Martan Vloženo 21. Květen 2007 Sdílet Vloženo 21. Květen 2007 Dokáže někdo sehnat navigaci MIO levněji než je MIO třeba bez DPH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 21. Květen 2007 Sdílet Vloženo 21. Květen 2007 http://eshop.dino-m.cz/produkty/mio-c520ft-rds-tmc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
murder Vloženo 23. Květen 2007 Sdílet Vloženo 23. Květen 2007 (editace) Dokáže někdo sehnat navigaci MIO levněji než je MIOtřeba bez DPH zaregistruj se na tomhle foru: http://drobecek.net/forum/ a hned ve třetím topicu je popis jak si ji můžeš koupit levněji nebo se zajímavou výbavou. Kupoval jsem takhle už dva kusy a vše proběhlo rychle a korektně. A na foru najdeš spoustu vylepšení pro Mio AKTUÁLNÍ CENY PRO ČLENY TOHOTO FÓRA JSOU NÁSLEDUJÍCÍ: MIO C520+ (12 států) - verze SILVER = 9 050 Kč včetně DPH MIO C520+ (13 států + úpravy) - verze GOLD = 9 200 Kč včetně DPH MIO C520F+ (34 států) - verze SILVER = 10 460 Kč včetně DPH MIO C520F+ (35 států + úpravy) - verze GOLD = 10 620 Kč včetně DPH Editováno: 23. Květen 2007, autor: murder Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 23. Květen 2007 Sdílet Vloženo 23. Květen 2007 Dokáže někdo sehnat navigaci MIO levněji než je MIOtřeba bez DPH zaregistruj se na tomhle foru: http://drobecek.net/forum/ a hned ve třetím topicu je popis jak si ji můžeš koupit levněji nebo se zajímavou výbavou. Kupoval jsem takhle už dva kusy a vše proběhlo rychle a korektně. A na foru najdeš spoustu vylepšení pro Mio AKTUÁLNÍ CENY PRO ČLENY TOHOTO FÓRA JSOU NÁSLEDUJÍCÍ: MIO C520+ (12 států) - verze SILVER = 9 050 Kč včetně DPH MIO C520+ (13 států + úpravy) - verze GOLD = 9 200 Kč včetně DPH MIO C520F+ (34 států) - verze SILVER = 10 460 Kč včetně DPH MIO C520F+ (35 států + úpravy) - verze GOLD = 10 620 Kč včetně DPH Murdere, to je komplet jen to prdnout na sklo a jedem? Je to nový? Asi jo, když je tady řeč o DPH. Máš to v autě, jestli by to šlo, tak bych se juknul jak to chodí. Nakonec bydlíš kousek ode mně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 23. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. Květen 2007 (editace) http://mojenavigace.cz/product.php?product..._catalog=1& cena už byla navýšena o cca 1200Kč Editováno: 24. Květen 2007, autor: Martan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
murder Vloženo 23. Květen 2007 Sdílet Vloženo 23. Květen 2007 (editace) Murdere, to je komplet jen to prdnout na sklo a jedem? Je to nový? Asi jo, když je tady řeč o DPH. Máš to v autě, jestli by to šlo, tak bych se juknul jak to chodí. Nakonec bydlíš kousek ode mně. Jo plácneš to na sklo a jedeš já jsem tam kupoval starší C710+, ale ty mi sebral šéf pro příbuzné a teď mám TomTom 510 (byl za hodně levno a funglovka) Jsou to nový přístroje s plnou zárukou oni do toho jen nahrávaj aktualizace a přidávaj mapy nic na sebrání záruky, prostě vše OK a působí ten obchod seriozně (při druhé objednávce ráno u mě druhý den zvonila pošta s balíčkem) Toho TomToma můžu klidně předvést jestli chceš jinak chodí mi na něm i video a kupodivu se na to dá vcelku i koukat. Na tom MIO to podle mě půjde taky je to přeci WinMobile Editováno: 23. Květen 2007, autor: murder Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 23. Květen 2007 Sdílet Vloženo 23. Květen 2007 Murdere, to je komplet jen to prdnout na sklo a jedem? Je to nový? Asi jo, když je tady řeč o DPH. Máš to v autě, jestli by to šlo, tak bych se juknul jak to chodí. Nakonec bydlíš kousek ode mně. Jo plácneš to na sklo a jedeš já jsem tam kupoval starší C710+, ale ty mi sebral šéf pro příbuzné a teď mám TomTom 510 (byl za hodně levno a funglovka) Jsou to nový přístroje s plnou zárukou oni do toho jen nahrávaj aktualizace a přidávaj mapy nic na sebrání záruky, prostě vše OK a působí ten obchod seriozně (při druhé objednávce ráno u mě druhý den zvonila pošta s balíčkem) Toho TomToma můžu klidně předvést jestli chceš jinak chodí mi na něm i video a kupodivu se na to dá vcelku i koukat. Na tom MIO to podle mě půjde taky je to přeci WinMobile kdy se ti to hodí? Zejtra jedu do Děčína instalovat odstředivku, pak asi budu chvílu v Praze něco domlouvat na pátek, a pak valím dom, tak pak by to šlo. V pátek budu v Praze s kolegyní instalovat rozplňovačku na živné půdy a podle toho jak to půjde, tak budu chtít bejt doma co nejdřív. Doufám, že se někde nezaseknem, protože je to novej typ a je to první kousek, kterej jsme prodali, tak jsme to ještě nikdo neviděli To ještě musím do pátka nastudovat jak to poskládat a uvést do chodu Tak pokud tam neztvrdnem, tak by to šlo i v pátek odpoledne. Příští týden to nepůjde, budu celej tejden až do neděle v Olomouci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 23. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. Květen 2007 nemá někdo zkušenosti s www.mojenavigace.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.