuto i další olomoucký kádr a to HFK Olomouc. Je to tým zkušených i mladých a cílevedomých kluků, tak jim přeji, ať to výjde!!! Rozhodně by to bylo super jít na zápas příští sezónu na Sigmu s HFK!!! Týmům na špici přeji hodně štěstí při posledních zápasech a hlavně úspěšné výsledky v evropských soutěžích!!! Jak to dnes dopadne??? A vlastně celá liga??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 21. Květen 2007 Sdílet Vloženo 21. Květen 2007 Beru titul (ve všech sportech) každého kromě Sparty. To už mám tak nějak zakořeněné od mala. A Sigma? Té by byla velká škoda. Do ligy patří a tahle sezona byla opravdu katastrofální, ale musí se udržet. Dnes to vidím jasně - SIGMA!!! alespoň co se týká mých sympatií. O výsledek mám obavy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 21. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2007 Beru titul (ve všech sportech) každého kromě Sparty. To už mám tak nějak zakořeněné od mala. A Sigma? Té by byla velká škoda. Do ligy patří a tahle sezona byla opravdu katastrofální, ale musí se udržet. Dnes to vidím jasně - SIGMA!!! alespoň co se týká mých sympatií. O výsledek mám obavy Tak je to dobrý!!! Sice prohráli, ale padá Slovácko. Toho je mi taky dost líto!!! Ještě by mohla postoupit Holice a bude jasné, že půlká Olomouce bude fandit raději jim!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.