Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)
Dokáže někdo sehnat navigaci MIO levněji než je MIO

třeba bez DPH

zaregistruj se na tomhle foru: http://drobecek.net/forum/

a hned ve třetím topicu je popis jak si ji můžeš koupit levněji nebo se zajímavou výbavou. Kupoval jsem takhle už dva kusy a vše proběhlo rychle a korektně. A na foru najdeš spoustu vylepšení pro Mio

AKTUÁLNÍ CENY PRO ČLENY TOHOTO FÓRA JSOU NÁSLEDUJÍCÍ:

MIO C520+ (12 států) - verze SILVER = 9 050 Kč včetně DPH

MIO C520+ (13 států + úpravy) - verze GOLD = 9 200 Kč včetně DPH

MIO C520F+ (34 států) - verze SILVER = 10 460 Kč včetně DPH

MIO C520F+ (35 států + úpravy) - verze GOLD = 10 620 Kč včetně DPH

Editováno: , autor: murder
Vloženo
Dokáže někdo sehnat navigaci MIO levněji než je MIO

třeba bez DPH

zaregistruj se na tomhle foru: http://drobecek.net/forum/

a hned ve třetím topicu je popis jak si ji můžeš koupit levněji nebo se zajímavou výbavou. Kupoval jsem takhle už dva kusy a vše proběhlo rychle a korektně. A na foru najdeš spoustu vylepšení pro Mio

AKTUÁLNÍ CENY PRO ČLENY TOHOTO FÓRA JSOU NÁSLEDUJÍCÍ:

MIO C520+ (12 států) - verze SILVER = 9 050 Kč včetně DPH

MIO C520+ (13 států + úpravy) - verze GOLD = 9 200 Kč včetně DPH

MIO C520F+ (34 států) - verze SILVER = 10 460 Kč včetně DPH

MIO C520F+ (35 států + úpravy) - verze GOLD = 10 620 Kč včetně DPH

Murdere, to je komplet jen to prdnout na sklo a jedem? Je to nový? Asi jo, když je tady řeč o DPH. Máš to v autě, jestli by to šlo, tak bych se juknul jak to chodí. Nakonec bydlíš kousek ode mně.

Vloženo (editace)
Murdere, to je komplet jen to prdnout na sklo a jedem? Je to nový? Asi jo, když je tady řeč o DPH. Máš to v autě, jestli by to šlo, tak bych se juknul jak to chodí. Nakonec bydlíš kousek ode mně.

Jo plácneš to na sklo a jedeš já jsem tam kupoval starší C710+, ale ty mi sebral šéf pro příbuzné a teď mám TomTom 510 (byl za hodně levno a funglovka) Jsou to nový přístroje s plnou zárukou oni do toho jen nahrávaj aktualizace a přidávaj mapy nic na sebrání záruky, prostě vše OK a působí ten obchod seriozně (při druhé objednávce ráno u mě druhý den zvonila pošta s balíčkem)

Toho TomToma můžu klidně předvést jestli chceš jinak chodí mi na něm i video a kupodivu se na to dá vcelku i koukat. Na tom MIO to podle mě půjde taky je to přeci WinMobile

Editováno: , autor: murder
Vloženo

Jo plácneš to na sklo a jedeš já jsem tam kupoval starší C710+, ale ty mi sebral šéf pro příbuzné a teď mám TomTom 510 (byl za hodně levno a funglovka) Jsou to nový přístroje s plnou zárukou oni do toho jen nahrávaj aktualizace a přidávaj mapy nic na sebrání záruky, prostě vše OK a působí ten obchod seriozně (při druhé objednávce ráno u mě druhý den zvonila pošta s balíčkem)

Toho TomToma můžu klidně předvést jestli chceš jinak chodí mi na něm i video a kupodivu se na to dá vcelku i koukat. Na tom MIO to podle mě půjde taky je to přeci WinMobile

kdy se ti to hodí? Zejtra jedu do Děčína instalovat odstředivku, pak asi budu chvílu v Praze něco domlouvat na pátek, a pak valím dom, tak pak by to šlo. V pátek budu v Praze s kolegyní instalovat rozplňovačku na živné půdy a podle toho jak to půjde, tak budu chtít bejt doma co nejdřív. Doufám, že se někde nezaseknem, protože je to novej typ a je to první kousek, kterej jsme prodali, tak jsme to ještě nikdo neviděli :help: To ještě musím do pátka nastudovat jak to poskládat a uvést do chodu :feve: Tak pokud tam neztvrdnem, tak by to šlo i v pátek odpoledne. Příští týden to nepůjde, budu celej tejden až do neděle v Olomouci.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...