mario1977 Vloženo 22. Květen 2007 Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 Tieto sa nachádzajú pri baterke. Neviete na čo sú?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 22. Květen 2007 Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 (editace) Tieto sa nachádzajú pri baterke. Neviete na čo sú?? Buď je to alarm,nebo dodělaná klima, tu bych tipoval spíš. Ta pojistka 50A je dobrá tak na ventilátor. Editováno: 23. Květen 2007, autor: rolbar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 22. Květen 2007 Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 Mám to taky tak, klimu mám opravdu dodělávanou a k čemu vedou tato relé jsem zatím nezkoumal, ale ten tip na klimu nejspíš sedí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 23. Květen 2007 Sdílet Vloženo 23. Květen 2007 Mám to taky tak, klimu mám opravdu dodělávanou a k čemu vedou tato relé jsem zatím nezkoumal,ale ten tip na klimu nejspíš sedí. Koukám, že s klimatizecema DIAVIA se tu nějak roztrhl pytel v posledním týdnu. Sakra, čím to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 23. Květen 2007 Sdílet Vloženo 23. Květen 2007 Jsem rád, že nejsem sám, aspoň je s kým se poradit (doufám ale, že nebude třeba) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Vloženo 23. Květen 2007 Sdílet Vloženo 23. Květen 2007 (editace) Mám to taky tak, klimu mám opravdu dodělávanou a k čemu vedou tato relé jsem zatím nezkoumal,ale ten tip na klimu nejspíš sedí. Hmm, ja tam mám taky relatka, ale trochu jiné, takze u mě to asi DIAVIA nebude. Editováno: 23. Květen 2007, autor: Franta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
galaher Vloženo 24. Květen 2007 Sdílet Vloženo 24. Květen 2007 Jsem rád, že nejsem sám, aspoň je s kým se poradit (doufám ale, že nebude třeba) Jak ti fachčí DIAVIA.Mám ji taky,ale v poslední době se mi zdá,že jak ji zapnu tak je auto více hlučnější než je zdrávo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 25. Květen 2007 Sdílet Vloženo 25. Květen 2007 Tak to tam mam taky a vypada to na klimu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Vloženo 25. Květen 2007 Sdílet Vloženo 25. Květen 2007 (editace) Měl bych dva dotazy pro ty,co mají 1,6 55kW a dodělavanou klimu. 1. Máte tam jiný držák na altík, klima kompresor a servo (čerpadlo serva je nahoře) nebo tam máte nechaný ten původní (čerpadlo serva je dole)? 2. Když zapnete klimu tlačítkem AC, sepne klima kompresor hned? Nebo se počá až motor zvýší otáčky? Díky za odpovědi Editováno: 25. Květen 2007, autor: Franta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 27. Květen 2007 Sdílet Vloženo 27. Květen 2007 to galaher: Zatím OK, v dnešních horkých dnech k nezaplacení, někde tady na fóru už jsem psal, menší oprava mechanického problému s táhlem od servomotoru, táhlo přeskočilo zarážku a nešlo zpět, oprava relativně jednoduchá až na tu rozborku a sborku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.